היום בתפוז
21.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif21.12.04

הערב ב-17:30 מגיעה אלמה בן זאב, מכוכבות הסדרה "ראש גדול" להתארח בפורום הסדרה. אפשר כבר להשאיר לה שאלות בפורום.
דודי אדלר, העוסק ברפואה משלימה, יענה לשאלות בפורום CP שיתוק מוחין, הערב ב-21:00. הכינו שאלות מראש.
מנענעים את הדירוגים למצעד השנתי עם סאקיס ומגלים מחדש את היהדות עם "אוי ואבוי" - בואו להכיר את האמנים הלא ידועים שמתמודדים ב"קופסא השנתית".

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gif../images/Emo139.gifאנשים!!!!!!!!!!!!!!!!

מאיפה הגיעו *עוד* שני מנהלים לפורום שלנו פתאום?!

מצטרפת לשאלה ../images/Emo45.gif

גם אני רק עכשיו שמתי לב.. ומה זה ב"ח? [סליחה על הבורות
]

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo136.gif באמת, מי זה.?? או.....

שבכלל מי זו.? והדס שמתי לב שאת אוהבת את מרלין מנסון אז היום בYES-Y (ערוץ 14 חחח) במשפחת אוסבורן יש את החתונה המחודשת שלהם ומרלין מופיע שם די הרבה
ומי זו/זה שוב?????

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo136.gif התכוונתי מי זה/זו המנה

המנהל/ת החדש/ה

lgmtk

New member
גם אותי מעניין >_> אני כאן שנה וחצי

ואף פעם לא היו כאן 3 מנהלים O_O"

לפי מטב ידיעתי...../images/Emo88.gif../images/Emo136.gif

ספיר [אלאוד5] היא מחליפה, שירי היא...המנהלת שלנו! ועוד מנהל/ת אחת/ד שאין לי מושג מאיפה....

../images/Emo6.gif

הרגתם אותי עם כל התאוריות שלכם
בהתחלה הבאתי את ספיר, שתחליף אותי עד שאני אחזור מחו"ל. לספיר יש כרגע וירוס במחשב, ולכן נאלצתי להוסיף מחיפה נוספת. היא לא ותבת הרבה כי יש לה 3 פורומים משלה לנהל + עוד אחד שלי בו היא מחליפה אותי. אבל היא בכל זאת נכסת מידי פעם לבדוק אם הכל בסדר, אז היא לא סתם פה

יאפ ../images/Emo9.gif

וכמה טוב שרואים אותך אדום
תזכירי לי איך קוראים לך :$ *מתעצלת לבדוק את הכרטיסישי*

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gif../images/Emo139.gifצומי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

שלחתי מסר לTroy Master, שאלתי למה היא מסומנת כמנהלת, והיא אמרה שהיא מחליפה את שירי

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo136.gif אבל...

לא ספיר אלוד היא המחליפה של שירי?? ואם היא (טרוי מאסטר) מחליפה של שירי (שאמורה להיות מחולפת על ידיד ספיר) למה היא לא כותבת כאן? מה היא מנהלת לקישוט?

למעלה