היום בתפוז
12.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 12.12.04

היום ב-17:30, מיד לאחר שידור הפרק היומי של הסדרה "ראש גדול" תתארח כאן הכוכבת הצעירה של הסדרה- מיכאלה אלקין. אתם יכולים להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום.
החידה השניה בסדרת "חפש את המטמון" שלנו כבר עכשיו באויר. נראה אם תצליחו לגלות היכן מסתתר חלק הפאזל. הרמז נמצא כאן
למי שפספס את ספיישל מאחורי הקלעים של הפסטיגל (חלק א') יכול עכשיו להכנס ולראות אותו מתי שרק ירצה בארכיון האירוחים שלנו. (חלק ב' ישודר מחר בשעה 19:00) חג שמח!

BaBy AnImE

New member
גם אני החלטתי לעשות "חפש את

המטמון" ברחבי הפורום. כל כמה ימים ("כמה?" "לא יודעת. כמה." "כן, אבל כמה?" "כמה שיצא." "אה.") אני אתן רמזים לשרשור/דיון ממש גדול שהיה בהיסטוריה של הפורום, ואתם תצטרכו ללכת לארכיון ולחפש אותו >.<
ואיך אפשר לדעת ששרשור מסויים הוא השרשור המדובר?
פשוט מאוד. בשרשור תהיה תמונה שיהיה כתוב בה "מצא את המטמון- פורום סאקורה" ומספר השלב.
וכשאני מוצא את השרשור עם התמונה, מה אני עושה?
אתה מצלם את המסך (alt+print screen), ומעלה את הצילום לשרשור "חפש את המטמון" העדכני ביותר.
ומותר לי לשאול שאלות, כמו "מה היה הנושא המרכזי של השרשור"?
בוודאי. לכל משתתף יש 2 שאלות בכל שלב. התמונה הראשונה כבר הושתלה בשרשור שלא הוקפץ. בהצלחה!!

shui chan

New member
מצאתי..

עד כמה שהרעיון ממש יפה יש בו חור.. בתפריט של הפורום יש קבצים - פשוט הסתכלתי שם על התאריך ומצאתי.. צריך למצוא דרך אחרת לעשות את זה.. אבל כל הכבוד על היוזמה ^^

ff5

New member
אל תדאגי^.^../images/Emo138.gif../images/Emo73.gif.

לא אספר את הדרך שלי^______________^. אבל בכ"א, לא אשתוק^^_____________^^.

למעלה