היום בתפוז
12.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 12.12.04

היום ב-17:30, מיד לאחר שידור הפרק היומי של הסדרה "ראש גדול" תתארח כאן הכוכבת הצעירה של הסדרה- מיכאלה אלקין. אתם יכולים להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום.
החידה השניה בסדרת "חפש את המטמון" שלנו כבר עכשיו באויר. נראה אם תצליחו לגלות היכן מסתתר חלק הפאזל. הרמז נמצא כאן
למי שפספס את ספיישל מאחורי הקלעים של הפסטיגל (חלק א') יכול עכשיו להכנס ולראות אותו מתי שרק ירצה בארכיון האירוחים שלנו. (חלק ב' ישודר מחר בשעה 19:00) חג שמח!

LillipooT

New member
שאלון הזוי למעוניינים.. |דהלול|

שוב הסתבובבתי לי בפורומים, ואכן וב פעם ניכנסתי לפורום בריטני לראות מה חדש.. ומצאתי שם שאלון משונה שכזה.. למשועממים
מי את\ה? מהו תאריך השרצתך לעולם? מה הסוג שלך? מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו? מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק? מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? יש גן עדן? יש גהנום? אם כן, מה הם? מהו המאכל האהוב עלייך? מהו המאכל השנוא עלייך? מהו המתתק הטוב ביותר? מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? מה דעתך על סקס וירטואלי? מה דעתך על ויאגרה לנשים? איך באים ילדים לעולם? לֵמַה באים ילדים לעולם? חיות עושות לך את זה? וירקות? את אוהבת חיות? יש לך כאלו? מה דעתך על סוסים? מה דעתך על דוברמנים? נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? מה החיה הכי סקסית בענייך? מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? והכי מכוערת? והכי צהובה? כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. נכון שאלה מעצבנת? מה דעתך על תרבות הבלוגים? יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? איפה עדיף - תפוז או ישרא? מנהל\ת בתפוז? של מה? שחור- צבע או דרך חיים? צהוב- צבע מרושע? כתום- רק תפוז? מה הצבע הכי משמעותי בחייך? מהי המצאת המאה מבחינתך? מהי המצאת המאה מבחינת העולם? אם היית חיה, איזה חייה היית? אם היית טעם, איזה טעם היית? אם היית חפץ, איזה חפץ היית? אם היית צבע, איזה צבע היית? איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? למי את\ה נותנת כבוד? אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. מתי פעם אחרונה.... צחקת? בכית? קראת? ראית סרט ממש טוב? התנשקת? שכבת (כןכן, סקס.)? יצאת מהבית? אני מעדיפ\ה.... עיר\כפר? ארץ ישראל\חו"ל? דייט בבית\דייט בחוץ? חוף ים- בלילה\ביום? בליינד דייט -\ ? רוקי-\? סרטי אימה-\? חדר מסודר\מבולגן? גלידה\קרחון? צפון\דרום? שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו? אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ?

DAN1EL

New member
../images/Emo6.gif

חח זה כי ה-ד' ליד ה-ש וה-ה' ליד ה-ב'...גם לי זה קורה לפעמים..חחח

G A L 17

New member
וואט דה פאק?

