היום בתפוז
- 21.11.04

היום בתפוז ../images/Emo43.gif - 21.11.04

הערב ב-21:00 יגיע לאולפני תפוז לא אחר מאשר אמיר פיי-גוטמן, כוכב המחזמר "מרי לו" וסולן להקת "היי פייב" לשעבר. שרשור הערצה ושאלות נמצא כבר ברגע זה בפורום מרי לו.
היום ב-21:00 תתארח הגרפולוגית קרן רווה בפורום זוגיות ותייעץ בנושא זוגיות לפי כתב היד שלכם. לא לשכוח להכין כתב יד סרוק. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו.

אני פה! ../images/Emo9.gif ../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

שמתן לב שנעלמתי מיום רביעי?
המחשב שלי נדפק.
גם עכשיו הוא במצב גרוע אבל הרבה יותר טוב ממקודם... אז אני עכשיו הולכת להציץ בעדכון השבועי כדי להבין מה הלך פה בזמן שלא הייתי...

ברוכה השבה ../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

כמובן שאני ראיתי אותך כל הסוףשבוע אבל חפיף

פרפר16

New member
ברוכה שחר ../images/Emo24.gif+נצל"ש מגעיללללללל

אימלההההההההההההה
הארבה
הם כבר באילת אני לא מאמינה תוך פחות משבועיים במרכז
אני לא יוצאת מהבית

אוי יאק...../images/Emo5.gif

זה ממש דוחה..*מתפללת שהם לא יגעו לכל הארץ ובמיוחד לא לקריה*...

נצל"ש...

חברה שלי שלחה אתר כזה שאתן עונות על שאלות שקשורות לדסרת טלוויזיה שאתן חושבות עליה באותו רגע(כמובן לא סדרות ישראליות) ולפי זה הוא מנחש על איזה סדרת טלוויזיה אתן חושבות....מזה חמוד...הוא לא הצליח לנחש על איזה סדרה אני חשבתי..יחיחיח...ואז הוא ביקש ממני לנסות עוד והוא שוב לא ניחש..נראה לי הוא שוקל התאבדות בעבות זה..
...אקיצר,זה מזה חמוד...תכנסו..

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gif יש בדיוק כזה אבל

בדמויות או שחקנים ואם את עושה משהו והוא לא מוצא לך את יכולה להוסיף לבד... **מחפשת ת'אתר** **לא מוצאת** **מתעצבנת** פתאום!... **מוצאת** **שמה** **נרגעת** פה:)

kittycatbone

New member
חחח זה היה כזה קורע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אחרי איזה חמש שאלות זה מתחיל לשאול אותי "האם זה עוסק בעל-טבעי", ואז "האם יש בו ערפדים", ואז "האם הדמות הראשית היא ערפד?" (
) ואז "האם הדמות הראשית היא קוטלת ערפדים?" ואז יש עוד איזה עשרים שאלות שקשורות לבאפי ואיזה חצי שעה זה שואל אותי שאלות שכבר ברור שזה באפי

ה אורחת

New member
עזרהההההההה דחוווף!!!!!!...

אני חייבת: תמונות של הסוס הטרויאני תמונות של הסוס הטרויאני תמונות של הסוס הטרויאני!!!!! בבקשה זה ממש דחוף לי, תודה מראש

היום בתפוז../images/Emo43.gif - 22.11.04

הערב ב-18:00 יתארח הזמר והיוצר אהוד בנאי בפורום "ישעיהו ליבוביץ- הגותו" שם הוא יענה על שאלות בנושאי יהדות (תפיסתו הדתית והשפעת הגותו של פרופ' ליבוביץ עליה), חזרה בתשובה, החברה הישראלית, התרבות הישראלית, האופן בו הוא רואה את מקומו ויצירתו בהן. אתם מוזמנים להשאיר לו שאלות כבר עכשיו.
ב-20:00 יתארח live ב- blogtv במסגרת רצועת הספורט של תפוז אנשים וערוץ ספורט 5 ארז אדלשטיין,מאמן הפועל ת"א בעונה שעברה ופרשן הכדורסל בהווה. השאירו שאלות בפורום כדורסל.
פורום חובבי תעופה מחפש לוגו חדש. יש לכם הצעות? בואו להשתתף בתחרות בפורום!

פרפר16

New member
OMG ראיתי עכשיו בלו קראש../images/Emo42.gif

קייט כל כך חמודההההההה אי ממש שמחה שצ'וצ'י איתה הוא לא כמו אלייז'ה ווד שיש לו טעם רע (פרנקה
ביז'ו שם של חתול
) ומישל רודריגז מהממתתתתתתתתתתתתתתתת

MoNeT1

New member
../images/Emo105.gifנשנשנשנשנש אני גפ פה../images/Emo70.gif

המון זמן לא הייתי כאן וכתבתי כאן...כי אני בתקופה מטורפת של לימודים מעצבנים
וגם קנו לי סימס
אז שאני לפחות במחשב אז אני בסימס
אני מקווה שאוכל להיות פעילה
=]

kittycatbone

New member