היום בתפוז
7.12.04

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 7.12.04

היום ב-16:00 יתארח מומו מהדב, מנהל סניף החברה להגנת הטבע בת"א בפורום החברה. אתם מוזמנים לכתוב לו שאלות
ב-20:00 יתארח פרופ' עוזי אורנן בפורום תרבות עברית ויענה לשאלותיכם. שרשור השאלות נפתח.
ולקינוח, הערב ב-22:00 תגיע שירי מימון ל-blogtv כדי לענות live לשאלותיכם, לרגל צאת הסינגל הראשון שלה: "עד שתבין אותי". שאלות לשירי מימון

נצל"ש: OMG!!

עכשיו ראיתי את ההקלטה של פרק השבוע בהישרדות רוסיה. בפרקים הבאים הראו טוויסט ענק! הישרדות רוסיה ממש מצליחה ברוסיה ויש לה רייטינג ענק, בכל אמצעי התקשורת מדברים עליה. הטויסט הוא: הממודדים מוצאים על האדמה כתבה ענקית מעיתון על העונה הזאת על הפרקים האחרונים שהיו. זה פשוט ענקי!! כל המניאקים והבריתות יחשפו! אין זה ענק!

IDOffryn

New member
נצל"ש צרות בשגריר

הבנות של בשגריר ממשיכות לעשות בושות לעצמן. בעיתון יש כתבה שבאחת המשימות התפתח ריב בין יעל להולנדית ויעל אמרה לה שהיא רק 80 אחוז ישראלית ושתשאיר את הבעיות של ישראלים לישראלים אמיתים. ההולנדית התעצבנה ונעלבה מאוד והחליטה לפרוש. השופטים ניסו להתערב ולא הצליח להם, עדין לא בטוח שהיא פורשת אבל יש שם בלאגן. וזה גורם לי לחשוב אולי דווקא יצא משהו טוב מהתכנית הזו. נגיד היו בוחרים את השגריר הזה באיזה ראיון והוא היה נבחר וסבבה. אבל פה ממש רואים את האופי של האנשים ורואים עד כמה הם *ממש* לא צריכים ליצג את ארץ ישראל. הבנות בסדרה האלה הן פשוט חבורת מטומטמות (חוץ ההולנדית אולי) ואם אחת מהן תייצג את ישראל זו תהיה די בושה לארץ שלנו. בכלל כל זה עושה מוריד לגמרי את החשק מהסדרה הזו.

LOVEtheMcMAHONS

New member
נצל"ש השגריר 2 אולי כולל ספוילר קל

המשימה השבוע כמו שהראו בפרק הבא תהיה להכין סרטון הסברה שישודר במסגרת רשת MTV. יצא לי לראות את הסרטון של הגברים והוא היה מצחיק וחביב. מסוג הדברים שמאוד מתאים לשדר ברשת ולקהל היעד. מעניין אותי מה הנשים יכינו וכמה לא במקום ולא מתאים זה יהיה. אין לי ספק שהגברים מנצחים גם היום.

fsss

New member
חחחחחחח רציני?

זה בפרק של היום? או בפרקים הבאים.. אממ נראה לי שזה ספוילר לא?

zulu2000

New member
רדיו ירושלים הרסו לי את הפרק../images/Emo28.gif

של היום בשגריר עם מה שהיה כתוב בידיעות אחרונות. לא בטוח אם זה ספוילר כי זה כבר פורסם בעיתון.. דפנה תפרוש ככל הנראה והבנות שטח שוב יפסידו..

בוביץ

New member
לא היה כתוב

ספוילר למה שכתוב בידיעות לא כתצוב שהבנות הפסידו אבל כיון הכתבה היתה שהם כנראה הפסידו. הבנות ממש מטומטמות כל אחד

בוביץ

New member
אסור לפספס השוליה בערוץ ../images/Emo91.gif../images/Emo41.gif

10 היום השוליה בערוץ 10 נראה לי פרק טוב של השוליה כזכור לי פרק מאד טוב. ככה זכור לי לפחות . השם לשו כזכור לי הו דו פלקס. ספוילר לפרק
זה הפרק של העיצוב דירות וטרוי וקתרינה נאבקים על הדירה הטובה ואז בבורדרום תמי עם האנו נדפקנו.

בוביץ

New member
תמי:"סידרו אותנו".........

אוי זה היה קטע קורע כולם אומרים שלא וטתמי הרסה לכל הקבוצה שסידרו אותם והוויכוח בין קתרינה וטרוי המלך היה קורע איך טרוי סידר אותה.

למעלה