חחחחחח..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif (../images/Emo58.gif)
הייתה תוכנית נחמדה...אבל הקטעים שמחוץ לפריים היו ענקיים... היה קטע בהתחלה שהם צילמו מערכון עם עוזי כהן, אז פיניש שיחק עם החפצים שהניחו לו על השולחן כדי לראות מתי הם נכנסים לפריים מתי לא..
אז הוא הך את זה למשחק והתשעשע עם הצלם, היה ע-נ-ק.. אחר כך הם ניסו לצלם מערכון עם השוער של מכב ת"א והם העיפו עליו נעל וזה פגע לפיניש בראשששש
אחר כך גם פגע בו תפוזזז... והקטע הכי טוב היה כשדוב נבון נשען הצידה כדי לסדר משהו מתחת לשולחן (ככה שיד אחת שלו הייתה גם מתחת לשולחן) והוא היה ככה איזה כמה דקות, ואז פתאום פרידמן מסתכל עליו וצועק- "מה אתה מאונן שמההה
" ודב נבון מאאא\ההה התפדח...הוא צעק (בצחוק) על טל- "מה, התשגעת
הבת שלי בקהללל
" אז פרידמן אמר לו שלא נורא..ואז דב אמר שהוא ייצטרך להסביר לה בבית את הבדיחה...ואז הוא דיבר אל הבת שלו "אבאחיפש למטה עיפרון..אהה...מחק כדי למחוק" ואז פרידמן אמר- "כן..כדי למחוק ולשפשף.."
ואז כשהם ניסו לעשות את המערכון שאחרי דב שכח את השורות של בגלל שהוא ניסה לחשוב על איך הוא יסביר לילדה שלי בבית את המושג "אוננות"
והייתה להפ איזו פאשלה באחד המערכונים שאורנה (בתור לימור לבנת) ניסתה להוריד לעלמה את הפאה, רק שזה לא היה כתוב בטקסט, והיא משכה ומשכה ועלמה כזה מסמנת לה -"לא! לא!"
ופיניש התחיל הכרגלו עם אחת מהקהל..הוא בא עם סלט ושאל כזה "מי רעב? מי רוצה ביס?" אז איזו אחת אמרה לו שהיא רעבה, אז יש רנמתח על שפתיו חיוך זדוני, והוא שאל אותו- "ואת תתני לי את מה שאני רוצה??" אז היא אמרה לו שכן..אז הוא אמר "אני לא בטוחה שתעמדי במה שאני רוצה...בעצם, אני לא בטוח שאני אעמוד במה אני רוצה"
ואז כשאיזה גבר בקהל אמר לפיניש שהוא גם רעב אז פיניש עשה לו זין...
היה משעשעעעע...גם התוכנית הייתה נחמדה...היו קטעים טובים... הפעם לא היתה את אומלטה וגם לא את מאיה בומבילה...אבל בכל זאת היתה תוכנית משעשעת.. יש למה לצפות ביום ראשון