היום בתפוז
25.11.04

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 25.11.04

הערב ב-18:00 מגיע לפורום חינוך ובעלי חיים צוות גן החיות התנ"כי שיענה לשאלותיכם. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו.
ב-21:00 יתקיים שידור מיוחד ב- blogtv של פורום דייג. השף רון כהן שפאץ ילמד טיפים לבישול בדגים. הכנסו לשרשור השאלות.
עוד לא בדקתם את Now Dance , אוסף הלהיטים שירקיד אתכם כל השנה??? זה הזמן לנסות לזכות בו!

נצל"ש....חשוב שתקראו!!!!

כרגע הסתכלתי בתגובות על כל הקטע עם החולצה ואין לכם מושג כמה התביישתי......איזה בושות עשיתם לנו שם חבל"ז....אם הייתי יכולה הייתי מגיבה אבל מצאתי את זה מאוחר מידי....לא פלא שהפורום היה נגדנו...נתתם לגיטימציה...

ועוד משו...אני יכולה ת'קישור להודעה

בפורום מארון, ששמה אחת מפה כתבה משו על "אם זה היה 1944 אז היית לובש"......לא זוכרת תהמשך.....אני חייבת דחוף....אבל קישור ישיר להודעה..

CiNdErElLa3887

New member
אמ קודם כל אל תכלילי....

לפורום הרשמי בין חמישי לשבת הצטרפו אולי 3 אנשים ישראלים שפשוט עשו לנו בושות שם. אחד מפגר קילל את מיקי שם ואת מארון 5 בכלל. ואז הוא עבר לקלל אותי ואת שאר האנשים שהגיבו לו (כי הוא רשם דברים כ"כ "נכונים"
). אז הוא דוגמה אחת, אח"כ הצטרפה מישהי שבהתחלה לא קיללה אף אחד, רשמה רק את דעתה. ואז שהגיבו שזה לא נכון, היא התחילה לקלל גם כמוהו (קללות בעברית,כמה מקורי). והשיא עכשיו שאחד מהם שם תמונה של דגל ישראל מעל ירושלים...ורשם "ירושלים-עיר הבירה היפה שלנו" כמה אנשים יכולים להיות ילדותיים?! ואני מדגישה האנשים האלו לא מעריצים של מארון, הם סתם אנשים חסרי חיים. ובבקשה אל תגיבי לפורום, אני מנסה להעלים אותו. תודה

karms20

New member
נכון הי מטומטמת

LOL, נכון, זאתי ששמה את הדגל דווקא כתבה יפה בהתחלה ועדיין יש לה כמה נקודות נכונות, ורק חבל שהיא הידרדרה לקללות וכל הריב הילדותי שהולך שם בינה ובין השניה, כי זה הסיט את התשומת לב מהנושא שהיא כן כתבה טוב לשטויות. והשניה ישראלית (או ישראלית לשעבר) שכל הזמן אומרת לה משום מה שהדברים שהיא כותבת לא נכונים (כשהם כן דווקא) ושהיא שקרנית וגם היא לא עושה לנו שירות משו משו... היחידה שהייתה בס'דר בנתיים זאת את שלא הידרדרת לכל הקללות והמשחקים הילדותיים שהולכים שם, כל הקללות בעיברית וכו'
.

ועוד משו...למעלה נתתי הודעה שאם אפ

אפשר לקבל את הקישור בפורום מארון,ששמה אחת מפה כתבה משו על "אם זה היה 1944 אז היית לובש"......לא זוכרת תהמשך.....אני חייבת דחוף....אבל קישור ישיר להודעה..

כן, אבל אני צריכה את ההודעה שהילה א

או מישי מפה כתבה....אני לא צריכה את התגובה....רק את ההודעה...

ראתי ת'קישורים ולא.......

התכוונתי להודעות האלה...... איזה אחת ישראלית מהפורום רשמה הודעה כמו: אם זה היה 1944 היית לובש חולצה עם דגל ישראל?".....משו כזה...ולזה התכוונתי....לא התכוונתי לתגובה של מייקי להודעה זו.....התכוונתי להודעה עצמה....פליז...אני לא מוצאת את ההודעה הזאת....

למעלה