היום בתפוז
14.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif14.12.04

הערב ב-17:30 תגיע ספיר דרמון, הכוכבת הצעירה שמשחקת את יעל בסדרה הפופולארית "ראש גדול". אתם יכולים להשאיר שאלות בפורום הרשמי של הסדרה.
ב-19:00 יגיע הפיזיולוג דרור שגיא לפורום דיאטות ואורח חיים בריא. אתם מוזמנים לשאול אותו שאלות בפורום.
ניסים אמון,שהנחה את "סוד האושר הפנימי" בערוץ 8 ואת "התחדשות" בערוץ החיים הטובים, יתארח הערב ב-20:00 בפורום עולם המיסטיקה ויענה לשאלותיכם.
ו... החלק היומי של הפאזל שלנו נחשף כבר היום, במסגרת המשחק "חפש את המטמון". חבילה של מתנות מפנקת אולי מחכה רק לכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27730

LOVE AGUS

New member
נ"ש!! שאלה דחופה!!

יש לי שתי שאלות: 1. מזה כרטיס טלווזיה!??! איםה קונים כזה דבר?!?! 2. מישהו מכיר תוכנה שדרכה אפשר להסיר כתוביות מתמונה, אבל שלא יפגע באיכות של התמונה?!

כרטיס טלויזיה זה מאין כרטיס

שמחובר לטלויזיה,והוא יכול לצלם\להקליט לך מה שאת רוצה מהטלויזיה ואחר כך ניתן להעביר את זה לאינטרנט.. נראה ליי
ואין לי שמץ איפה אפשר לקנות..אבל תכחי שעוד כמה יסבירו לך מזה כרטיס טלויזיה,כי לי אין בדיוק מושגגג
סיון

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifכרטיס טלויזיה

זה כרטיס שמכניסים למחשב ואפשר לראות דרכו טלויזיה+לצלם/להקליט. אני לא יודעת איפה בדיוק אפשר לקנות אבל אני יכולה להבטיח לך שזה עולה הרבה כסף
בקשר לשאלה השניה אין לי מושג

למעלה