היום בתפוז
18.11.04

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 18.11.04

היום ב-16:00 יתארחו בפורום שורשים משפחתיים נציגי מנהל האוכלוסין של משרד הפנים, שיענו לשאלותיכם. אתם מוזמנים להכין שאלות כבר עכשיו
הערב ב-20:00 יתארח כאן טל ברמן, שיספר על תוכניתו החדשה בערוץ ביפ, ויענה לשאלותיכם. כל זה יקרה ב-blogtv. אתם מוזמנים להשאיר לו שאלות כבר עכשיו בפורום ביפ.

botten2

New member
חחחחחחחח ואני באתי להגיד לכם

כנראה שתפוז הקדימו אותיי :]] נצל"ש - דרך אגב המחשב שלי לא עבד יומיים ולכן לא יכולתי לכתוב חדשות אבל אני מקווה שהיום הוא יתפקד כמו צריך :] והחדשות להיום... צחי אירני הופיע אתתמול בכתבה על הריאלטי בתוכניתו של גיא פינס יחד עם נעמה נטיב ואריאל פרקש מסוף הדרך וגם קרן ועדלי מרצים לדירה... שידור חוזר היום בערוץ 3 בשעה 17:30 תהנו :]

Obi Dan Kenobi

New member
יופי! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo118.gif

אני שוב אשלח את המספר טלפון שלי, אולי שוב יתקשרו

Vאולטה

New member
טל שלום, ברוך הבא לתפוז../images/Emo140.gif

איך זה להיות נשוי+1? האם זה שינה משהו בקריירה שלך?

Obi Dan Kenobi

New member
טוב, אז ככה- ../images/Emo118.gif

-איך לעשות תוכנית בביפ? -אתה מרגיש יותר חופשי מתוכנית בערוץ אחר? -איך ההרגשה לעבוד עם שגיב פרידמן? מה דעתך עליו? -איפה פגשת אותו פעם ראשונה, ולמה לדעתך הוא הכי מתאים? -הלכת פעם להופעות סטנדאפ?

לטל...../images/Emo19.gif../images/Emo186.gif

1. מה אתה חושב על שגיב פרידמן, המנחה יחד איתך את התוכנית? איך היחסים בינכם? 2. תוכל לתאר לנו את האווירה באולפן? כיפת? מלחיצה? אתה אוהב את הצילומים? בתודה, רונלי

X יו יו S

New member
שלום טל

דבר ראשון תמסור לאביעד שאני שרוטה עליו
דבר שני התוכנית שלכם בבוקר היא אחלה השכמה בשבילי אי אפשר להיות אדישים כלפיה דבר שלישי אין לי הוט
אבל אני בטוחה שתוכנית שלך יפה כמו שאר דברים שאתה עושה אז הרבה בהצלחה

