היום בתפוז
13.12.2004

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 13.12.2004

הערב ב-19:00 תוכלו לצפות בחלקו השני של הסרט "מאחורי הקלעים של הפסטיגל", שישודר ב- blogtv ובפורום הפסטיגל. מי שפספס את החלק הראשון יכול לראות אותו כבר עכשיו בארכיון האירוחים של תפוז. בחלק השני תוכלו לשמוע בהשמעת בכורה עולמית את השיר החדש של הראל מויאל - "סימנים", לראות את נינט מדברת על הדיסק החדש, אגם רודברג מספרת על העונה השלישית של "אהבה מעבר לפינה" ואת כוכבי הפסטיגל מדליקים נרות חנוכה.
בשעה 20:00 יתארח אלון מזרחי, ברצועת הספורט השבועית של blogtv ואתר ספורט 5. שרשור השאלות לאלון מזרחי כבר נפתח בפורום כדורגל.
ב-21:00 הסופרת דורית אורגד תתארח בפורום ספרים וספרות ותענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים לתפוס מקומכם בדיון שכבר נפתח בפורום.
ולסיום... במהלך כל היום מתקיים משחק טריוייה סיכום שנה בפורום WWE . הצטרפו גם אתם ואולי תוכלו לזכות במשחק פלייסטיישן מהמם מתנת "אולגיימס". http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27173

DAN1EL

New member
Californication

אני שומע עכשיו את האלבום בפעם ה-10000 בערך מאז שקניתי אותו לפני כ-6 שנים. פשוט שלמות.
נהנה מכל רגע.
סתם רציתי להגיד את זה.
אבל אם כבר אז בהזדמנות זו - מהו הדיסק של הפפרז שאתם הכי חורשים עליו?

backstreet girl

New member
Californication ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מהפה שלך לאלוהים. לדעתי זה אלבום מושלם. כל שיר זהב.

michaelblum

New member
Californication

אין ספק בכלל, גם אצלי היה הדיסק הראשון, אני נכנס כל פעם מחדש לאווירה כשאני שומע את הבס בתחילת AROUND THE WORLD... הצעקה של אנטוני... אחחח איזו צמרמורת...

Eloola

New member
6 שנים???

ואוו... קיבלתי אותו מתנה לבת מצווה שלי... [שנתיים פחות או יותר..] זו אני סלובאקית ששינתה שם.

באמת דיסק נהדר

אני עדיין לא מבין איך בהתחלה היו לי ספקות לגביו... אבל בכל זאת bssm הוא הדיסק

michaelblum

New member
לא נשאלה כאן

השאלה מה הוא הדיסק הכי טוב לדעתכם, השאלה הייתה מה הוא הדיסק החרוש ביותר.

sLoVaKit

New member
אמממ...

בניגוד לכל השאר [שוודאי ישנאו אותי אחרי ההצהרה הזאת..], אני לא מבינה מה פשר ההתלהבות הבלתי נגמרת מ bssm. קליפורני יותר יפה פי 100, וגם umpp, וכן כן, גם btw.

sLoVaKit

New member
אויייש נו מה קורה לי..

מרחפת שכמותי... אני הכי חורשת על cali'..... ומה קורה לאיכות התמונות שליייי....??

טוב אז אני אהיה קצת מיוחדת...

OHM , זה הדיסק הכי חרוש אצלי, למרות שהאהוב עליי הוא bssm ... תמוהה

othersider

New member
כנ"ל לגבי.

בזמן האחרון, OHM מתנגן אצלי ה-מ-ו-ן, אבל בעבר זה היה BSSM ואף BTY
ואהוב עליי- BSSM, כמובן.

../images/Emo45.gif

Cali הרבה יותר טוב מ-BSSM, כך גם MM ו-OHM. גם אני אף פעם לא הבנתי על מה ההתלהבות הגדולה.

Nofar RHCP

New member
לדעתי לכל אלבום יש יחוד משלו..

קליפורניקיישן מעולה כך בם ביי דה וואי בלוד שוגר וכו'... לי אישית אין את בלוד שוגר וואנ הוט מינט פריקי סטיילי ואוט אין אל איי... אבל מאלו שיש לי הכי חרוש ביינתיים הוא ביי דה וואי... ומוד'רס מילק..

backstreet girl

New member
זה תלוי בסגנון עצמו

מי שאוהב את הסגנון הרוקיסטי שלהם,יאהב את וואן הוט מיניט ואת קליפורנישיין יותר. מי שאוהב את הסגנון הfאנקי שלהם,יאהב את האלבומים הראשונים יותר.

למעלה