היום בתפוז
29.12.04

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 29.12.04

פורום מתכונים ממשיך בסדרת אירוחי "על השולחן". הערב ב-20:00 יגיע אייל כץ מכצ'לה לפורום ויענה על שאלות הקשורות בבשר וקצבות. שרשור השאלות נפתח.
הערב ב-21:40 יתארח עופר נחשון, אחד משדרני הרדיו הפופולארים ביותר בישראל ואולי המזוהה ביותר עם מצעדי הפזמונים. במסגרת האירוח נחשוף את תוצאות בחירת גולשי תפוז ב"קופסא השנתית". שאלות לעופר נחשון. רגע לפני המצעד ולאור בקשת הקהל, בשעה 21:00 תשודר בשידור חוזר ב- blogtv הופעתה של שירי מימון שצולמה במפגש המעריצים שלה ביום ראשון האחרון.
בשעה 21:00 תתארח בפורום לקויות למידה ADHD ד"ר ענת ברנע, ד"ר לנוירופיזיקה ומומחית ללקויות למידה. אתם מוזמנים להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום.
ב-17:30 תתארח live בפורום ראש גדול וב-blogtv שרון דטנר, אחת מהכוכבות הצעירות של הסדרה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1140&msgid=44831005

hen182

New member
היי... נצל"ש :)

היי... התחלתי לא מזמן, ואני רוצה להכיר שירים חדשים... וואל...הייתי שמח אם תמליצו לי על כמה שירים מהיותר ישנים שלהם... ו...שירים, שיש בהם פחות ראפ, ויותר רוק...כאילו, זאת ההעדפה שלי בערך.. תודה ררבבהה :)

hen182

New member
בסדר...גם פאנקים....

פשוט תשלחו את השירים הישנים שאתם הכי אוהבים :)

luvya

New member
ממממ...

sir psycho sex my lovely man i could get lied breaking the girl suck my kiss blood sugar sex magik (קחי את blood sugar sex magik, האלבום ותחרשי עליו. הוא שווה קופסת עוגיות)

DAN1EL

New member
מה זה ישנים בשבילך?

אייטיז או ניינטיז? אם זה אייטיז אז: Fire Higher Groung Knock Me Down Subway To Venus ואת השאר אני פחות שומע... כי את האלבום TUMPP ו-FS אין לי, ואת הראשון אני פחות אוהב. אם זה אייטיז אז: (ובלי להחשיב את השירים מ"מקליפורניקיישן") Give It Away כמובן, בהנחה שאתה לא מכיר את אחד הלהיטים הכי גדולים שלהם... Under The Bridge - כנ"ל The Greeting Song Soul To Squeeze Breaking The Girl Suck My Kiss Aeroplane Funky Monks ויש עוד הרבה...

למעלה