Mיקי_

New member
../images/Emo85.gif שאלות לטל ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אני הייתי בכיתה ו' (היום אוטוטו 22), כשהתחלתי לשמוע אותך ב"החום בוטל" שהפכה אח"כ ל"מוטל בספק", מה"מופרעים" הללו שיושבים בסוף הכיתה עם ווקמן כדי שב13:00 בצהריים לא יהיה מי שיפריע להם לשמוע גל"צ... אחת כזו שפינת ההקדשות היומיות סיפקה לה לא מעט רגעים של נחת, והקליטה הרבה מאד תוכניות מהתוכנית המופלאה ההיא. אומנם אני הייתי צעירה, ואתה היית צעיר מאד במונחים תיקשורתיים, אבל כישרון כמו שלך קשה לפספס. מאז עקבתי אחרי כל תוכנית שלך אם רדיופונית ואם טלווזיונית, וכל תוכנית כזו החזירה אותי להתרגשות הזו של לדעת שאתה עומד בפני משהו ממש שווה, ורק צריך לפנות לו קצת זמן. הרגשה שאני מקווה שאתה יודע שיש עוד הרבה כמוני מרגישים ביחס אלייך, ששומרים לך פינה חמה ואוהבת, ועומדים מאחורייך באהבה גדולה. ולשאלות:
איזה תוכנית רדיופונית או טלווזיונית שעשית עד כה (צ'ק 5, מוטל בספק, פרפר לילה, חדשות המדע, תוכנית הבוקר,וכ"ד כולל ספיישלים כמו המילניום, וציפורי לילה פה ושם) אתה הכי אוהב?, באיזו תוכנית אתה מרגיש שהבאת הכי מעצמך?
איזה מכל האנשים שהגישו לצידך (אם פינה ואם תוכנית) אתה חושב שהכי פרצו והכי התקדמו בעולם התקשורת, ולמי יש איכויות שעוד לא התגלו? (דדו מילמן, ערן סבג, רן תלם, רועי לוי, וכמובן אביעד קיסוס)
בסופו של דבר איזה מדויום הוא יותר "טל ברמן" טלוויזיה או רדיו?
איך האבהות השפיעה עלייך כאיש תיקשורת? אם בכלל?
ועוד כמה מילים אישיות: טל, צהריים גנובים של ווקמן, או לילות טרוטי שינה מול מסך הטלוויזיה, והקלטות ללא גבול, הם לא משהו שעושים סתם, או משהו ששוכחים. מעטים האנשים בארץ שמבחינה תיקשורתית אני כל כך מעריכה אותם, כל כך אוהבת את העשייה שלהם והסיגנון. אמרתי לך את זה בעבר, בפעמים שיצא לי לפגוש אותך, אבל אני חושבת שחשוב שתזכור, שיש מאחורייך אנשים קטנים כמוני שאוהבים אותך מכל הלב, קהל שיעקוב ועוקב אחרי העשייה שלך, ויתבאס עבורך אם לא תעלה ותצליח (כמו מקרה חד-שואו לצערנו), כי אתה ראוי להצלחה, ונראה שגם אפוף בהצלחה, יש לך מגע קסם. ומכל ה
המון בהצלחה בתוכנית החדשה בביפ, והמון אהבה. (בהתרגשות גדולה לקראת הערב)

jonigat

New member
שאלה לטל ברמן

בחייך המקצועיים אין מעט התנגשויות בין הנחיית חדשות המדע, תוכנית בערוץ הצחוק וקריינות ברדיו ? כל תחום במקצוע שלך שונה לחלוטין - איך אתה מסתדר עם זה ? האם אתה רואה חפיפות בין הנחייה בתוכנית אחת לאחרת ?

ALON KING1

New member
לטל

לטל 1האם אתה מרוצה ממה שעיתה השנה 2 האם אתהנ מתכנן תוכנית בקרוה תודה אלון רענן

NimaZ

New member
שאלות לטל../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

-איזה חלק מהתכנית אתה הכי אוהב? -מה אתה מעדיף-- טלויזיה או רדיו? -איזו מהתכניות [רדיו/טלויזיה] שעשית הכי לא יצאת מרוצה? למה? -האם אתה מודע לעובדה ש"המאבטח הרוסי" בתכנית שלך נשמע רומני יותר מרוסי
אין לי עוד שאלות בנתיים
"הרצועה" אחלה תכנית
חוצמזה שאין לי מושג למה שמתם מאבטח רומני

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifטלטל../images/Emo24.gif

קודם כל,תתחדש על התוכנית
האם המתכונת שלה הולכת להשאר כמו שהיא עכשיו (השבוע הראשון לשידורה) או שהיא תשתנה? ומה עם עוד סטנדאפיסטים,אתה חושב לשלב סטנדאפיסטים חדשים בתוכנית? מה דעתך למצוא שם ל"כלב"
(תודה שלקרוא לכלב כלב זה קצת מוזר
) וחוץ מזה- עם איזה שותף אתה יותר אוהב לעבוד? שגיב פרידמן או אביעד קיסוס? איזה דבר מהקריירה שלך היית מעדיף למחוק? ושאלה אחרונה: תן טיפ אחד לשדרן (רדיו) מתחיל. בהערכה רבה- הילה

ludin102

New member
שאלה

אתה משדר ברדיו ת"א, מה אתה חושב על המוסיקה המשודרת בתחנה??

botten2

New member
היי טל

מה דעתך להגיד לערוץ ביפ להפסיק את כל השידורים החוזרים שחוזרים על עצמם ארבעים אלף פעם כמו לדוגמא האקדמיה לצחוק?!

NimaZ

New member
לא יהיה אירוח היום כנראה../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

משו של תפוז כמה מוזר

שוקו בת

New member
לטל החתיך והסקסי!!!

בס"ד בתור אחד שלדעתי חתיך וסקסי בטירוף, אני רוצה לדעת, אבל באמת, אם אתה הומו?

למעלה