היום בתפוז
13.12.2004

חג שמח!!../images/Emo137.gif../images/Emo138.gifלפורום ד"ק

תהנו בחופש
מפורום ~מכושפות~ פורום 402

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 13.12.2004

הערב ב-19:00 תוכלו לצפות בחלקו השני של הסרט "מאחורי הקלעים של הפסטיגל", שישודר ב- blogtv ובפורום הפסטיגל. מי שפספס את החלק הראשון יכול לראות אותו כבר עכשיו בארכיון האירוחים של תפוז. בחלק השני תוכלו לשמוע בהשמעת בכורה עולמית את השיר החדש של הראל מויאל - "סימנים", לראות את נינט מדברת על הדיסק החדש, אגם רודברג מספרת על העונה השלישית של "אהבה מעבר לפינה" ואת כוכבי הפסטיגל מדליקים נרות חנוכה.
בשעה 20:00 יתארח אלון מזרחי, ברצועת הספורט השבועית של blogtv ואתר ספורט 5. שרשור השאלות לאלון מזרחי כבר נפתח בפורום כדורגל.
ב-21:00 הסופרת דורית אורגד תתארח בפורום ספרים וספרות ותענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים לתפוס מקומכם בדיון שכבר נפתח בפורום.
ולסיום... במהלך כל היום מתקיים משחק טריוייה סיכום שנה בפורום WWE . הצטרפו גם אתם ואולי תוכלו לזכות במשחק פלייסטיישן מהמם מתנת "אולגיימס". http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27173

G A L 17

New member
בננות , שאלה רצינית......

למה בנות תמיד נמשכות לבן הרע? כאילו לא יודע איך להסביר , אתמול היה לי בית ריק אז ישבנו אצלי אני , חבר שלי , ו2 בנות שעד לא מזמן רציתי אחת מהן אבל היא דלוקה על חבר שלי ......... בקיצור שמתי לב שהוא כל שניה עוקץ אותי , ואני בטוח שהיא נעלבה , אני משער שגם בלב שלה היא לא הפסיקה לקלל אותו כל הערב , אבל אני בטוח שהיום בוקר היא כבר שוב תחשוב איזה שווה הוא ואיך היא תשיג אותו ?!?! למה? מה רע בבחורים טובים? אם ניתן לכם דוגמאות בדבר שאני הכי טוב בו טלביזיה........ למה כולם בתיכון בדוסון קריק שמו על כריס ולא על פייסי....... למה ברוזוול כולם היו אומרים כמה אלכס מדהים אבל אף אחת באמת לא רצתה אותו ....... למה בטרי היל (מי שלא ראה עונה שניה שלא יקרא ספוליר קטן....) למה בטרי היל ברוק לא מפסיקה להגיד למאות (איך רושמים תשם הזה?) אבל מצד שני כל פעם שהיא צריכה לבחור בינו לבין החדש שברח לי השם היא בוחרת בחדש....... למה בOC סאמר לא רואה ממטר את אח של ריאן (נו השנון הזה..... היהודי) למישהו יש הסבר הגיוני ?

Dawson girl

New member
אממ..

שמע, בעקרון, אין מה לעשות, הבנים ה"רעים" הם הכי סקסיים. א-ב-ל אני דווקא בקטע של הבנים ה"טובים". כי אפשר לסמוך עליהם יותר. אוף זה נשמע כזה חננה, מקווה שהבנת למה הכוונה

G A L 17

New member
שמח שזה הכי סקסי

רק חבל שאחרי זה שהם שוברים לכם תלב אתם הולכים לבכות שכל הבנים אותו חרא....

Dawson girl

New member
../images/Emo3.gif

שמע, כל אחת וההעדפה שלה. אני התכוונתי לזה באופן כללי. אבל לדעתי מערכת יחסים עם אחד "רע" לא תחזיק מעמד כי כמו שאמרת, הם "חרא". והיי! לי אפ'חד לא שבר ת'לב!
(כי אפ'חד לא מתקרב אליי. טוב לא משנה)

LillipooT

New member
הממ.. ../images/Emo60.gif

האמת שדיברתי איתך על זה פעם.. אבל אני לא כל כך זוכרת מה אמרתי. בסרטים באמת תמיד הבחור הרע הוא יפיוף מושך וכולן מתות שהוא יזרוק להן איזו קללה.. אבל במציאות? אני לא חושבת שאני נימשכת לבחורים הרעים.. אני אוהבת את הטובים! מה יש לי לעשות עם המניאקים? אבל בסופו של דבר גם אלו שחשבתי שהם באמת טובים.. מתגלים כיצורים חסרי לב שיש להשמידם!! אצלי לפחות חח

shira245

New member
חח שאלת מיליון הדולר...

גם אני מחפשת את התשובה ועדיין לא מצאתי אותה. זה פאק רציני ביותר כי זה כאב לב מיותר להידלק/להתאהב במישהו שידוע כמניאק אבל לפעמים אין שליטה על זה וזה פשוט מין מנגנון כזה לדחות את כל הבחורים הטובים וללכת על המניאקים.

taltoli

New member
צמידי לאנס ארמסטרונג!!

כל מי שמעוניין בצמידי "LiveStrong" הצהובים של לאנס ארמסטרונג למלחמה בסרטן שישלח מסר... מגיע משלוח של 40 צמידים למרבה במחיר...תמהרו לשריין לכם!! אין להשיג בארץ!!

למעלה