היום בתפוז
21.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif21.12.04

הערב ב-17:30 מגיעה אלמה בן זאב, מכוכבות הסדרה "ראש גדול" להתארח בפורום הסדרה. אפשר כבר להשאיר לה שאלות בפורום.
דודי אדלר, העוסק ברפואה משלימה, יענה לשאלות בפורום CP שיתוק מוחין, הערב ב-21:00. הכינו שאלות מראש.
מנענעים את הדירוגים למצעד השנתי עם סאקיס ומגלים מחדש את היהדות עם "אוי ואבוי" - בואו להכיר את האמנים הלא ידועים שמתמודדים ב"קופסא השנתית".

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifTD חדש מג'יימס ../images/Emo99.gif

extracting wisdom -------------------------------------------------------------------------------- Hey guys, it's James here coming to you from my parent's new house in Utah. My parent's recently moved from the house I where I was born in Nebraska. Do you know how weird it is to come home, but to a place you've never been? Actually not that weird. . . At least they have all of the same stuff. Today I saw "The Incredibles" with my two nephews Miles and Owen, 4 and 6 years old at the local mall. It was really fun until afterwards, when Owen believed he had the superpower to run really fast like the kid in the movie. We had to chase him all over the mall. I am not really looking forward to tomorrow as I am having my wisdom teeth removed at 8 am. Yeah, maybe you have seen me making faces onstage that you thought meant I was intensely focused in musical ecstacy. . . In actuality I was in intense pain. These babies have to come out. It's good though--this year has been more amazing than anything I really ever could have imagined, so I'm glad that I can go through this painful procedure to hopefully bring me back down to the earth. Tomorrow I'll be cursing all of you fans for making this such a wonderful year. Happy pulling and Merry Christmas. -James​
הילע לתרגם
מחלצים חוכמה -------------------------------------------------------------------------------- היי חבר'ה, ג'יימס כאן כותב לכם מהבית החדש של ההורים שלי ביוטה.ההורים שלי לאחרונה עברו מהבית שנולדתי בנברסקה. אתם יודעים כמה מוזר זה לבוא הביתה,אבל למקום שאף פעם לא היית בו? האמת שזה לא כ"כ מוזר....לפחות יש להם עדיין את אותם דברים. היום ראיתי את "משפחת סופר-על" (חיחי גם אני
) עם שני האחיינים שלי מיילס ואוון, בני 4 ו6 שנים, בקניון המקומי. זה היה ממש כיף עד לאחר מכן, שאוון האמין שיש לו את הכוח-על לרוץ ממש מהר כמו הילד בסרט. היינו צריכים לרדוף אחריו בכל הקניון. אני לא ממש מצפה למחר כי מוציאים לי את השיני בינה ב8 בבוקר. כן, אולי אתם ראיתם אותי עושה פרצופים על הבמה שחשבתם שאני מתרכז בחוזקה באקסטזה מוזיקלית...שבעצם התרכזתי בכאבים שלי.התינוקות האלו חייבים לצאת. זה טוב--השנה הזאת הייתה יותר מדהימה משיכולתי לדמיין,אז אני שמח שאני יכול לעבור את התהליך הכואב הזה שאולי יחזיר אותי בחזרה לקרקע. מחר אני הולך לקלל את כל המעריצים בגלל השנה הנפלאה הזאתי. משיכה שמכה וחג מולד שמח-ג'יימס הוא כ"כ חמוד

איזה מסכןןן../images/Emo10.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

גם אני ראיתי את הסרט הזה!
איזה חמוד הואאאאא

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifבא לי עוד אחד../images/Emo26.gif

אתם פשוט חייבים אבל פשוט חייבים להוריד את ההופעה של סאנדיי מגי'נגל בל רוק, זאת אחת ההופעות האהובות שלי של סאנדיי..הם הופיעו ממש יפה
להורדה (אם אתם מסתבכים עם התוכנה..תגידו לי
)
וראיון חדש של אדם ומיקי שהם היו באוסטרליה, פה

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifאת צריכה להוריד את התוכנה

הזאתי ואז פה תלחצי שם על איזה קליפ שאת רוצה להוריד (על הקישור של הtorrent) ואז שוב פעם תלחצי על הקליפ שאת רוצה..נגיד Maroon 5 - Sunday Morning - Jingle Ball Rock - Dec. 17, 2004 עם הלחצן הימני של העכבר ותלחצי על שמירת יעד בשם. ושזה יסתיים תפתחי אז זה..וזה ירד
אם זה מסובך לך מיד, אני יכולה להסביר לך באייסי/מסנג'ר

אממ... לא קשור..

הייתי בבלוג שלך ורציתי לדעת אם תוכלי לצרף אותי לטבעת של מארון5 פליזזזז :]]] שלחתי בקשה.. בבקשה תאשרי לי... :) הנה הבלוג.

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifוצירפתי..ווואהו יש לנו 3

בלוגים בטבעת כבר.. תמצאי עוד אנשים!
!

אל תדאגי!

אני כבר מתחילה מסע שכנועים! ותיכנסו מחר או מחרתיים לבלוג שלי ותראו איזה כבוד עשיתי למארון5!

למעלה