מי את\ה? גל מהו תאריך השרצתך לעולם? 8.9.87 מה הסוג שלך? זכר? מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו? ממ יודע לא ניסתי מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק? מה?!?! מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? רצח , בגידה , אונס מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? על אונס לדעתי עונש מוות כי לא רק שהרגת תאדם נפשית , הרסת את החיים לכל הסובבים אותו יש גן עדן? שאלה טובה יש גהנום? כנ"ל אם כן, מה הם? מי אני שאדע? מהו המאכל האהוב עלייך? קוסקוס, מופלטה מהו המאכל השנוא עלייך? הרבה דברים לא עולה לי לראש משהו כרגע מהו המתתק הטוב ביותר? שוקובו מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? שחר מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? לא יודע מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? נשמע מעניין לא ניסתי האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? מה זה ? האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? מה זה השאלות האלה? איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? חחח כעיקרון אחרי שאתם מזכירים את זה זה לא נשמע טוב...... , אבל כעיקרון תותים ובננות בקצפת - הדבר הכי טעים שיש מה דעתך על סקס וירטואלי? לא ניסתי ככה שאין דעה אישית נשמע לי מיותר ומשעמם אבל מי שנהנה? לבריאות מה דעתך על ויאגרה לנשים? מממ למה שיצטרכו דבר כזה? איך באים ילדים לעולם? מהחסידה לייק דה לֵמַה באים ילדים לעולם? להמשכיות...... חיות עושות לך את זה? וירקות? איך שלא את אוהבת חיות? יש לך כאלו? יש חתול לאחותי מה דעתך על סוסים? חיה יפה מה דעתך על דוברמנים? אמאלה נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? חחח יש מצב מה החיה הכי סקסית בענייך? סוס? לא הוא סקסי , אלא שאני חושב על משהו סקסי שאפשר לעשות אני רואה איך אפשר לשלב את החיה (לא מה שאתם חושבים , סתם רכיבה לאורך החוף) מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? ברור שאני.......... , סתם לא בזמן האחרון לא חסר לצ'אד מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? לשחקנית שמגלמת את היילי בטרי היל לא חסר....... מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? .. והכי מכוערת? .. והכי צהובה?... כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. אנציקלופדיה עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. די , קל נכון שאלה מעצבנת? רצחחחחחח מה דעתך על תרבות הבלוגים? דבר מעניין יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? אין לי , כי נשמע לי מפחיד שכל אחד יכול להשיג כתובת ולדעת עלי דברים אישים מדי איפה עדיף - תפוז או ישרא? מה ההבדל? מנהל\ת בתפוז? של מה? לא שחור- צבע או דרך חיים? צבע צהוב- צבע מרושע? אהה? כתום- רק תפוז? דייי מה הצבע הכי משמעותי בחייך? אדום מהי המצאת המאה מבחינתך? טלפון מחשב טלביזיה מהי המצאת המאה מבחינת העולם? מממ שאלה טובה אם היית חיה, איזה חייה היית? ממ משהו שלא מוותר , עקשן אם היית טעם, איזה טעם היית? מתוק אם היית חפץ, איזה חפץ היית? כדור אם היית צבע, איזה צבע היית? אדום איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? אני עוד אוכיח במוספי הספורט על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? בגידה על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? שריר התאומים אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? ערסים למי את\ה נותנת כבוד? מבוגרים ממני , ובכלל כל מי שמכבד אותי אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? שאני מכור לספורט אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? של כוסית ככה כולם היו מקשיבים לו מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) מה אתה עושה פה? תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. קשה מדי מתי פעם אחרונה.... צחקת? לפני כמה דקות בכית? היום בבוקר - סיפור חיי - חברה טובה של ידידה\חברה שלי נהרג בתאונת דרכים וכל המשפחה נפצעה , אני לא מכיר אותה אבל הבנתי מהידידה שכל השכבה הייתה בהלוויה קראת? וואי ספר קריאה? בחופש הגדוך ראית סרט ממש טוב? כל הזמן התנשקת? וואי עברו כמה שבועות שכבת (כןכן, סקס.)? כנ"ל יצאת מהבית? לפני 10 דקות ליוותי ידידות הביתה אני מעדיפ\ה.... עיר\כפר? עיר כי אין על כפר אבל אני חייב להיות במרכז העניינים ארץ ישראל\חו"ל? ישראל דייט בבית\דייט בחוץ? בבית כאילו לא בהכרח בית אבל אוירה ביתית לא מקום המוני חוף ים- בלילה\ביום? יום בליינד דייט -\ ? למה לא רוקי-\? 1,2,3,4 סרטי אימה-\? אמאלה חדר מסודר\מבולגן? מבולגן :( גלידה\קרחון? גלידה צפון\דרום? דרום שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו? גם וגם , אין על טלפון אבל יש שיחות שכל כך יותר מתאימות לאי סי קיו

LillipooT

New member
אהבתי ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

כמובן חוץ מהקטע של תאונת הדרכים...

