היום בתפוז
29.12.04

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 29.12.04

פורום מתכונים ממשיך בסדרת אירוחי "על השולחן". הערב ב-20:00 יגיע אייל כץ מכצ'לה לפורום ויענה על שאלות הקשורות בבשר וקצבות. שרשור השאלות נפתח.
הערב ב-21:40 יתארח עופר נחשון, אחד משדרני הרדיו הפופולארים ביותר בישראל ואולי המזוהה ביותר עם מצעדי הפזמונים. במסגרת האירוח נחשוף את תוצאות בחירת גולשי תפוז ב"קופסא השנתית". שאלות לעופר נחשון. רגע לפני המצעד ולאור בקשת הקהל, בשעה 21:00 תשודר בשידור חוזר ב- blogtv הופעתה של שירי מימון שצולמה במפגש המעריצים שלה ביום ראשון האחרון.
בשעה 21:00 תתארח בפורום לקויות למידה ADHD ד"ר ענת ברנע, ד"ר לנוירופיזיקה ומומחית ללקויות למידה. אתם מוזמנים להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום.
ב-17:30 תתארח live בפורום ראש גדול וב-blogtv שרון דטנר, אחת מהכוכבות הצעירות של הסדרה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1140&msgid=44831005

The Macker Girl

New member
נצל"ש: ../images/Emo124.gif תזכורות ../images/Emo168.gif

היום, בשעה 20:45, ערוץ 22, ישודר בשידור חי 'פסטיבל השירים של הישראל', בהשתתפותו של, בין היתר, קאשי.
מחר, בשעה 20:30, ערוץ 24, בכורה לקליפ "אלוהים" בתוכנית 'שפיץ'. זה לפחות התכנון... וזהו, נראה לי...

פיטפיט

New member
../images/Emo99.gifבדוק נראה טוב....

אלא אם כן אנשים לא רצויים ישתתפו בו...

פיטפיט

New member
לכי תדעי פתאום יצוץ לו איזה...

ביגידיביגידי ראסטות!!! if you know what i mean

The Macker Girl

New member
קבלי ביטול. הבנתי אותך ../images/Emo9.gif

אני רק לא רואה שום סיבה שהוא יופיע בקליפ של מוקי. ועוד כזה שנקרא 'אלוהים'...

פיטפיט

New member
חחחחח.....

במקרה שלו אלוהים לא כזה נחמד.... חח...לא יודעת ככה הוא אמר באפריל שהוא מצלם קליפ עם מוקי... לא

הוא צילם!!!! מה לא ראיתם??? ../images/Emo12.gif

נו הוא זה שחזיק לו ת'בקבוק מים וניגב את האבק מהמחשב בעוקף מלמעלה

הוא צילם!!!! מה לא ראיתם??? ../images/Emo12.gif

נו הוא זה שחזיק לו ת'בקבוק מים וניגב את האבק מהמחשב בעוקף מלמעלה

פיטפיט

New member
ברור...ברור שמוקי יבחר בראסטות שלו

ולא בראסטות של תמיר/שבע...או מוש!!! פחחחחחח.....

The Macker Girl

New member
היא יכולה, היא סתם עצלנית.

קיצר, מיכל, אני בודקת, תעשי את זה גם את. למרות שאם זה נכון, אז זה בטח רק מוק ופילון...

פיטפיט

New member
אם כן אז בטוח רק מוקי ופילוני...|חי

כי אני מניחה שהם ישאירו הכל להופעת בכורה....

למעלה