זה Antichrist
מ מ א ג ר ט New member 29/12/04 #29 טוב, רק עכשיו שמתי לב כתבתי קצת שונה (אם הייתי בודקת עוד פעם... לא נורא) הודפס... אני אצלם את זה . לא יצא מדהים. סביר.
טוב, רק עכשיו שמתי לב כתבתי קצת שונה (אם הייתי בודקת עוד פעם... לא נורא) הודפס... אני אצלם את זה . לא יצא מדהים. סביר.
S Scarlet Witch13 New member 28/12/04 #23 אר, אל קרולי את יכולה לכתוב שהוא מלאך נופל (באנגלית כמובן!) או משהו כזה. או נחש לשעבר. ועל אנתימה - מכשפה בזמנה החופשי, או צאציאתה הנותרת של אגנס ואני די מעתיקה אבל לא נורא.
אר, אל קרולי את יכולה לכתוב שהוא מלאך נופל (באנגלית כמובן!) או משהו כזה. או נחש לשעבר. ועל אנתימה - מכשפה בזמנה החופשי, או צאציאתה הנותרת של אגנס ואני די מעתיקה אבל לא נורא.
מ מ א ג ר ט New member 28/12/04 #26 ובאנגלית? יש אולי מילה באנגלית לאדם שכמו שכבר תיארתי קודם- יש לו את המכונית הזו, הוא הולך עם משקפי שמש וכו'. אני בטוחה בטוחה שיש. מישהו? אולי יש רעיונות?
ובאנגלית? יש אולי מילה באנגלית לאדם שכמו שכבר תיארתי קודם- יש לו את המכונית הזו, הוא הולך עם משקפי שמש וכו'. אני בטוחה בטוחה שיש. מישהו? אולי יש רעיונות?
מ מ א ג ר ט New member 31/12/04 #41 נניח... ובאנגלית? תרגמי ערס בצורה שאני אוכל להסביר אותה לבנאדם בריטי. שמעולם לא היה בבת ים.