היום בתפוז
28.11.04

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 28.11.04

עמיר אהוביה, מנכ"ל ursafe , יענה ב-17:00 לשאלותיכם בנושא ביטוח למטיילים בפורום טיולי תרמילאים.
ההסטוריונית קינגה פרוימוביץ תתארח הערב ב-21:00 בפורום שורשים משפחתיים. אתם יכולים להכניס את שאלתכם כאן
בפורום למען הקהילה כבר מתכוננים לעזור לאנשים בחנוכה. בואו לקרוא על הפרוייקט החדש.

מלאכית16

New member
תגידו..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

גם אתם זכיתם בכרטיסי VIP לצילומים של אנ"ה
פתאום באמצע היום, כשאני באוטובוס חזרה מהמיונים של הצבא, בועז מתקשר אלי ואומר לי שזכיתי בכרטיסי VIP לצילומים.. חחחח...כנראה זה בגלל שהצפתי להם את המערכת בתשובות לחידון, עד כדי כך שהם אמרו "טוב, ניתן כרטיסים לקרציה המציפה, רק שתפסיק להציף"
ואני אף פעם לא זוכה בכלום...זה ממש מוזר שהפעם זכיתי
אני שמחה

LoLo16

New member
איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מציפה כל הזמן והם לא מתקשרים אליי!!

LoLo16

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif למה?!?

גם אליי התקשרה מישהי מההפקה לפני כמה ימים. היא אמרה לי לחכות לטלפון של בועז יגיד לי מתי לבוא, אבל הוא לא התקשר...

מלאכית16

New member
חחחחחח..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif (../images/Emo58.gif)

הייתה תוכנית נחמדה...אבל הקטעים שמחוץ לפריים היו ענקיים... היה קטע בהתחלה שהם צילמו מערכון עם עוזי כהן, אז פיניש שיחק עם החפצים שהניחו לו על השולחן כדי לראות מתי הם נכנסים לפריים מתי לא..
אז הוא הך את זה למשחק והתשעשע עם הצלם, היה ע-נ-ק.. אחר כך הם ניסו לצלם מערכון עם השוער של מכב ת"א והם העיפו עליו נעל וזה פגע לפיניש בראשששש
אחר כך גם פגע בו תפוזזז... והקטע הכי טוב היה כשדוב נבון נשען הצידה כדי לסדר משהו מתחת לשולחן (ככה שיד אחת שלו הייתה גם מתחת לשולחן) והוא היה ככה איזה כמה דקות, ואז פתאום פרידמן מסתכל עליו וצועק- "מה אתה מאונן שמההה
" ודב נבון מאאא\ההה התפדח...הוא צעק (בצחוק) על טל- "מה, התשגעת
הבת שלי בקהללל
" אז פרידמן אמר לו שלא נורא..ואז דב אמר שהוא ייצטרך להסביר לה בבית את הבדיחה...ואז הוא דיבר אל הבת שלו "אבאחיפש למטה עיפרון..אהה...מחק כדי למחוק" ואז פרידמן אמר- "כן..כדי למחוק ולשפשף.."
ואז כשהם ניסו לעשות את המערכון שאחרי דב שכח את השורות של בגלל שהוא ניסה לחשוב על איך הוא יסביר לילדה שלי בבית את המושג "אוננות"
והייתה להפ איזו פאשלה באחד המערכונים שאורנה (בתור לימור לבנת) ניסתה להוריד לעלמה את הפאה, רק שזה לא היה כתוב בטקסט, והיא משכה ומשכה ועלמה כזה מסמנת לה -"לא! לא!"
ופיניש התחיל הכרגלו עם אחת מהקהל..הוא בא עם סלט ושאל כזה "מי רעב? מי רוצה ביס?" אז איזו אחת אמרה לו שהיא רעבה, אז יש רנמתח על שפתיו חיוך זדוני, והוא שאל אותו- "ואת תתני לי את מה שאני רוצה??" אז היא אמרה לו שכן..אז הוא אמר "אני לא בטוחה שתעמדי במה שאני רוצה...בעצם, אני לא בטוח שאני אעמוד במה אני רוצה"
ואז כשאיזה גבר בקהל אמר לפיניש שהוא גם רעב אז פיניש עשה לו זין...
היה משעשעעעע...גם התוכנית הייתה נחמדה...היו קטעים טובים... הפעם לא היתה את אומלטה וגם לא את מאיה בומבילה...אבל בכל זאת היתה תוכנית משעשעת.. יש למה לצפות ביום ראשון

