היום בתפוז
29.12.04

פיטפיט

New member
את לא תגידי לי מה קשור ומה לא!!!

סתם אני יודעת אבל גם הטענה שלי נכונה!!! מובן לך!!!

נתוש ז

New member
מה? למה חיפה?

לא היית י בהופעה של מוקי פוווול זמן! למה הוא לא מבקר בירושלים?!

The Macker Girl

New member
סה"כ 4-5 שירים... בקטנה...

עוד מעט יהיו הופעות מלאות בכל מקום... קצת סבלנות...

The Macker Girl

New member
אז ככה...

כששאלתי חברה מחיפה בקשר ללונה, היא טענה שההופעה של מוק ופילוני היא בכלל בסטייג'. חיפשתי, חיפשתי.... ובסוף גיליתי, שנכון לפרסומים לפחות, מוקי ופילוני מופיעים גם פה וגם פה. וגם Astral Projection. הזוי?
יש מצב. אבל יש בזה גם היגיון... גם מוש בן-ארי מופיע בויתקין ובחיפה בסילבסטר... מה לעשות, זה כסף. אבל זה לא עקרוני כרגע
. הדבר היחיד שלא נראה לי הגיוני זה שיש שתי מסיבת בחיפה בדיוק עם אותם תכנים. בכל מקרה, הפרטים על שתי המסיבות כאן. ברגע שאני אדע מי מופיע איפה ולמה, אני אעדכן...

נתוש ז

New member
סבבה....

כה.....אני מקווה שהוא יתחיל עם הרצץ הופעות כבר... אם חיפה לא היה רחוק עד כידי כך,היה סיכוי שאסע..

The Macker Girl

New member
אגב, 'שפיץ' זה ב-20:00, טעות שלי...

וחוץ מזה, יהיו קצת שינויים בלוח שידורים של הערוץ מחר בערב, כי הם משרדים ב-21:00 שידור חוזר של 'פסטיבל השירים של ישראל'. אגב, גבסו ניצח. אחריו ג'ילי וצ'יף, ואחריהם רון שובל ואלון אולארצ'יק. קאשי נשכח אי שם מאחור...

../images/Emo5.gif../images/Emo7.gifגבסו? ../images/Emo12.gif שמע ישראל!!!

איך רואים שכל בנות ישראל הפלצניות הצביעו!

The Macker Girl

New member
דווקא מהקהל בבית הוא קיבל מקום שני

כל המוקדים האחרים פשוט נתנו לו הרבה נקודות... חוץ מזה, שיר לא רע בכלל.

The Macker Girl

New member
ואם בתזכורות עסקינן...

מחר, ספיישל 'עסק שחור' לרגל השנה חדשה - 4 שעות של מוזיקה שחורה לסיכום שנת 2004. תבלו

../images/Emo99.gif חיייייבת לשמוע!!!

זה הולך להיות גדול!!! ד''א כלא 6 והילה הררי מקום 2 במבוקשים ערוץ 24 קוואמי - ימים שחורים מקום שלישי קאשי מקום רביעי אז אל תגידו לי שבעברית זה לא הולך

למעלה