היום בתפוז
27.12.04

igurman

New member
הוא שחקן נהדר, תשלים עם זה ../images/Emo3.gif

לטעמי האירופאי הכי טוב בNBA.

ThEgReEnKiNg

New member
אממ לא הוא לא.

נוביצקי יכול לשחק הרבה יותר עמדות ממנו. והוא יותר יעיל ממנו.

Shaolin Kid

New member
הוא כן,עובדה שסטויקוביץ' זכה פעמים

הוא כן,עובדה שסטויקוביץ' זכה פעמים ברצף באלוף השלשות של ה NBA בתחרויות האולסטאר!

סלים וארזה

New member
מנהל
ברנט בארי הוא לבן שזכה בתחרות ההטבעות ולכן בספרס הוא עדיף על דאנקן שיש לו רק MVP מספר פעמים ועל ג'ינובילי שיש לו מדלית זהב אולימפית.

Shaolin Kid

New member
ג'ינובילי יכול לנגב את התחת עם

ג'ינובילי יכול לנגב את התחת עם המדלייה שלו זה כולה אולימפיאדה,אני בטוח שאם ארה"ב היו באים עם נבחרת כוכבים אמיתית היו לוקחים אותם כי לארגנטינה יש כולה שניים עד שלושה שחקנים ב NBA ג'ינובילי,דלפינו ועוד מישהו השאר משחקים באירופה,יש להם אחד שמשחק במפעל של יורופליג וגם את וולטר הרמן,הם סתם לוזרים! אני עדיין לא מבין איך סרביה לא הצליחו כל כך! וגם לא לשכוח שזה אולימפיאדה ולא אליפות עולם!

DUNKB 8

New member
צר לי , אבל אני חולק עליך.

אם ווייד,אייברסון,לברון,דאנקן אמארה שהיוחלק משחקנים בנבחרת האמריקאית לא נחשבים כוכבים , אז אין לי מה לומר. ארגנטינה שיחקה נכון ויפה ועובדה מוכחת היא שהם וינרים ולא לוזרים, מכיוון שהם האלופים האולימפיים. לטורנירים חוקים משלהם בדיוק כמו דרבי, לכן סרביה לא באה מוכנה מספיק ושילמה על כך ביוקרלבסוף. סתם בשביל הפרוטוקול, אליפות אולימפית יוקרתית יותר מטורניר אליפות העולם על אחת כמה וכמה בהשתתפות נבחרת אמריקאית הכוללת שחקני NBA מהשורה הראשונה.

Shaolin Kid

New member
גם,אבל לא ציפו ללוזריות כזאת מצד

גם,אבל לא ציפו ללוזריות כזאת מצד נבחרת ארה"ב לא אותה נבחרת של 1992 בברצלונה!

DUNKB 8

New member
תשכח מהנבחרת של 92 ...

נבחרת כזאת זה פעם בדור. ברור שאפשר להרכיב חמישיה של אייברסון , קובי , KG , טים דאנקן ושאק יחד עם טי-מאק ווינס בספסל למשל... אבל, מספיק מי שהגיע לאולימפיאדה האחרונה , פשוט היתה להם בעיה זה הכל. עובדה שכל השחקנים ששיחקו באולימפיאדה הם אלו שמובילים כיום ב-NBA וזה כולל אגב גם את הארגנטינאים מאנו ונוצ'יוני נותן עונת רוקי מעולה.

למעלה