היום בתפוז
20.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif20.12.04

הערב ב-20:00 כל המתעניינים בכדורגל יוכלו לפגוש live ב- blogtv את יהודה ארם, פרשן ערוץ הספורט לכדורגל מדרום אמריקה ובעיקר ארגנטינה. האירוח יתבצע במסגרת רצועת הספורט השבועית של blogtv ואתר ספורט 5. השאירו ליהודה ארם שאלות כבר עכשיו בפורום כדורגל.
כל יום בתפוז אנשים - מלחמת אחים - רן אדליסט וזאב ז'בוטינסקי הולכים ראש בראש והיום בנושא הקריאה למרד של ולרשטיין.
לוח האירועים של תפוז אנשים עבר מתיחת פנים, ומהיום תוכלו להתעדכן באופן שוטף מי מגיע להתארח ומתי, איזה תחרות מתקיימת ובאיזה פורום, אילו פרסים אנחנו מחלקים לכם ומה השידור הקרוב ב- blogtv שבאמת יהיה שווה לראות. קליק אחד ואתם בעניינים!

Orbital Shadow

New member
נצל"ש../images/Emo60.gif

בזמן שגלשתי לי נתקלתי בזה- סקירה על רשומות רה"ד תקראו אם זה מעניין אותכם
ואם לא אז שלא יעניין אתכם מה איכפת לי?
בכל מקרה שיהיה לכם יום טוב

עם כל הכבוד ל"שר הטבעות" הנכבד...

סדרת רומח הדרקון טובה פי 17! אני רציני, בחופש הגדול הקדשתי מזמני, ברגע של טיפשות משוואת לקריאת שר הטבעות... לפני שהגעתי לעמוד 50 מצאתי את עצמי על מיטה רכה במלון **** באטלנטה!!! מסקנה: אם ברצונכם לסוע לאטלנטה ולקבל טראומה משעממת בו זמנית, קראו- ונסו להפנים (רק הצעה)- את שר הטבעות

Wing Chan

New member
נצל"ש 2: אני כועס - טלאי כתום?!@#

כוסעמק. ממש פאקינג כוסעמק אערס. בא לי ללכת ולהביא למישהו אגרוף בפנים עד שהפרצוף שלו יישבר לגמרי. על מה אני כועס? על המתנחלים. כוסעחטק!!$@$#% לא מספיק שהם הסרטן של המדינה הזאת, לא מספיק שהם מתנהגים לחיילים ששומרים על התחת שלהם כמו לחרא, עכשיו הם גם מעיזים לשים על עצמם טלאי כתום בגלל הפינוי???!!@#$?? איך לעזעזל הם מעיזים???? איך הם פאקינג מעיזים להשוות פנוי התנחלות מחורבנת של חבורה של פורעי חוק (סליחה, "ציונים") להשמדה של עם??!#@ אם הייתי עכשיו בצבא הייתי הראשון שמתנדב ללכת ולפנות את החלאות האלה. כוסרבאק אני מרגיש שאני רוצה לפרק מישהו במכות!!!!

NJS

New member
צודק מאה אחוז

דבר אחד אני לא מבין? למה לעזאזל משלמים להם כסף?! למה?!!! למה?!!!!!!!!!!!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כשראיתי את זה בעיתון התעצבנתי כל כך!!!!! מי הם חושבים שהם לעזאזל?!?!%#^# צעקתי כמו משוגע בעצבים, וכל היום היה חרא בגלל העצבים האלה בבוקר..

ווי כמה שאתה צודק!!!!!!

אני מסכים עם כל מילה ומצתרך לרצונך להביא להם מכות (אפשר גם אלות, מקלות, אבנים וכו' וכד' ועוד....)

Knotted String

New member
סליחה?../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

כן, אז בואו גם נבנה גטאות קטנים ונסגור את עצמנו בהם, כי לא מספיק שאנחנו משווים את עצמנו לשבעה מיליון אנשים שנרצחו בשיטטיות מופתית. אני מכירה מישהי שאחותה נרצחה בגלל האנשים האלה. הם לא צריכים להיות שם.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo139.gif

הם לא צריכים להשוות את המצב שלהם לשואה, בשום פנים ואופן. וגם לא להיות שם.

