היום בתפוז
28.12.04

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 28.12.04

הערב ב-19:00 ישודר הסרט "שירי מימון: מפגש מעריצים"- סרט תיעודי על מפגש המעריצים שערכה שירי לפני יומיים (כולל הופעה חיה). ניתן להכנס לשידור דרך פורום "אקזיט", או blogtv.
באותה שעה, בפורום סוכרת הריון לפני ואחרי, תתארח הדיאטנית ציפי קלמן, שתענה לשאלותיכם. שרשור השאלות נפתח.

La Gamba

New member
אל תשאל איזה סיוט

רצתי היום 2000 עם הנגן MP3, אבל בטעות השיר שזה יצא עליו היה "גאון בצרפת" שלו. ובכן, לרוץ 2000 לקולו של יהודי אמריקאי משוגע שיורד על צרפתים במשך 8 דקות, זו בהחלט אינה דרך להעביר את הריצה בכיף.

Witch Child

New member
כןכןכןכןכןכן!

אני מתה עליו! אני מכירה את השירים שלו: the saga begins על "מלחמת הכוכבים" ode to a superhero על ספיידרמן ugly girl פארודיה על barbie girl pretty fly for a rabbi שיר מצחיק על רבי... הוא גאון ואני מעריצה אותו!!!!!!!!!

מזה שיר מצחיק על רבי?!

זאת פארודיה על פריטי פליי פור אה וויט גאי, של אופספרינג! חוצמזה יש גם את Star Wars Cantina, שזה הדבר הכי מצחיק ששמעתי בחיים שלי, ואת Jedy Knight [אני כמעט בטוח שטעיתי באיות של הג'דיי], שהוא ממש ממש חביב, ויש עוד מלאמלא שלא.. 5 דיסקים שלמים, חוץ משיר אחד שזה הלחנה שלו. כל השאר זה פארודיות. אה! ולחבר שלי יש Secret Asian Man, שזה פארודיה על סיקרט אייג'נט מאן. זה פשוט חזק כ"כ@!! [כל הזכויות שמורות לעמר
]

Witch Child

New member
המ.

אני יודעת שזה פארודיה על המה-שמו הזה, אבל זה על רבי! ואני לא מכירה את השירים האחרים. אני אוריד. תודה על האינפורמציה החיונית. ג'דיי כותבים Jedi. אל ינקוביץ' המוזר תעשה לי ילד (מוזר)!

MadManII

New member
כמה מהטובים שלו...

LIKE A SURGOEN (LIKE A VIRGIN). ONE WEEK, IM BAD (IM FAT), ANOTHER ONE RIDES THE BUS (ANOTHER ONE BITES THE DUST)...

למעלה