Dawson girl

New member
דהלול ../images/Emo6.gif

מי את\ה? נמש, כאילו דאא מהו תאריך השרצתך לעולם? 19.4.87
מה הסוג שלך? נקבה, איי גס מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו? בטח! מניעת יובש בשפתיים!
מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק? איש הפיל? אמאאא מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? רצח. והתעללות בבעלי חיים מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? מוות יש גן עדן? לא יודעת יש גהנום?כנ''ל אם כן, מה הם? גן עדן- סקנדינביה; גיהנום- ארץ האש בדרום אמריקה
מהו המאכל האהוב עלייך? פיצה, שניצל, כל מיני מהו המאכל השנוא עלייך? קבץ' ירקות מהו המתתק הטוב ביותר? שוקולדדדדד
מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? אההה.. נוטלה
וכן אני מודעת לזה שתהליך החינוך שעברתי ע''י טל נזרק לפח הרגע
מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? מקס ברנרררררר
מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? ממתי זה חדש? האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? אההה. סטייק? (הייתי קטנה!! לא הייתי מודעת להשלכות המוסריות
) האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? לא תודה. אני את החתולים והכלב שלי מעדיפה חיים איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? קופים?
מה דעתך על סקס וירטואלי? נאאא לא שווה. מה דעתך על ויאגרה לנשים? לא צריך את זה. המוח עובד יותר טוב מכל כדור איך באים ילדים לעולם? ובכן, כשגבר ואישה אוהבים זה את זה מאוד, ואחרי החתונה!, אז הם מתקשרים ומזמינים חסידה שקסית שתביא להם תינוק חדש
לֵמַה באים ילדים לעולם? כדי להציק, נו חיות עושות לך את זה? וירקות? אההה.. לא את אוהבת חיות? יש לך כאלו? בטח! 3 חתולים וכלבון שחור טמפיט
מה דעתך על סוסים? אציליים ביותר מה דעתך על דוברמנים? חמודייייים נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? לא, של גברות זקנות. מה החיה הכי סקסית בענייך? חתול מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? נו מה אני צריכה עכשיו לבחור??
מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? לא יודעת. כאלה עם גוף יפה, אבל לא מושלם, ומשפריצות בטחון עצמי בכמויות, כמו סלמה הייק מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? לא יודעת והכי מכוערת? כנ'ל והכי צהובה?? כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. אנציקלופדיה עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. נו דייי נכון שאלה מעצבנת?כן!! מה דעתך על תרבות הבלוגים? נחמד ביותר, אני אוהבת לקרוא. יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? היה, בעצם עדיין יש. אבל אני לא כותבת שם כבר איזה חצי שנה. היה נחמד. רציתי צומי, לא קיבלתי, עזבתי
איפה עדיף - תפוז או ישרא? ישרא! מנהל\ת בתפוז? של מה? כלום שחור- צבע או דרך חיים? דרך חיים, לפחות בשבילי צהוב- צבע מרושע? אממ. לא כתום- רק תפוז? לא מה הצבע הכי משמעותי בחייך? כחול. ושחור. מהי המצאת המאה מבחינתך? טמפון, טלויזיה, הדברים הרגילים.. מהי המצאת המאה מבחינת העולם? האינטרנט, דפנטלי אם היית חיה, איזה חייה היית? חתול אם היית טעם, איזה טעם היית? חמוץ אם היית חפץ, איזה חפץ היית? חח לא יודעת אם היית צבע, איזה צבע היית? שחור, דאא איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? אני נושמת וגוזלת מאנשים את החמצן, זה לא מספיק? על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? בגידה על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? פה אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? אלכסנדר מוקדון? חחח לא יודעת למי את\ה נותנת כבוד? לאנשים שהשיגו הרבה בחיים שלהם אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? שאני סתומה שאין לה מה לעשות בחיים (לאו דווקא רחוק מהאמת
) אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? קולין פארל? חחחחחחחחחחח מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) פשיו, כמה זמן לקח לך! תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. משו ברומנית, לא יודעת מתי פעם אחרונה.... צחקת? היום בכית? אתמול קראת? אתמול ראית סרט ממש טוב? לפני כמה ימים איי גס התנשקת? עבור שכבת (כןכן, סקס.)? עבור יצאת מהבית? שלשום נראה לי.. אני מעדיפ\ה.... עיר\כפר? עיר! ארץ ישראל\חו"ל? חו''ל בייב דייט בבית\דייט בחוץ? בחוץ. אלא אם כן זה מישהו אהוב חוף ים- בלילה\ביום? ביום בליינד דייט -\ ? לאאא רוקי-\? לאאאאא סרטי אימה-\? לפעמים חדר מסודר\מבולגן? מסודר גלידה\קרחון? גלידה! צפון\דרום? צפון
(עזבו שאני גרה פה
) שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו? אייסיקיו אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ? בטח, למה לא...
להגיב אנשים *צומי*