Wing Chan

New member
יעני, אתה דורש כאפה לפנים?

מה אתה חמור? מי מוכר את הארץ לגויים? מה הקשר לזה בכלל עכשיו? קודם כול, סליחה באמת, באמת סליחה, שאני אשכרה רוצה לחיות בשלום פה בארץ ושאני לא הכי נהנה מהפיגועים וההרוגים פה. שנית, בוא אני אגיד לך משהו, ימני-קיצוני אטום מוח שכמוך - יש הבדל ענקי בין לפנות התנחלות, לבין להשוות את הפינוי למחנה השמדה!!!! אתה בור ועם הארץ, פשוטו כמשמעו. תגיד לי, החיילים הולכים ופושטים למתנחלים את העור? הם אוספים את הגולגלות שלהם ועושים מהם ערימה ומצלמים? הם מרעיבים את הילדים שלהם ואז דופקים בהם כדור בראש? הם מענים אותם בצורה כזו שהצוואר שלהם תלוי על וו ואיך שהרגליים שלהם נוגעות ברצפה הם פשוט נקרעים? החיילים מאלצים אותם לרוץ-לקפוץ-להשתטח-להתפשט-להתלבש-להשטתח-לקפוץ-לרוץ ב4 לפנות בוקר כשקור כלבים בחוץ, ואם הם לא עושים את זה תוך 20 שניות הם מקבלים כדור במוח? אתה רואה את החיילים מבצעים ניסויים חולניים וסאדיסטיים במתנחלים בשם תורת הגזע, כמו להוליד תינוק של יהודי ולראות כמה זמן הוא מחזיק בחיים בלי אמא שלו? אתה רואה את החיילים מקימים משרפות שהולכות לשרוף 2 מיליון איש בשנתיים???!!?? התשובה היא חד משמעית - לא! אתם צריכים להתבייש שאתם משווים את זה לשואה בכלל!! כן, אני מסכים, זה אולי מצער מהצד של המתנחלים שהם מפונים עם פיצויים כספיים נכבדים ביותר, אבל זה לא מתקרב אפילו למחנות המוות של השואה! אתם הבאתם את הרע על הארץ הזאת! אתם הגורם לסיכסוך המזדיין הזה!!!! אתם אשמים בכול המגערות המסריחות פה!!!! כוסעחטק.

GingerBread Man

New member
זו אולי זווית הראיה הכי שטחית שראתי

ולפני שתשאלו מי אני, אני אענה. הייתי בפורום פעם מזמן. ונכנסתי לראות מה קורה. דבר ראשון מותר למתנחלים לעשות מה שהם רוצים בשם חופש הביטוי. אני גם לא מסכים עם ההשוואה המטופשת הזאת, אבל היא לגיטימית לחלוטין. דבר שני: להאשים את המתנחלים בכל המצב ובכל הבעיות , זו פשוט בריחה מאחריות והיא לא מובילה לשום דבר. אין כאן אשמים באמת. אני מאוד תומך בפינוי התנחלויות, אבל לא בצורה חד צדדית. חוצמזה אפשר להבין את הקושי של המתנחלים וזה יהיה טיפשי להתייחס לזה בזלזול, וכל דרך מאבק (כל עוד היא אינה אלימה, ואינה נוגדת את הכרעת הרוב המקרי שהחליט על ההתפנות) היא לגיטימית. אישית אני מעריץ את ההקרבה האידאולוגית של המתנחלים. הלוואי שכולנו נהיה ציונים וחדורי רוח כמותם!

MadManII

New member
סוף סוף

אדם אם חשיבה אחרת. אדם שלא מסכים איתם אך מבין לליבם. ישר כח

MadManII

New member
קודם כל להירגע.

אני לא יכול להביע דעה בלי שכל הפורום יסקול אותי. ראשית כל, כל הענין של הטלאי היה טעות מזעזת. שנית, אני חושב שצריך לפנות מאחזים של עשר איש. ולא ישובים של 100 משפחות. איך הייתם מרגישים אם היו מפנים את בתיכם?.מה אם הדרישה הבאה של הערבים היא תל אביב. גם אז תתקפלו.

