../images/Emo23.gif סדנת"טראסט:להפתח אל החיים"../images/Emo23.gif
לחיות שלמים.. פתוחים, מאמינים ומאפשרים: זו שאיפה מופלאה כל כך שמוליכה את רובינו בדרך; כולנו מנסים, מחפשים, מתגברים, מתמודדים, נושמים, מרגישים, חיים.. אנחנו שואפים לאפשר לעצמינו לחיות במלאות, לחיות בלי מעצורים פנימיים ובלי תסכולים ישנים, להרגיש שלמים, להיות חזקים, לשנות בעצמינו את מה שדורש שינוי, להעיז לשנות בחיינו את המסגרות והפרטים שכבר לא משרתים אותנו.. אני מאמינה שהתשוקה הזו לחיים שלמים, הרמוניים, מלווה כל אדם באשר הוא. יש כלים רבים להגיע אליה, יש כלים רבים לצעוד בדרך. כל הכלים הללו כבר נמצאים אצלינו, רק שלא תמיד אנחנו יודעים לזהות אותם ולהשתמש בהם; לא תמיד אנחנו מעיזים לגעת בהם. כי כל כך הרבה פחדים, מעצורים, זכרונות ודפוסים מניעים אותנו.. כל כך הרבה אמונות והתניות לגבי מה "מותר" לנו להיות, כל כך הרבה רצון לרצות את הסביבה ולמלא ציפיות שאינן שלנו, כל כך הרבה חוסר בטחון, חוסר אמון (טראסט)- מונעים מאיתנו לעשות צעדים חשובים ולהתקדם במסע שלנו. היכולות שלנו אדירות: אבל לא תמיד אנחנו מאמינים בעצמינו, לא תמיד מאמינים שאנחנו בכבודינו ובעצמינו נוכל לשנות, נוכל לרפא, נוכל ליצור, להעיז ולבחור.. האמון בעצמינו, ביכולות שלנו, האמון במה שהחיים מזמנים לנו, וביכולת שלנו להכיל, לצמוח וללמוד מכל אירוע שקורה לנו ("רע" או "טוב").. האמון שלנו באנושיות המורכבת והמיוחדת שהיא אנחנו, היכולת להכיל את כל הצדדים והפנים של עצמינו ולהאמין באנושיות השלמה אך ה"לא מושלמת" שבנו.. האמון הזה הוא הבסיס לגדילה אמיתית. כאשר אנו נותנים אמון, אנו מרשים לעצמינו לשחרר (let-go) ולהשתחרר; להעיז, לשנות, לבחור, להפתח אל החיים , בלי פחד לחיותם במלאות. טראסט, אמון, הוא מפתח אדיר לצמיחה. אז אני רוצה להזמין את מי שהמילים הללו נוגעות בו, לסדנא מיוחדת. סדנא שנקראת: TRUST: Opening to Life סדנת תרפיה ומדיטציה בת יומיים וחצי שתיערך בתאריכים 2-4/12 (כלומר, עוד שבועיים), באשראם במדבר. בסדנא תהליכית בת שלושה ימים נבדוק את האמון שאנו נותנים בעצמינו; עד כמה אנו מאפשרים לעצמינו להתבטא, להרגיש, להיות אנחנו? נבדוק האם אנו נותנים אמון באנשים סביבינו, ואיזה אמון יש לנו במה שמסע החיים מזמן לנו. דרך סשנים מגוונים של תרפיה, קתרזיס, נשימה (Rebirthing), ביטוי יצירתי, מגע , ציפה בבריכה ומדיטציה- נפגוש את עצמינו: נשמח, נכעס, נרקוד, נחשף, נאהב, נהנה.. נגע בחלק מהמקומות החוסמים אותנו, וגם במנועים שדוחפים אותנו קדימה. סדנת 'טראסט' תועבר בפעם השלישית; בכל פעם נוצרת בה קבוצה אינטימית ומיוחדת, חלל בטוח בו אנו יכולים ליצור את הקסם הזה : לאפשר לעצמינו לתת אמון (טראסט), להפתח, להרגיש, להיות במלאות, להכיל את עצמינו ואת האחרים, לקפוץ בעדינות מעל לעוד כמה פחדים שמכתיבים לנו כל כך הרבה, לפגוש את הרעש ואת השקט, את העוצמה שלנו ואת החולשה שלנו.. את כל המכלול האנושי המופלא שהוא אנחנו. להיות עם עצמינו, כל כך קרוב, בחיות רבה, לאפשר לעצמינו תהליך אנרגטי עמוק ביותר, רגשי, פיזי ורוחני. המשתתפים עוברים בה תהליך חזק שמשפיע עמוקות וממשיך ישירות אל חיי היומיום שלהם. לי (קרן ברס-בוגנים, תרפיסטית נשימות- Rebirthing, מנחת מדיטציה ומנחת קבוצות) ולשרדהה (תרפיסט מופלא ומנחה קבוצות ומדיטציה מאשראם במדבר שמעביר אותה יחד איתי).. הסדנא הזו קרובה לליבינו במיוחד. חשוב לנו שמי שרוצה יוכל לאפשר לעצמו. לכן גם השתדלנו להנמיך עלויות (580 ש"ח שכוללים הכל: שני לילות של לינה בחדר ממוזג/מחומם, שלוש ארוחות מעולות ביום, צוות שכולל שני תרפיסטים ושני אסיסטנטים, שימוש חופשי בספייס המופלא של האשראם בשיטים (בריכה חמה, תה צמחים וקפה חופשי, נוף בלי מע"מ למדבר כל היום והלילה.. וכמובן, תהליך עוצמתי, עמוק, מהנה ומרגש, וקבוצה אינטימית של אנשים מקסימים.. שבאו כמוכם לעשות עוד צעד בדרך..) בואו לחוות איתנו חוויה שלא תשכח! אני מזמינה אתכם להכנס
ללינק ולקרוא עוד, מי שמעוניין ימצא בלינק את הטלפונים שלנו, אתם מאוד מוזמנים להתקשר, או לכתוב למייל; אפילו רק בשביל לברר. אני לא נושכת , אפילו נחמדה וסבלנית.. נצ'בעת. מה יש להפסיד? זה הזמן לתת אמון...ולהעיז
תודה על הקשב, שיהיה לכם שבוע נפלא קרן. http://www.tantra.co.il/ashram/appfiles/workshops.asp?catItem=79
[email protected]