היום בתפוז
30.11.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 30.11.04

הערב ב-18:00 תתארח הנטורופטית הילה נווה בפורום להיות הורים ותענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים להשאיר שאלות בפורום.
הערב ב-20:00 תתארח בפורום עולם המיסטיקה מיכל גזית, מנחת סדנאות "דרך האמן" ויועצת פסיכו-אסטרולוגית. שרשור השאלות בעיצומו.
ואחרון חביב... הערב ב-22:00 יגיע אלינו בטיסה הראל מויאל, הכוכב הנולד שעושה הפוגה מיוחדת בחזרות האינטנסיביות של הפסטיגל כדי לבוא ולענות לשאלותיכם live ב- blogtv. שאלות להראל נאספות כאן

../images/Emo63.gifנ"ש

יש כאן מישהי שמנויה למעריב לנוער חוץ ממני? כשקיבלתי אותו היום היה שם מכתב ממישהי שביקשה שיכתבו עליו יותר וישימו תמונות, בעיקר כאלה של לגולאס. זו מישהי מכאן? ואגב אורלנדו, הוא מופיע בתמונה קטנה ביותר בעמ' 16, במדור שם פה. זה הכל. טוב, ני צריכה ללכת להחליף ספרים. לעזאזל, סבתא תמיד כל כך לחוצה... ביי!

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifאיזו מין תמונה זו?

הייתי מנויה למעריב לנוער, אך הפסקתי את המנוי כי *לדעתי* זה סתם ביזבוז כסף על עיתון שמביא דברים וכתבות על נושאים שלא מעניינים אותי בכלל.-.-

אמממ אם לאף אחת לא אכפת

ואף אחת לא רוצה, אני אשמח לעשות-כי אף פעם לא עשיתי..
כמובן שאני אצטרך קצת תדרוך...אבל..

kittycatbone

New member
*בדיקת חתימה*

מה דעתכם על החתימה החדשה שלי?!
אני איזה חצי שנה רציתי לשים תציטוט הזה אבל לא זכרתי בדיוק איך הוא הולך, ולא זכרתי גם באיזה פרק הוא... ואז אתמול ראיתי את הפרק הזה עם ידיד בדיוידי החתיכי שלי
ושיננתי את המשפט כמו שצריך!
אני חולה על המשפט הזה

kittycatbone

New member
חח כן..../images/Emo6.gif

ואני מכורה זה ידוע לי כבר מזמן..
אהה והנה המשפט המלא בעצם:
Cordelia: I came over here to tell Buffy to stop this craziness and found you all unconscious... again. How many times have you been knocked out, anyway? (Giles finds his glasses) I swear, one of these times, you're gonna wake up in a coma.​

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo99.gif איזה יפעעעע../images/Emo9.gif

אני אף פעם לא מצליחה לעשות דברים כאלו

למעלה