היום בתפוז
24.11.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 24.11.04

הערב ב-19:00 יגיע לא אחר מאשר הראל סקעת, כמעט כוכב נולד ועכשיו כוכב בפסטיגל. הראל יענה לשאלותיכם ב-blogtv. ניתן להשאיר לו שאלות בפורום פסטיגל.
באותה שעה בפורום הורים לתינוקות נארח את הפסיכולוג פרופ' אבי שדה, מומחה לילדים ותינוקות, שיענה לשאלות הגולשים. שרשור השאלות נפתח
ישראל סגל, כותב הספר "וכי נחש ממית" מגיע לשיחה בנושא יציאה בשאלה ועוד בפורום יוצאים בשאלה. הכינו שאלות מראש.
וב-21:00 תוכלו לפגוש גם את ד"ר רבקה הלל רביאן, שתענה לשאלותיכם בפורום הפרעות קשב- ADHD בנושא זכויות ילדים במערכת החינוך

LillipooT

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo60.gif

סקעתתתתת סוף סוף בתפוז! איזה אושר!

LillipooT

New member
אאאהההההה ../images/Emo60.gif

אני חייבת להוציא קצת את ההתרגשות החוצה!!! כרגע ניגמר הוידאו-צ'אט עם הראל.. אני כל כך מתרגשת... אלוהים הוא כזה מקסים!!!!!!!! לא להאמין איזה לב זהב יש לו.. הוא כל כך אמיתי! כל כך אוהב! כל כך מתחשב! כל כך מאושר! שאלו אותו עם הוא בקשר רומנטי עם עדי.. והוא אמר: "הלוואי!" איזה חמוד.. איך הוא מעריץ ואוהב אותה! אבל הוא אמר כזה "כרגע לא.. אבל אי אפשר לדעת מה יקרה בהמשך.." והוא שר חלקים מכמה שירים.. הקול שלו!
אוי מה הייתי עושה לבחור הזה...
בכל מיקרה.. ממש ממש נהנתי! אני מתה על תפוזזזזזז!
אני הולכת לראות את הפרק הרביעי של וואן טרי היל כדי להירגע קצת חח שני תדברי איתי כשאת מגיעה הבייתה! אני רוצה לצרוח לך קצת

LillipooT

New member
וול.. ../images/Emo58.gif../images/Emo60.gif

בפרק הרביעי פייטון סוף סוף ניפרדת מהחבר המעצבן שלה, שהרס לה לגמריי את האוטו וזה לא ממש הזיז לו.. וראיתי גם את הפרק החמישי, שאמא של פייטון ניפטרה לפני 7 שנים נראה לי.. ופייטון נוסעת ברמזורים אדומים כל הזמן..
גל זה הפרק שדיברץ עליו....

חכי חכי

את עוד תתאהבי בנית'ן. מבטיחה לך. ובפרק שש... זה פרק כזה טוב
רוצי לראות אותו

../images/Emo13.gif ../images/Emo66.gif

חזרתי אחרי העדרות ארוכה. המחשב לא עבד וממש התגעגעתי.
תודה לכולם על הברכות מלפני שבוע.
לצערי הצלחתי לקרוא אותן רק עכשיו, אבל תודה רבה!

ליאתייי../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

מנשמע מותק?! איך הייתה היומולדת? איי מיס יו

LillipooT

New member
ליאתי! ../images/Emo60.gif

איזה כיף לראות את הכינוי שלך! את חסרה פה!!

למעלה