כי כי כי../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif
הם מדביקים אותך במחלות
ואז צועקים עליך שלא הגעת לביצפר
ומכריחים אותך לרוץ
וצוחקים עליך:X
ובאוטובוס הם מדברים אליך כאילו הם נחמדים כזה ואז הם מבקשים תרומה באמצע האוטובוס בגלל שהם חושבים שאם הם מפריעים לאנשים והם ישאלו באמצע האוטובוס אז לא יהיה לך נעים ותהיה חייב לתת ואז אתה אומר להם שיש לך רק עשר שקלס ואז הם אומרים גם זה יספיק ואז צריך להגיד להם שאני צריך להגיע הביתה איכשהו ושאם היא רוצה היא מוזמנת לתרום לי כסף ושזה לא מנומס ככה להפריע לאנשים באמצע האוטובוס ולגרום להם רגשות אשמה כדי שיתנו לך כמה שקלים ואז היא הולכת ואז אנשים מסתכלים עליך והם מסתכלים ולא מפסיקים ואז אתה צריך להגיד להם מה אני נראה כל כך יפה שאת חחייבת להסתכל עלי??? ואז ברכבת הביתה באה גרוזינית נטשה קונטה קינטה יושבת לידך מוציאה סוכריה על מקל ומתחילה למצוץ את זה בקולות של סמור דרוס ואז אתה עושה לה
גברת! את רוצה להפסיק למצוץ את הסוכריה הזאת ליד האוזן שלי? ואז היא אומרת מה בעיה שלך זה? ואז אתה אומר לה שהיא קרעה לך כבר את עור התוף עם הסוכריה ושאם היא רוצה שתלך לאכול אותה במקום אחר לטא ליד האוזן שלי ואז היא כמה מקללת והולכת ואז באוטובוס מהרכבת הביתה יושבת מאחוריך מישהי שמוצאת את זה הכרחי לצעוק את השיחות שלה באוזן שלך ואז אתה מסתובב ועושה לה
גברת! מילא לדבר בטלפון אבל למה לצעוק בו לתוך האוזן שלי? ואז היא נזכרת דבר בשקט ונותנת לך מבט רצח או שאתה בקרביץ ודוס עובר לידך ומלטף אותך בגב ואתה חושב שזו טעות ואז הוא שוב עובר ומלטף אותך בגב ואתה חושב שאולי קרה פעמיים ואז שוב עובר ומלטף אותך בגב (עד התחת) ואז אתה צועק עליו
אתה מוכן להפסיק ללטף אותי כבר? ואז הוא עושה לי מה אתה רוצה ואז אני אומר שיפסיק ללטף אותי כמו פדופיל כל פעם שהוא עובר ושאם הוא לא יודע זה קצת פשע ללטף קטינים באמצע הקניון ואז מכל הצעקות המנהל של קרביץ בה ואתה אומר לו מה קרה ובגלל שהדוס הוא עובד של קרביץ הוא מבקש *ממני* לעזוב את החנות אחרת הוא יקרא לאבטחה ואז בתחנת אוטובוס מישהו מתעטש עליך ומרוב צעקות שצעקת נמאס לך ואתה פשוט הולך ברגל הביתה
זה
למה
אני
שונא
א-נ-ש-י-ם
*מייבב*