היום בתפוז
14.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif14.12.04

הערב ב-17:30 תגיע ספיר דרמון, הכוכבת הצעירה שמשחקת את יעל בסדרה הפופולארית "ראש גדול". אתם יכולים להשאיר שאלות בפורום הרשמי של הסדרה.
ב-19:00 יגיע הפיזיולוג דרור שגיא לפורום דיאטות ואורח חיים בריא. אתם מוזמנים לשאול אותו שאלות בפורום.
ניסים אמון,שהנחה את "סוד האושר הפנימי" בערוץ 8 ואת "התחדשות" בערוץ החיים הטובים, יתארח הערב ב-20:00 בפורום עולם המיסטיקה ויענה לשאלותיכם.
ו... החלק היומי של הפאזל שלנו נחשף כבר היום, במסגרת המשחק "חפש את המטמון". חבילה של מתנות מפנקת אולי מחכה רק לכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27730

יאיאיא../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifנחוםנחום../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

אני הולכת היום לקאמלללללללללללללל
ואני אראה את ליהי וסיוון מופיעות!!
ואני אפגוש את הילה!
ואני מביאה איתי המון המון אנשים

hilagilady

New member
../images/Emo32.gif אבי גרייניק בהופעה חגיגית

אבי גרייניק בהופעה חגיגית בשידור ישיר ברשת ג'
אבי גרייניק בהופעה חגיגית לרגל הופעת אלבום הבכורה החדש, "יש מי שאוהב". היוצר, המוסיקאי והשחקן אבי גרייניק, שהשתתף בקומדיות המוצלחות "ילדים סורגים..", "פלטפוס" ו"כוכבי השכונה" חוגג אלבום בכורה. גרייניק שביטא את כשרונו הייחודי באלבום "ימים של שקט" (רביעיית "לולה"), יגיש ערב מיוחד של שירים מהאלבום החדש לצד שירים, שהוא אוהב ולתוכם ישזור סיפורים וקטעי הומור כמו שרק גרייניק יכול.
תאריך: 16/12/04
שעה: 21:30
אולם: צוותא 1
השידור ברשת גימל מ 21:30 עד 23:30
אורחת מיוחדת: טלי אורן (דומינו גרוס, מרי לו) בברכה, מנחם גרנית רשת גימל

למעלה