היום בתפוז
30.11.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 30.11.04

הערב ב-18:00 תתארח הנטורופטית הילה נווה בפורום להיות הורים ותענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים להשאיר שאלות בפורום.
הערב ב-20:00 תתארח בפורום עולם המיסטיקה מיכל גזית, מנחת סדנאות "דרך האמן" ויועצת פסיכו-אסטרולוגית. שרשור השאלות בעיצומו.
ואחרון חביב... הערב ב-22:00 יגיע אלינו בטיסה הראל מויאל, הכוכב הנולד שעושה הפוגה מיוחדת בחזרות האינטנסיביות של הפסטיגל כדי לבוא ולענות לשאלותיכם live ב- blogtv. שאלות להראל נאספות כאן

S h a y 9 9 9

New member
נצל"ש- יצא הקדימון ל4X09../images/Emo58.gif

נראה שיהיה פרק מעולה! האנדורים נגד הוולקנים -באמת תחושה של היסטוריה עתיקה שימו לב שבקדימון הזה קצת השתפרו עם הקידום של האתר- הושי נראית שזה מצחיק אותה שהיא עושה את הקטע הזה של גילשו באתר זה טוב אבל מייוות'ר עוד צריך לעבוד על זה ולא לקרוא את הטקסט מול המצלמה.

deddy23

New member
סתם מחשבה שעלתה לי...

לא נראה יותר שטריפ - גם לפי הקדימון הזה וגם לפי דברים אחרים במהלך העונה ועונות קודמות בנוי מהחומר שפיקארד או קירק בנויים? כלומר - לא נראה לכם שהוא יותר תואם קפטן מאשר ארצ'ר? אם הייתי הכותב של הסדרה אז מה שבאמת הייתי עושה עם ארצ'ר זה משהו כמו סינקלייר/ויילן בבבילון 5 ואת טריפ הייתי מקדם "קידום שטח" לתפקיד קפטן. וגם אם דעתכם לא תואמת את שלי את מי לדעתכם מהסדרות הקודמות טריפ הכי מזכיר? אולי רייקר?

Broken Bow

New member
../images/Emo58.gifלא בעונות הראשונות

בשתי העונות הראשונות היה נראה שטריפ מרגיש ממש לא בנוח על "כיסא הקפטן", הוא לא התנהג בטבעיות. כבר בפרק The Forge וגם בפרק האחרון הוא נראה הרבה יותר בטוח בעצמו ומזכיר קצת בסגנון שלו את קירק. גם הכימיה בינו לבין סובול שראינו בפרק האחרון מזכירה קצת יותר את הכימיה של קירק-ספוק מאשר ארצ'ר-ט'פול. אם רוצים להשוות אותו אולי אפשר להשוות אותו לרייקר ב-The Best of both worlds.

למעלה