היום בתפוז
28.11.04

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 28.11.04

עמיר אהוביה, מנכ"ל ursafe , יענה ב-17:00 לשאלותיכם בנושא ביטוח למטיילים בפורום טיולי תרמילאים.
ההסטוריונית קינגה פרוימוביץ תתארח הערב ב-21:00 בפורום שורשים משפחתיים. אתם יכולים להכניס את שאלתכם כאן
בפורום למען הקהילה כבר מתכוננים לעזור לאנשים בחנוכה. בואו לקרוא על הפרוייקט החדש.

נ"ש-מפגש פורום../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

מה נסגר איתו בסוף? אין מצב להעביר אותו מה-12.12?

../images/Emo39.gif אממ...לי זה לא משנה...

בעצם קצת.. אחותי קנתה לי ליומולדת כרטיסים לי ולעוד מישהי *אהם*לה*אהם* אז תכננו ללכת בחנוכה..כי זה הזן היחידי שנטול מבחנים...וצבא... אז אם תשנו תאריך תכתבו פה ואז אני אתאם הכל

אמממ...

אני ממש מקווה שכן...אבל אולי זה בעצם לא יעזור לי...כי אולי המפגש יצא בימים שיש לנו תיגבורים בלשון(זה לכל הכיתה,גם לטובים,כמוני
..*חשה חכמה*, וגם לחלשים...
) אז אני ממש מקווה שזה לא יצא על התיגבורים כי חייבם להגיע אליהם..

מיטל101

New member
אמממ...

אני יכולה רק ביום ראשון ה-12.12 אם תשנו תאריך אני לא אוכל לבוא... וחוץ מזה ענבר היא זאת שאוספת את המכתבים והיא אמרה שהיא יכולה רק ביום ראשון

Sweet 7teen

New member
../images/Emo15.gif נמנמ.. אני טיפה אאוטסיידרית..

מישהו מוכן להסביר לי איזה מכתבים?! פשוט, לא הייתי פה שנים! ואני רוצה בבקשה עוד כמה פרטים על המפגש פורום שאני אולי לא אגיע אליו כי יכול להיות שאני אעבוד... אבל בכל מקרה אני רוצה לדעת שעות וכו'... תודה מראש!

../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אוקיי. קראי את זה קודם, ואז תכנסי לפה, ואני מקווה שתביני את הרעיון [שלי! אני כל כךךךךך גאה בו!
]

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifwell...

קודם כל, תהיי יותר בפורום
דבר שני
את באה למפגש
דבר שלישי, הוא התקיים ביום ראשון, ה-12 לחודש, וכל אחת צריכה לכתוב מכתב לאורלנדו כמתנת יומולדת. במפגש מביאים את כ-ל המכתבים לענבר[סנופיאלף] וגם מדסקסות איזו מתנה נקנה לו. ואחרי זה, ענבר שולחת את זה לאורלנדו. ונקווה שזה באמת יגיע אליו
. שעות עדיין לא נקבעו
^^;

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifבטוח שאת לא יכולה?;[

מאחר שלרוב הפורום נוח יום ראשון [נו, הסקר] אז זה נקבע. את בטוחה שלא תוכלי בכל זאת להגיע?;-[

מנצל"שת לשאלון ארווווךךךך אז תענו!!

מקום מגורים: גיל: תאריך לידה: כינוי: סגנון לבוש: צבע עיינים: צבע שיער: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: משקה אהוב: משקה שנוא: דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אוכל אהוב: אוכל שנוא: מספר מזל: המוטו שלי: מקום בילוי: מספר אחים: דעתי על הפורום: באיזה עוד פורומים אתה: תאר את עצמך: פתגם אהוב: איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בגדת פעם? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מה הכי מושך אותך אצל אנשים: על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תועילו בטובכם להתגורר? בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית? הבנאדם הכי יפה שראית: איזה צילצול יש לך בפלאפון? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? מתי פעם אחרונה התקלחת: מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מקום הכי מוזר ש.. שתית בו: אכלת בו: ישנת בו: הזדיינת בו: התמזמזת בו: שחית בו: הלכת מכות בו: רקדת בו: היום הכי.. מאושר בחייך: מצחיק בחייך: עצוב בחייך: אפור בחייך: ורוד בחייך: מעצבן בחייך: ארוך בחייך: חסר משמעות בחייך: האם אתה.. אימפוטנט? לסבי? הומואי? מצחיק? צבוע? קנאי? יפה? מכוער? רזה? שמן? משועמם? האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: למה את/ה בפורום? גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: למה קראת לעצמך ככה בתפוז? פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג קעקועים? אובססיות? התמכרויות איזה שפות אתה דובר. ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?

נמנמנמ...

נראה לי שהשאלון הזה כבר היה...פה....אין לי כוח לענות עליו כרגע..
...אולי אחר כך...

אוף נו השאלות חוזרות על עצמן

בשאלונים אחרים.. *דופקת את הראש בקיר כי הייתי צריכה להסתכל על זה מקודם* אל תענו זה סתם מייגע ומטומטם!

למעלה