היום בתפוז
- 23.11.04

היום בתפוז ../images/Emo43.gif - 23.11.04

הערב ב-19:30 יתארחו ב- blogtv של תפוז והאתר הרשמי של הפסטיגל, אורנה ומשה דץ, שיבואו לענות לשאלותיכם. ניתן להשאיר להם כבר עכשיו שאלות בפורום הפסטיגל
עכשיו גם אתם יכולים לזכות בדיסק להיטי הדאנס שיעשה לכם את החורף- NOW DANCE. כל מה שאתם צריכים לעשות זה להכנס לקישור הזה ולהגיד לנו איזה שיר לא מופיע על הדיסק (רמז: לא תוכלו למצוא להיט דאנס שלא נמצא שם!). בין הגולשים יחולקו 10 דיסקים של האוסף החדש!

נצל"ש ../images/Emo26.gif

לא משהו חשוב מידי אבל ראיתי אתמול סוף סוף את חלון סודי ואוו הוא כל כך מצוין... הוא פשוט סרט טוב, הכל בו. וג'וני אררר כל סצנה אני חושבת לעצמי כמה היה נחמד אם הייתי אונסת אותו בדיוק ככה וככה וככה...
אני לא מצליחה לעקוב ממש, הסרט הבא שלו זה צ'רלי ומפעל השוקולוד או משהו כזה נכון? מתי הוא יוצא? תודה טלי :)

moran14h

New member
חחח אני וחברה שלי רצינו לעשות

עליה עבודה בצרפתית (מהעבודות שאמורות להיות יצירתיות) ורצינו להרוג אותה ולשים בובת בארבי בתוך קופסת נעליים להגיד שזאת היא אבל אז גילינו שהמורה שלנו אוהבת אותה וזה דיי יכול לפגוע לנו בציון. (בסוף בחרנו בלואי ה14 שהוא כבר גם ככה מת) ואגב..זה הוריד לי את LAST CAP OF SORROW ו את EASY ומזה אהבתי הרבה יותר מאת ASHES TO ASHES

moran14h

New member
אני אכן מעוניינת בעוד

ביחוד בסגנון של LAST CAP OF SORROW שהכי אהבתי.

העמ בואי נראה

Ricochet king for a day evidence - שהוא שקט אבל הוא שיר מדהים כי הוא ג'זי כזה digging the grave everything's ruined a small victory - שהוא בין השירים האהובים עלי :) אגב אם את יכולה תורידי את הקליפ של last cup of sorrow הוא מדהים הם עשו אותו כמחווה ל"ורטיגו" של היצ'קוק :)

moran14h

New member
טוב..אז נראה לי הורדתי את כולם

כולל את הקליפ..והיו שם מלא קליפים וזה קורה מזה לעתים רחוקות באימיול אז מזה התאפקתי לא להוריד את כולם. והיה שם שיר שקוראים לו UGLY IN THE MORNING ..אבל חשדתי שזה סתם .. כאילו שם כזה די מחשיד , לא?!

אה זה דווקא כן שיר שלהם

שהוא דיי משעשע אבל דיי מלא צעקות וכאלה אז לא יודעת אם תאהבי זה למכורים כבדים ;)

moran14h

New member
חחחח

טוב..אני לא יודעת..אני לא ממש מתה על צעקות, למרות שאם יש צעקות אבל השיר עצמו יפה אז אין לי בעיה.. אני אראה..אולי אני הוריד..

למעלה