Wing Chan

New member
אוקיי, מצטער, צודקים שלושתכם..

באמת הגזמתי קצת בתגובה. הייתי עצבני בגלל כול הקטע הזה. ג'ינג'רברדמן- נכון, המתנחלים לא אשמים בהכול, אבל בהרבה כן, ולא רק במישור הביטחוני, אלא גם בכלכלי (אולי אם היו מזרימים טיפה פחות כסף לשם ויותר לעניים ולנזקקים, אולי, רק אולי, המצב פה היה יותר טוב) ורק שיעזו (!!!) להרים רובה כנגד חיילי צה"ל. מה פתאום לגיטימי ללבוש טלאי? מה לגיטימי בהשוואה המפגרת הזאת לעזעזל? כן, זה לגיטימי לעשות הפגנות, זה לגיטימי לעשות סטיקרים, זה לגיטימי להתגונן כנגד הפינוי, אבל להשוות לשואה? נו באמת, אתה לא יכול להיות רציני. לא דחפו אותם בשום גטו, לא עשו להם שום סלקציה, לא הורגים להם את הזקנים והילדים והחולים, לא שולחים אותם למחנות כפייה והשמדה. לא, אין שום מקום בעולם להשוואה הזאת. מדמן2- נו באמת. מה זה "מה אם הדרישה הבאה של הערבים היא ת"א, גם אז תתקפלו" - שמת לב מה אמרת? כרגע הוכחת לי שאין לך שמץ של מושג הכי קלוש למהי דיעה של שמאלני. אולי אתה לא יודע, אבל אנחנו אוהבים את הארץ הזאת בדיוק כמוך. תבין, אין פה רק שחור ולבן, אלא בערך עשרים מליון גוונים של אפור באמצע, אז תוציא לך מהראש את הסטיגמה המפגרת הזאת של "שמאלנים= רוצים לוותר לערבים על כול ישראל ולעזור לערבים לעשות פיגועים", כי זה ממש לא ככה.

GingerBread Man

New member
זה בכלל לא חשוב אם הם צודקים.

חופש הביטוי מאפשר להם לעשות את זה. אני אישית מאמין בהגבלות מאוד מאוד מינימליות של חופש הביטוי.

Knotted String

New member
חופש הביטוי?../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

מדובר, מבחינתי, בחציה של קווים אדומים מאד, קווים שלא אמורים, שאסור להם להחצות. אתה יודע מה אני רואה במעשה הזה? אני רואה זלזול בשואה. אני רואה זלזול בטבח מבוקר של שבעה מיליון יהודים. אני רואה בורות, ואטימות, ותסלח לי מאד, טמטום גדול. אין להם זכות להשוות את עצמם לאנשים בתקופת השואה. אין. להם. זכות. יהודי, -אסור- לו לעשות כזה דבר. אסור. אולי לך אין קרובי משפחה שנרצחו בשואה. אולי אצלך זה לא חזק. אבל תחשוב על כל אותם ניצולי שואה, שרואים איך עושים מהסבל שלהם, ומהתופת שעברו הצגה. עושים מהכאב, מהסבל ומהזוועה עוד הפגנה. כל המשפחה של סבא שלי, 11 מהאחים שלו, 30 ומשהו הילדים שלהם, ההורים שלהם, ענף שלם וגדול, פשוט נמחק. נעלם. אין להם זכר בשום מקום. והאנשים האלה, שבגללם חיילים נרצחים, לא יבואו וישוו את עצמם למשפחה שלי שנטבחה בשואה. האנשים האלה, עם כל הכבוד לחופש הביטוי, לא יזלזלו במעשה ובעבר. זה זלזול, זה חוסר כבוד, ומבחינתי, זה דבר שיש לעמוד עליו לדין. אני אפילו מרחמת עליהם. ולא בגלל מה שיכולים לעשות להם, אלא כי כנראה שהתפיסה שלהם כל כך אטומה, בסיסית ומנוונת, שקשה להם להבין את הטיפשות של המעשים שלהם. פשוט בושה.

למעלה