היום בתפוז
18.11.04

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 18.11.04

היום ב-16:00 יתארחו בפורום שורשים משפחתיים נציגי מנהל האוכלוסין של משרד הפנים, שיענו לשאלותיכם. אתם מוזמנים להכין שאלות כבר עכשיו
הערב ב-20:00 יתארח כאן טל ברמן, שיספר על תוכניתו החדשה בערוץ ביפ, ויענה לשאלותיכם. כל זה יקרה ב-blogtv. אתם מוזמנים להשאיר לו שאלות כבר עכשיו בפורום ביפ.

RJlake

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש!!!

אני מזכירה לכולם שהיום 18.11.2004 בשעה 22:00 ייתקים ה -EMA. הטקס ייסתים ב1:00. ג'סטין מועומד לפרס אחד-Best Male אז בהצלחה
עד הטקס יש כול מני תוכניות חמודות על תלשבושות,הופעות וכו' מטקסים קודמים. שידורים חוזרים יש מחר(שישי) משעה 15:00-17:30 יום שבת משעה 14:00-16:30 יום ראשון משעה 13:00-15:30

RJlake

New member
אכן בריטני זכתה והנה רשימת הזוכים

המלאה באופן לא מפתיע ג'סטין לא זכה אבל לא נורא עדיין יש את האוסקר
Best Group-Outkast
Best Female-Britney Spears
Best Male-Usher Best New Act-Maroon 5
Best Alternative-Muse
Best Rock-Linkin Park
Best Pop-Blake Eyde Peas
Best Hip-Hop-D12
Best Album-Usher Best RNB-Alicia Key
Best Song-Outkast
Best Video-Outkast
חוץ מהזוכים היו גם אחלה של הופעות: אחלה של הופעה של אנסטסיה גם ההופעה של גוון סטפני הייתה מדהימה!!
ההופעה של אמינם הייתה גם מעולה!!! ההופעה של אשר ושל אלישיה קייז הייתה מאכזבת מאוד שלא לדבר על השיר שבכלל לא אהבתי!

morg77

New member
../images/Emo13.gif על הטקס..

לא ראיתי את כל הטקס כי הייתי עייפה!!!לא ידעתי שבריטני זכתה באיזה קטגוריה היא זכתה??? ולא נורא שג'סטין לא זכה זה היה גם די צפוי כי הוא עסק השנה רק בסרט אדיסון אני בטוחה שהוא יזכה באוסקר כמו שנועם המאמי אמרה!!! ואשר הזה מלך היום(שבת)היה בערוץ 3 את הטקס של אמריקה ומתוך 5 קטגוריות אשר זכה בארבע מהם.... אגב לאלו שמעונינים יש ביום ראשון את מסך הזהב 8:45

danielle23

New member
נצל"ש

ראיתם בערוץ E אתמול שווה להיות ג'סטין טימברלייק? איזה יפה!!!

למעלה