היום בתפוז
27.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 27.12.04

היום ב-17:00 נארח בפורום החברה להגנת הטבע בת"א, את ניר פפאי, רכז החופים של החברה להגנת הטבע בת"א. השאירו שאלות בפורום.
היום ב-19:30 נחום היימן יתארח בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה ויענה לשאלותיכם.
עמרי אפק, הוא שחקן הכדורגל שיתארח הערב ב-20:15 ברצועת הספורט השבועית של blogtv ואתר "ספורט 5". שרשור שאלות בפורום כדורגל.

Neta558

New member
../images/Emo150.gif ראו בזה שרשור ../images/Emo32.gif

כלומר, המקום המתאים לדבר על דברים שקראתם בחתימות של גולשי הפורום.

Neta558

New member
שאלה בקשר לסידור המתכונים

בעקבות המתכון החדש לפנקייק... האם יהיה יותר נוח לדעתכם לפתוח קטגוריה של מתכוני ארוחות בוקר לכל מה שנחשב ארוחת בוקר אך נאכל בכל שעות היממה? (פנקייקים, חביתיות, ה"חביתה" של בן, גרנולה וכדומה) האם זה יקל על מציאת המתכונים או שהם ילכו שם לאיבוד, לעולם לא תמצאו יותר מתכונים לפנקייקים, תאלצו לאכול סתם טוסט והכל יהיה על מצפוני השברירי?
ובכלל, אני אשמח לשמוע הצעות בקשר לקיטלוג

contessa

New member
רעיון נחמד

אבל אם יהיו שם יותר מדי מתכונים אז זה יקשה על החיפוש...

Neta558

New member
פנקייק זה לא בעברית ../images/Emo3.gif

פנקייק זה חמיתות בלינצ'ס זה חביתיות ומחבתיות זה קיצור של תרגום מילולי לפנקייקס? זה לפחות מה שאני זוכרת...

Applebite

New member
זהו! שכחתי את הבלינצ'ס!!

אבל נראה לי שמחבתיות זה פנקייקס. מאיפה הבאת "חמיתות"? למה מ'?

Neta558

New member
מהמילון?

זו המילה שאני מכירה. וכמו שכתבתי, מחבתיות נשמע לי כמו תרגום מילולי שכזה..

יש לי רעיון - מקווה שלא מסובך מדי:

בתור מישהי שמסתכלת הרבה במתכונים, ההעדפה שלי היא שיהיה אפשר להיכנס לעמוד שבו מוצגים כל המתכונים, ממויינים לפי כל סוג מיון שהוא. וגם שמתכונים מסויימים יהיו בתוך יותר מקטגוריה אחת, למשל (סתם המצאה שלי) - תבשיל טופו יכול להיות מוצג 3 פעמים: פעם אחת תחת כותרת "טופו", פעם נוספת תחת כותרת "מנות עיקריות", פעם נוספת תחת כותרת "אוכל סיני". ה-קיצר, המטרה היא שאפשר יהיה למצוא את המתכון בלי לבדוק קודם 2 קטגוריות לא נכונות, כי המתכון יהיו בכל הקטגוריות שיכולות להיות רלוונטיות. בכל אופן, שמחתי לראות שהמתכון שלי הוביל לדיון שנוגע אלי, וגם כיף לדעת שהמתכונים שלי טעימים לכם...

למעלה