../images/Emo85.gif שאלות לטל ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif
אני הייתי בכיתה ו' (היום אוטוטו 22), כשהתחלתי לשמוע אותך ב"החום בוטל" שהפכה אח"כ ל"מוטל בספק", מה"מופרעים" הללו שיושבים בסוף הכיתה עם ווקמן כדי שב13:00 בצהריים לא יהיה מי שיפריע להם לשמוע גל"צ... אחת כזו שפינת ההקדשות היומיות סיפקה לה לא מעט רגעים של נחת, והקליטה הרבה מאד תוכניות מהתוכנית המופלאה ההיא. אומנם אני הייתי צעירה, ואתה היית צעיר מאד במונחים תיקשורתיים, אבל כישרון כמו שלך קשה לפספס. מאז עקבתי אחרי כל תוכנית שלך אם רדיופונית ואם טלווזיונית, וכל תוכנית כזו החזירה אותי להתרגשות הזו של לדעת שאתה עומד בפני משהו ממש שווה, ורק צריך לפנות לו קצת זמן. הרגשה שאני מקווה שאתה יודע שיש עוד הרבה כמוני מרגישים ביחס אלייך, ששומרים לך פינה חמה ואוהבת, ועומדים מאחורייך באהבה גדולה.
ולשאלות:
איזה תוכנית רדיופונית או טלווזיונית שעשית עד כה (צ'ק 5, מוטל בספק, פרפר לילה, חדשות המדע, תוכנית הבוקר,וכ"ד כולל ספיישלים כמו המילניום, וציפורי לילה פה ושם) אתה הכי אוהב?, באיזו תוכנית אתה מרגיש שהבאת הכי מעצמך?
איזה מכל האנשים שהגישו לצידך (אם פינה ואם תוכנית) אתה חושב שהכי פרצו והכי התקדמו בעולם התקשורת, ולמי יש איכויות שעוד לא התגלו? (דדו מילמן, ערן סבג, רן תלם, רועי לוי, וכמובן אביעד קיסוס)
בסופו של דבר איזה מדויום הוא יותר "טל ברמן" טלוויזיה או רדיו?
איך האבהות השפיעה עלייך כאיש תיקשורת? אם בכלל? ועוד כמה מילים אישיות: טל, צהריים גנובים של ווקמן, או לילות טרוטי שינה מול מסך הטלוויזיה, והקלטות ללא גבול, הם לא משהו שעושים סתם, או משהו ששוכחים. מעטים האנשים בארץ שמבחינה תיקשורתית אני כל כך מעריכה אותם, כל כך אוהבת את העשייה שלהם והסיגנון. אמרתי לך את זה בעבר, בפעמים שיצא לי לפגוש אותך, אבל אני חושבת שחשוב שתזכור, שיש מאחורייך אנשים קטנים כמוני שאוהבים אותך מכל הלב, קהל שיעקוב ועוקב אחרי העשייה שלך, ויתבאס עבורך אם לא תעלה ותצליח (כמו מקרה חד-שואו לצערנו), כי אתה ראוי להצלחה, ונראה שגם אפוף בהצלחה, יש לך מגע קסם. ומכל ה
המון בהצלחה בתוכנית החדשה בביפ, והמון אהבה. (בהתרגשות גדולה לקראת הערב)