היום בתפוז
28.11.04

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 28.11.04

עמיר אהוביה, מנכ"ל ursafe , יענה ב-17:00 לשאלותיכם בנושא ביטוח למטיילים בפורום טיולי תרמילאים.
ההסטוריונית קינגה פרוימוביץ תתארח הערב ב-21:00 בפורום שורשים משפחתיים. אתם יכולים להכניס את שאלתכם כאן
בפורום למען הקהילה כבר מתכוננים לעזור לאנשים בחנוכה. בואו לקרוא על הפרוייקט החדש.

NarihS

New member
הפרק היומי../images/Emo3.gif

וואיייי וינזור הרמון הזה פשוט גאון
בסצינות האלה הוא רק גורם לי להתאהב בו יותר ויותר
הוא שיחק פשוט מדהיייםםםםםםםם!!!!!! עשה לי צמרמורת החמודי
וגם אמבר שיחקה מעולההה!!!!!! היא בכתה בצורה כזאת אמינה, איזה חמודה
ואיזה חמוד תומאס, ואיך הם חמודים ביחד

girlontop

New member
למה לא בשרשור חדש? מגיע גם מגיע!

תנו לי ת'? ת'! ותנו לי ו'? ו'! תנו לי ר'? ר'! ותנו לי נ'? נ'! ומה יצא? ת'ורן! יותר חזק? ת'ורן! אני לא שומעת? ת' ו ר ן!!! בקול עבה?
ת'ורן! בקול דק?
ת'ורן! טוב, די עם המוראלים של תנועות הנוער. הבנתם את הפואנטה, נכון? ת'ורן היה מדהים היום וזה, כמובן, אנדרסטייטמנט. הזעם, הכאב המתפרץ, הריסת המשרד, הטחת האשמות בחבורת האידיוטים שלא הבינו על מה ולמה העצבים ("אתה ביקשת שאבחר ביניכם" אמר א' האוטיסט) - שוברים את הכלים (תרתי משמע) ולא משחקים יותר עם אבאמא ורידג' בקקי שלהם. אין לי מילה אחת טובה לאף אחד מהפורסטרים היום. דרלה הכניסה להם עם הנאום הקטן-גדול שלה ומבטי שאת הנפש שהיא נעצה בהם. לא האמנתי כמה אטומים ברוק, אריק וסטפני יכולים להיות. היחיד שבאמת הבין מה קורה שם היה רידג', אבל מה אכפת לו שאח שלו (שוב) מפסיד והוא (שוב) מנצח? מה אכפת לו לראות את אח שלו נרמס ע"י ההורים? "אתה היית נשאר אם היית במקומי?" אמר לו ת'ורן, והמבט של רידג' היה הודאה חזקה יותר מאלף תירוצים. טוב ששתק. מזלו של ת'ורן שיש לו אלטרנטיבה - משפחת ספקטרה. החמות הג'ינג'ית המשיגנע, דרלה האוהבת ואלכסנדרה. יפה היתה השיחה בין ת'ורן לסאלי "היית יותר אמא עבורי בשנה האחרונה מאמא שלי" הוא אמר לה וטעה - סאלי היתה יותר אמא עבורו מסטפני במשך כל חייו. דמעות ההלם של סטפני רחוקות מלכפר. לאריק אפילו לא הזיז. אין לי מה להגיד על ניק ופלישיה שמשעממים אותי נורא (מזל שיש את ניק לשטוף את העיניים) או על אמבר המתבכיינת (ממש ברוק 2
) ותומאס החמוד. לא מעניין.

../images/Emo2.gifאיך את מעיזה לקרוא

לאמבר- ברוק 2
אמבר הזאתי הייתה מתההה להגיע לציפורן של הרגל הימנית שלי!!!!!!!
אני יותר יפה ממנה, יותר סקסית, ובוכה בצורה יותר משכנעת מזה
ולפחות אני לא בוכה כשזורקים אותי(טוב כי.. אף אחד אף פעם לא זרק אותי
)

girlontop

New member
אמבר לפחות לא חיה בהכחשה

"אף אחד אף פעם לא זרק אותי" -
זה טוב! דווקא אמבר בכתה בצורה משכנעת. לברוק בד"כ אני לא מאמינה, אולי בגלל שזה הפך לשגרה אצלה.

../images/Emo46.gif

זה הפך אצלי לשיגרה, רק בגלל שהפורסטרים האלה מעצבנים
הם אף פעם לא התייחסו אלי כמו שצריך
ומה לעשות שאני בחורה רגישה
וכל דבר גורם לי לבכות
אבל לא יותר! כי עכשיו אני אחת מהם! חעחעחע, ואני לא אהיה זאת שאבכה, אני אהיה זאת שאגרום לאנשים לבכות
מואומוהאהה

NarihS

New member
אם את אומרת על אמבר שהיא שולטת

וטלי כתבה שאמבר היא ברוק number 2, אז יעני את אומרת שברוק היא שולטת

וינזור ענק!!!

