היום בתפוז
27.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 27.12.04

היום ב-17:00 נארח בפורום החברה להגנת הטבע בת"א, את ניר פפאי, רכז החופים של החברה להגנת הטבע בת"א. השאירו שאלות בפורום.
היום ב-19:30 נחום היימן יתארח בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה ויענה לשאלותיכם.
עמרי אפק, הוא שחקן הכדורגל שיתארח הערב ב-20:15 ברצועת הספורט השבועית של blogtv ואתר "ספורט 5". שרשור שאלות בפורום כדורגל.

מ א ג ר ט

New member
אני צריכה עזרה...

מי שלא זוכר או לא שמע או משו, יש לי עבודה באנגלית להגיש ואני צריכה עזרה.
תראו מה כתבתי על בשורוטו. תחשבו על זה כ'מאחורה' של ספר. מה הייתם עושים אילו ידעתם שכל פעולה שלכם נחזתה עשרות שנים מראש והיא כתובה בספר שמונח לידכם? מה הייתם עושים אילו ידעת שסוף העולם יגיע ביום שבת? יום שבת הקרוב? לאדם (האנטיכריסטוס והבעלים של 'כלב') קרולי (שד ו*) אזירפאל (מלאך ובעל חנות ספרים) אנתימה ( מכשפה ו**) וניוט (פקיד שכר וציד מכשפות) יש עוד הרבה מה לעשות עד אז. ואם זה לא מספיק, לכולנו יש את יום ראשון שאחריו...| עכשיו יש לציין שאני לא מוצאת את הדף שכתבתי עליו, וכמובן שאני ממש מושפעת ממה שכתוב בספר המקורי, אבל לא נורא, כי המורה שלנו לא קראה את הספר. מה שכתבתי על הדמויות לקוח בחלקו ממה שכתוב בתוך הספר. וחלק אני כתבתי. הבעיות שלי: 1. לתרגם בצורה סביר לאנגלית 2. אני צריכה שתגידו לי איך קוראים לדמויות באנגלית וכמובן- מה דעתכם. 3. מה שסימנתי בכוכביות-אני רוצה לכתוב על קרולי שהוא מה שאני לא יודעת איך אומרים את זה- הוא נוהג במכונית הזו, הוא תמיד עם משקפי שמש וכו'. יש לזה מילה, נכון? וכמובן עוד משו להגיד על אנתימה... תרגישו חופשיים גם לקטול... או לתת לי רעיונות מה להוסיף... (אה, ואני צריכה את זה עד יום רביעי בבוקר...אבל לא נורא) תודה על העזרה...

sapirit14

New member
הנה קצת כי אין לי זמן

what would you do if you knew that every movement of yours was predicted dosends of years ago ano it's written in the book lie down next to you? אין לי כוח לתרגם יותר וגם סביר להניח שעשיתי את המשפט הזה עם שגיאות... מישהו, בבקשה, תעזרו לה.

מ א ג ר ט

New member
תודה...../images/Emo51.gif

כל משפט עוזר. ובקשר לשגיאות כתיב וכאלו אני גם יכולה לשאול את אבא שלי....

sapirit14

New member
עוד קצת ממוחי ההוזה

What would you do if you knew that the end of the world will be here on saturday? this saturday? - Adam, Krouly, Azirpal, Antima and Niut have a lot to do until then. and if that's not enough, we all need to handle the sunday that comes after it... אוקיי זה די צולע אבל זה מה שבא לי לראש עכשיו...

לקטול! לקטול!

סתם... יפה, אני רק ממש לא אוהב את המשפט של "ואם זה לא מספיק, לכולנו יש את יום ראשון שאחריו..." שמופיע גם בתקציר בגרסה העברית, זה פשוט הורס את כל סוף הספר!!!

קחי רעיונות מהתקציר באנגלית...

(מתורגם באופן חופשי למדי) לפי הנבואות הנחמדות והמדויקות של אגנס נאטר, מכשפה - המדריך היחיד האמין בעולם לעתיד - העולם הולך להסתיים ביום שבת, יום שבת הזה, למען האמת, בדיוק אחרי שעת התה... עם עוד קצת שיפורים, זה ממש מספיק, לא צריך לגלות את כל הספר

מ א ג ר ט

New member
אבל בשורוטו זה לא ../images/Emo150.gif

זה אופוס, זה לא של כנרת. למרות שמשהו גורם לי לחשוב שידה של נורית שרעבי בנושא.... עובדה שיש את כל הקטע הזה עם הכרטיסיות, שבכללל לא באות במקומות הנכונים...

אינני יודע מאיזו הוצאה זאתי כיוון ש

היה לי את המזל לא לקרוא את זה בעברית. חוצמזה, את בעצמך אמרת ש
אחראי על הכל. קרן סותרת את עצמה, אהאהההאהאהאה ושלא תעזי להגיב בשתוק כבר! יא בריטי
כי כפי שאמרתי אני קורא את פראצ'ט באנגלית כי אני חושב שתמיד כדאי לקרוא בשפת המקור. אני מאוד אוהב עברית ואם היו נותנים לי ספר פנטזיה של סופר עברי הייתי קורא אותו. ודי עם השטויות שלך, את באמת כבר מתחילה לעצבן פעם ראשונה מצחיק, פעם שנייה מעיק, פעם שלישית מספיק! ובמיוחד בשבילך... פעם 465,836,512 די כבר

למעלה