G A L 17

New member
וואי וזלין זה באמת נגד יובש../images/Emo9.gif

בשפתים............. למה לא חשבתי על זה?

LillipooT

New member
אנוכי! ../images/Emo60.gif

מי את\ה? שגברת שבתאי. מהו תאריך השרצתך לעולם? 20.7.86 מה הסוג שלך? ממ יצור מוזר עם הרבה דפקטים..?
מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו? מבחינתי הוא מיותר. יש לובלו! מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק? חח שאלה הזויה.. ממ נראה לי שבורחת. מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? התעללות מינית.. רצח.. לינץ' זה גם דבר נוראי! אה ובגידה כמובן. מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? המון המון סבל. מוות? לא יודעת.. זה מהיר מדי. יש גן עדן? אחרי כל הסבל הזה?? חסר להם שלא! (לא יודעת מי זה להם בדיוק..) יש גהנום? ממ לא יודעת.. אבל מפחיד אותי לחשוב על זה. אם כן, מה הם? מפתיע, אבל אין לי מושג. מהו המאכל האהוב עלייך? פיצה האטטט! מהו המאכל השנוא עלייך? ממ אני בעייתית עם אוכל.. אני לא אוהבת אפונה.. דייסה די מגעילה אותי.. ממ ועוד הרבה דברים
מהו המתתק הטוב ביותר? ממ במבה זה טוב. גם צ'יפס זה טוב. מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? לא אוכלת ממרחי שוקולד. מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? קינדר בואנווווו מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? נשמע נחמד חח האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? לא נראה לי.. אני לא אוכלת דברים מיוחדים כל כך. האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? ברור שלא! איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? שאלה חצופה. מה דעתך על סקס וירטואלי?נראה לי ממש ממש מיותר.. מה דעתך על ויאגרה לנשים? השוקולד נשמע יותר טוב חח איך באים ילדים לעולם? מאהבה!
לֵמַה באים ילדים לעולם? כדי שיהיה מי שידאג לך כשתזדקן
חיות עושות לך את זה? וירקות? חיות עושות לי חשק לחייך (מי זה שוןשון קטן ושמן?!
) וירקות עושות לי חשק לסלט. לא יותר מזה. את אוהבת חיות? יש לך כאלו? לא יודעת מה הייתי עושה בלי חיות בעולם הזה. ויש לי חתול יפה ושמן! מה דעתך על סוסים? חיה מדהימה. מה דעתך על דוברמנים? הממ לא יודעת.. נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? חח אני מכירה מישהו שיש לו פודל ננסי חח והוא חמוד מאוד! ולא הומו
מה החיה הכי סקסית בענייך? הממ חתול? מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? תהרגו אותי, אבל אין כמו סקעתתתת
מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? קשה לי לבחור וזה סתם מדכא לחשוב על זה. מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? לא יודעת.. והכי מכוערת? חצ'קון זה בעיברית? והכי צהובה? בננה?
כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. קרימינולוגיה. עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. קריה, נמוג, וו, מי, לי, מה, לה, נוגה, גומה, נמק, נמלה, מילה, קרינה, גמל ויש עוד הרבה בטח.. נכון שאלה מעצבנת? אפשר לומר. מה דעתך על תרבות הבלוגים? לי אישית אין בלוג, אבל בכיף למה לא? יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? אין לי.. איפה עדיף - תפוז או ישרא? ישרא? אני לא מבינה מה זה אומר חח מנהל\ת בתפוז? של מה? פורום דו"ק שולט!!
שחור- צבע או דרך חיים? מבחינתי או בכלליות? לא יודעת! צהוב- צבע מרושע? לא ממש.. כתום- רק תפוז? ממ בסדר. מה הצבע הכי משמעותי בחייך? מה זה אומר משמעותי? ממ אדום. מהי המצאת המאה מבחינתך? מחשב, אינטרנט וטלפון.. מהי המצאת המאה מבחינת העולם? אינטרנט? אם היית חיה, איזה חייה היית? חתול כמובן
אם היית טעם, איזה טעם היית? חמצמץ.. אם היית חפץ, איזה חפץ היית? אין לי מושג.. אם היית צבע, איזה צבע היית? אדום או שחור. איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? האתר שלי אולי? גם כתבו עליו בעיתון.. על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? דבר ראשון.. "תהיה מוכנה" ממש עושה לי רע בלב. דבר שני בגידה זה דבר נוראי.. שלי אישית יהיה מאוד קשה לסלוח עליו. היתעללות מינית גם לא!! על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? ממ לא יודעת. האף שלי לא הכי מתפקד, אז אולי אותו
אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? אני ילדה ממורמרת.. יש הרבה אנשים שהייתי נלחמת איתם. למי את\ה נותנת כבוד? מישתדלת לתת לכולם.. זילזול זה דבר נוראי. אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? שאני נורא רוצה למצא את פרק 1X21 של טרי היל!! #%^#$%(*^& אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? ציפור. אין לי מושג! מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) היינו בטוחים שתגיעי לכאן הרבה קודם..
תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. יואו ממש אין לי כח חח מתי פעם אחרונה.... צחקת? אתמול בלילה צחקתי בטלפון.. בכית? אתמול.. קראת? קשה לי לקרא בזמן האחרון. ראית סרט ממש טוב? ראיתי משפחת סופר על לפני כמה ימים.. היה ממש חמוד חח התנשקת? זה לא כל כך הגיוני מבחינתי לענות על השאלה הזאת באינטרנט.. שכבת (כןכן, סקס.)? כנ"ל פי 8 יצאת מהבית? אתמול.. אני מעדיפ\ה.... עיר\כפר? נראה לי שעיר.. ארץ ישראל\חו"ל? לא ברור. דייט בבית\דייט בחוץ? בפעמים הראשונות אני מניחה שבחוץ.. אח"כ נראה לי שבבית.. חוף ים- בלילה\ביום? שניהם חביבים.. בלילה יש פחות בנות חשופות מעצבנות
*תסביכים עצמיים* בליינד דייט -\ ? מביך יותר מדי בשבילי. רוקי-\? מה יש לכל השאלונים עם רוקי? סרטי אימה-\? ממש לא בשבילי! חדר מסודר\מבולגן? עדיף חדר מסודר.. במציאות.. הוא לא הכי מסודר דווקא. גלידה\קרחון? גלידה? צפון\דרום? בררר שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו? תלוי מי,מה,איפה,למה. שניהם אפשריים. אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ? לא ממש האמת. זייהו

DAN1EL

New member
עונה

או שלא! חח מה זה השאלון המטומטם הזה? אפילו יחסית לשאר השאלונים...

