אנוכי! ../images/Emo60.gif
מי את\ה? שגברת שבתאי. מהו תאריך השרצתך לעולם? 20.7.86 מה הסוג שלך? ממ יצור מוזר עם הרבה דפקטים..?
מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו? מבחינתי הוא מיותר. יש לובלו! מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק? חח שאלה הזויה.. ממ נראה לי שבורחת. מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? התעללות מינית.. רצח.. לינץ' זה גם דבר נוראי! אה ובגידה כמובן. מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? המון המון סבל. מוות? לא יודעת.. זה מהיר מדי. יש גן עדן? אחרי כל הסבל הזה?? חסר להם שלא! (לא יודעת מי זה להם בדיוק..) יש גהנום? ממ לא יודעת.. אבל מפחיד אותי לחשוב על זה. אם כן, מה הם? מפתיע, אבל אין לי מושג. מהו המאכל האהוב עלייך? פיצה האטטט! מהו המאכל השנוא עלייך? ממ אני בעייתית עם אוכל.. אני לא אוהבת אפונה.. דייסה די מגעילה אותי.. ממ ועוד הרבה דברים
מהו המתתק הטוב ביותר? ממ במבה זה טוב. גם צ'יפס זה טוב. מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? לא אוכלת ממרחי שוקולד. מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? קינדר בואנווווו מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? נשמע נחמד חח האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? לא נראה לי.. אני לא אוכלת דברים מיוחדים כל כך. האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? ברור שלא! איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? שאלה חצופה. מה דעתך על סקס וירטואלי?נראה לי ממש ממש מיותר.. מה דעתך על ויאגרה לנשים? השוקולד נשמע יותר טוב חח איך באים ילדים לעולם? מאהבה!
לֵמַה באים ילדים לעולם? כדי שיהיה מי שידאג לך כשתזדקן
חיות עושות לך את זה? וירקות? חיות עושות לי חשק לחייך (מי זה שוןשון קטן ושמן?!
) וירקות עושות לי חשק לסלט. לא יותר מזה. את אוהבת חיות? יש לך כאלו? לא יודעת מה הייתי עושה בלי חיות בעולם הזה. ויש לי חתול יפה ושמן! מה דעתך על סוסים? חיה מדהימה. מה דעתך על דוברמנים? הממ לא יודעת.. נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? חח אני מכירה מישהו שיש לו פודל ננסי חח והוא חמוד מאוד! ולא הומו
מה החיה הכי סקסית בענייך? הממ חתול? מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? תהרגו אותי, אבל אין כמו סקעתתתת
מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? קשה לי לבחור וזה סתם מדכא לחשוב על זה. מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? לא יודעת.. והכי מכוערת? חצ'קון זה בעיברית? והכי צהובה? בננה?
כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. קרימינולוגיה. עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. קריה, נמוג, וו, מי, לי, מה, לה, נוגה, גומה, נמק, נמלה, מילה, קרינה, גמל ויש עוד הרבה בטח.. נכון שאלה מעצבנת? אפשר לומר. מה דעתך על תרבות הבלוגים? לי אישית אין בלוג, אבל בכיף למה לא? יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? אין לי.. איפה עדיף - תפוז או ישרא? ישרא? אני לא מבינה מה זה אומר חח מנהל\ת בתפוז? של מה? פורום דו"ק שולט!!
שחור- צבע או דרך חיים? מבחינתי או בכלליות? לא יודעת! צהוב- צבע מרושע? לא ממש.. כתום- רק תפוז? ממ בסדר. מה הצבע הכי משמעותי בחייך? מה זה אומר משמעותי? ממ אדום. מהי המצאת המאה מבחינתך? מחשב, אינטרנט וטלפון.. מהי המצאת המאה מבחינת העולם? אינטרנט? אם היית חיה, איזה חייה היית? חתול כמובן
אם היית טעם, איזה טעם היית? חמצמץ.. אם היית חפץ, איזה חפץ היית? אין לי מושג.. אם היית צבע, איזה צבע היית? אדום או שחור. איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? האתר שלי אולי? גם כתבו עליו בעיתון.. על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? דבר ראשון.. "תהיה מוכנה" ממש עושה לי רע בלב. דבר שני בגידה זה דבר נוראי.. שלי אישית יהיה מאוד קשה לסלוח עליו. היתעללות מינית גם לא!! על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? ממ לא יודעת. האף שלי לא הכי מתפקד, אז אולי אותו
אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? אני ילדה ממורמרת.. יש הרבה אנשים שהייתי נלחמת איתם. למי את\ה נותנת כבוד? מישתדלת לתת לכולם.. זילזול זה דבר נוראי. אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? שאני נורא רוצה למצא את פרק 1X21 של טרי היל!! #%^#$%(*^& אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? ציפור. אין לי מושג! מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) היינו בטוחים שתגיעי לכאן הרבה קודם..
תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. יואו ממש אין לי כח חח מתי פעם אחרונה.... צחקת? אתמול בלילה צחקתי בטלפון.. בכית? אתמול.. קראת? קשה לי לקרא בזמן האחרון. ראית סרט ממש טוב? ראיתי משפחת סופר על לפני כמה ימים.. היה ממש חמוד חח התנשקת? זה לא כל כך הגיוני מבחינתי לענות על השאלה הזאת באינטרנט.. שכבת (כןכן, סקס.)? כנ"ל פי 8 יצאת מהבית? אתמול.. אני מעדיפ\ה.... עיר\כפר? נראה לי שעיר.. ארץ ישראל\חו"ל? לא ברור. דייט בבית\דייט בחוץ? בפעמים הראשונות אני מניחה שבחוץ.. אח"כ נראה לי שבבית.. חוף ים- בלילה\ביום? שניהם חביבים.. בלילה יש פחות בנות חשופות מעצבנות
*תסביכים עצמיים* בליינד דייט -\ ? מביך יותר מדי בשבילי. רוקי-\? מה יש לכל השאלונים עם רוקי? סרטי אימה-\? ממש לא בשבילי! חדר מסודר\מבולגן? עדיף חדר מסודר.. במציאות.. הוא לא הכי מסודר דווקא. גלידה\קרחון? גלידה? צפון\דרום? בררר שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו? תלוי מי,מה,איפה,למה. שניהם אפשריים. אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ? לא ממש האמת. זייהו