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif איזה כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ממש התבעסתי שבועז לא התקשר.. נורא רציתי ללכת. אבל באמת נשמע ממש טוב
אני מתה על מאחורי הקלעים! רק בשביל זה אני הולכת!!
תגידי, הפורום כבר לא הולך?...

מלאכית16

New member
לוידעת..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

לא ראיתי אנשים מהפורום.. היה משעשע
אבל בואי אני אתן לך רמז- אם את נראית (ודגש על נראית) מעל גיל 18 (או בסביבות
) את פשוט יכולה להרים טלפון לבועז ולבקש כרטיסים (ולסלף קצת את התשובה כשהוא שואל אותך בת כמה את
) ואני בטוחה שהוא לא יעשה לך בעיות בכניסה (חוץ ממשהו כמו "מה דיברנו על גיל 18??" הוא נזף בי על אחי הקטן
) אין יותר פשוט מזה. הבעיה היא שאין תחבורה ציבורית בימי שישי בערב... אם היה, הייתי הולכת לכל תוכנית.

LoLo16

New member
אני באמת בת 18... ../images/Emo3.gif

אז זאת כבר לא תהיה בעיה
גם לי זה נורא בעייתי יום שישי בגלל שאין תחבורה ציבורית. וזה עוד בערב! מילא בצהריים עוד היה אפשר להסתדר עם רכבות וכאלה, אבל זה ממש מאוחר.. קיציס אמר שמתישהו העונה התוכנית תעבור מראשון לחמישי ואז הצילומים יערכו בימי רביעי. אז מה היה מיוחד כשהיית VIP? או שזה היה כמו כל פעם שהולכים לאולפן?

מלאכית16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אז זה הרבה יותר פשוט
מממ...כן...בעיית התחבורה הציבורית באמת מעיקה.. אבל אם זה יעבור ליום חמישי זה יהיה הרבה יותר קל
(כי זה בטח יהיה אחרי שאני מתגייסת [אלא אם כן בשבועיים הקרובים זה ייקרה
] ואז גם הנסיעות יהיו לי חינם
) מממ...זה קצת שונה, כי יש מקומות שמורים לVIP (בשורות 2-3 באמצע) אבל יש עוד בערך 20 אנשים שזוכים בVIP חוץ ממך- ככה שכדאי להגיע ראשונים
וגם מקבלים מתנה מבזק נט או מאורנג' (תלוי אם עשית את החידון מהאינטרנט או מאורנג'..) וגם בזוג משקאות חינם (אלכוהוליים) באוונגרד (זו מסעדה שצמודה לאולפנים)... זהו בעיקרון...

LoLo16

New member
וואלה? מתנה? שווה לפחות? ../images/Emo9.gif

חחח 20 אנשים?.. אז לא הייתי צריכה לבזבז כ"כ הרבה כסף על להתקשר לשם..

מלאכית16

New member
לא.../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

קבלתי פסל של התוכי הערס מהפרסומת של בזק-נט, בשביל לשים על המחשב.. וקיבלתי פינקס עם התוכי הערס, ועט של שקל וחצי, ועוד כזה דבר עם פתקים קטנים שאפשר לתלות עלי ואת הפקים (לתזכורות וכאלו...זה מסובך להסביר
)

מלאכית16

New member
עשית משניהם../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

לדעתי, יותר קל לזכות מבזק...

LoLo16

New member
כן, עשיתי גם מאורנג'...

לקחו אותך לסיור מאחורי הקלעים? זה מה שכתוב באתר..

מלאכית16

New member
זה שטויות...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אין סיור ואין בטיח. אף אחד לא קיבל.

למעלה