הוא שיחק פשוט נפלא.... כ"כ בכיתי מהסיטואציה הזאת שהוא עמד בא- כרגיל ההורים תומכים ברידג'.... הוא ופלישיה בפעם האלף בערך בחיים שלהם צריכים לעמוד בצילו של רידג' מול סטפני והם לא מוכנים לעשות את זה יותר. מן המתבקש שההורים ינסו להחלק את היחס שלהם לכל האחים! סטפני נראה לי לראשונה בכתה כי היא הבינה שתורן כבר לא יאכל את כל החרא שהם האכילו אותו כל השנים. מה שמצחיק גם, בפרק בו היא ופלישיה דיברו שבוע שעבר זה לא נראה כאילו אם וביתה אלא כאילו סטפני היא דודה של פלישיה. לא היתה (לפחות אצלי) שום הרגשה שהם קרובות. סטפני דיברה איתה כאילו היא משהי שהיא צריכה ללמוד להכיר, וכ"כ שמחתי שפלישיה ותורן עומדים על שלהם וגורמים לסטפני לראות שהיא פשוט #@$@#$ של אימא! וברוק הייתה היום די מיותרת, אתם לא חושבים? חוץ מלחבק את רידג' ולומר "תורן, זה לא נכון, אריק אוהב אותך" (או משהו כזה, היא לא עשתה כלום והרגשתי שהיא לא הייתה צריכה להיות שם בכלל. דרלה הייתה מקסימה, חוץ מהמילה שאמרה "ג'זס"- היא לא אמורה להיות יהודיה במקרא (איינשטיין). אמבר הייתה נורא מגעילה לתומס שבא לעזור ולתמוך בה. ניק ופלישיה די חמודים ביחד- מעניין מה הדוקטור אמר לניק בטלפון. סאלי גם הייתה מקסימה בסצינה עם תורן. הפרק היום היה פשוט נפלא- כל הסצינות מעניינות (חוץ מזו של אמבר שלגמרי השתלחה בתומס. אני לא מבינה היא אשכרה ניסתה בפרק שעבר לסחוט מריק את המשפט "את לא מספיק טובה בשבילי"). כל מה שנשאר לי להגיד זה- תורן, העם איתך! אני גאה בך שסוף סוף קיבלת את האומץ להעמיד אותם במקום!

girlontop

New member
גם אני אומרת "ג'יזס" הרבה

ואני יהודיה כשרה. זאת צורת דיבור. חוצמזה, לא נראה לי שדרלה יהודיה - אין יהודים באופרות סבון (חוץ מנורה בלחיות את החיים). אני לא מקבלת את זה שכולם מאשימים רק את סטפני. אריק אשם בדיוק כמוה ביחס לילדים האחרים.

יניב1

New member
../images/Emo45.gif עם טלי בכל מילה

גם אני התעלמתי לגמרי הפעם מהסצינות בין אמבר-תומאס לבין פלישה-ניק. הם בכלל לא עניינו אותי. כולי הייתי עם ת'ורן ועם המשחק הענקישל וינזור הרמון. פשוט אין מילים, אם בפרק של שישי אמרתי שזה היה המשחק הכי טוב שלו - אז עכשיו אני מתקן את עצמי: זאת היתה ההופעה הדרמטית ביותר של וינזור הרמון אי פעם בתולדות האמיצים, לא זוכר עוד התפרצות זעם כזאת של אף אחד אחר בסידרה. על הפורסטרים באמת אין מה לומר, אטומים ודפוקים. ממש התאכזבתי מסטפני, ואריק כל כך עיצבן אותי עם הגישה המגעילה הזאת שלו, דפוק! כל מה שת'ורן יעולל להם עכשיו - מגיע להם. איך הוא אמר? "אתם תתחרטו על זה לשארית חייכם" - והוא צודק. אני אנסה בהמשך היום להעלות את הסצינה הזאת שהקלטתי בבית, איכות לא משהו, אבל ננסה להעלות אותה באתר. היא חייבת להיזכר לתמיד. ענקית!

לינה18

New member
בפרק הכי אהבתי את אמבר

ואת דרלה. לת'ורן אני לא מצליחה להיתחבר, אבל מה שכן, אהבתי שהוא סוף-סוף היתעצבן והפסיק לרחם על עצמו. דרלה היתה ממש גדולה לדעתי והשחקנית שיחקה מצויין. אהבתי מאוד את הקטע עם אמבר ותומס, בעיקר בזכות זה שאמבר שיחקה ממש טוב. גם אהבתי איך תומס לא נעלב וניחם אותה. זה היה קטע מאוד יפה לדעתי. ובקשר למה שטלי כתבה-מה שת'ורן שאל את ריג'-אז ברור שהוא לא היה נשאר אם לא היו בוחרים בו(וזאת היתה חוצפה מצידו ומצידו של אריק לצפות שת'ורן ישאר),אבל אז זאת היתה חזרה על עלילה שהיתה לא מזמן.

היום בתפוז../images/Emo43.gif29.11.04

בדקות אלה ממש עלה לאויר חידון אמינם שאולי יוכל לזכות אתכם בדיסק הכפול החדש. לא הצלחתם? לא נורא! תוכלו עדיין להתחרות על חולצות, פוסטרים וסינגלים של אמינם. הכנסו לפורום!
חדש בתפוז הכרויות - וידאו דייטינג. מצטלמים (ומוסיפים סרטון קצר לכרטיס שלכם) ואולי לוקחים טלויזיה 29 אינץ'... או שסתם צופים בסרטונים של אנשים אחרים...

למעלה