יאללה..אני עונה!../images/Emo105.gif

מי את\ה?טל מהו תאריך השרצתך לעולם?21.10.86 מה הסוג שלך?סוג ב'..פפחחחחחחח מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו?ליובש בשפתיים! חיחיחי מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק?אומרת לו להיזהר מתנינים מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך?רצח,אונס,שבעצם שניהם רצח רק שאחד פיזי ואחד נפשי מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה?להירקב בכלא(שיסבול) יש גן עדן?יכול להיות יש גהנום?אם יש גם עדן אז כן אם כן, מה הם?שאלה יפה מהו המאכל האהוב עלייך?ממולאים של אמא מהו המאכל השנוא עלייך?הרבה. מהו המתתק הטוב ביותר?מממ..שאלה קשה! שוקולד,ברור,אבל השאלה איזה?? מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר?שחר! והשחר עם האגוזים החדש פשוט מעוולללהה מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר?לבן אוורירי מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה?מעניין..חחח האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"?בעעעעע האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"?בעעעעעע איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה?קוף? מה דעתך על סקס וירטואלי?מי שאוהב שיהיה לו בכיף מה דעתך על ויאגרה לנשים?מיותר? איך באים ילדים לעולם?החסידה! ברור לֵמַה באים ילדים לעולם?כדי שיהיה אחים קטנים להציק להם?? סתם חיות עושות לך את זה? וירקות?ממש לא את אוהבת חיות? יש לך כאלו?אני אוהבת חיות וחוצמהאחים שלי,אין לי מה דעתך על סוסים?יפייים מה דעתך על דוברמנים?חברמנים!(דובי דובי דוברמן! אין כמוך חברמן!) נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים?לא! זה כלב של צפוניות! מה החיה הכי סקסית בענייך?לא יודעת מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות?המווון! ג'ושי מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות?לא יודעת מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית?קטשופ והכי מכוערת?לא עולה לי לראש והכי צהובה?צהוב! כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה.אנציקלופדיה! כמה מקורי.. עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות.צי,קל,יה נכון שאלה מעצבנת?מאווד! מה דעתך על תרבות הבלוגים?אם זה עושה לאנשים טוב שיהנו, יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו?היה לי..זאתאומרת עדיין יש אבל אני לא מעדכנת,זה נחמד לפעמים לשתף את העולם בהגיגייך איפה עדיף - תפוז או ישרא?תפוז! מנהל\ת בתפוז? של מה?נופ שחור- צבע או דרך חיים?צבע צהוב- צבע מרושע?צבע מכוער כתום- רק תפוז?גם קלמנטינה מה הצבע הכי משמעותי בחייך?תכלת,סתם כי יש לי קיר בצבע הזה מהי המצאת המאה מבחינתך?אינטרנט מהי המצאת המאה מבחינת העולם?כנ"ל? אם היית חיה, איזה חייה היית?פרפר אם היית טעם, איזה טעם היית?מתוק
אוווו אם היית חפץ, איזה חפץ היית?שולחן! אם היית צבע, איזה צבע היית?אפור איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת?בטח בכיתי.. על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח?אני בנאדם סלחן מטבעי.. על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר?הכול בערך אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת?לא בנאדם של מלחמות למי את\ה נותנת כבוד?למי שראוי לכך אבל לא חושב שהוא ראוי אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך?שאני אובססיבית! אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת?ג'ושי מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם)שלום! תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם.מעצים את כוחו ומחליש את כוחך.. מתי פעם אחרונה.... צחקת?אתמול בכית?אתמול קראת?לפני כמה שניות את שורה 5 בעמוד 28 ראית סרט ממש טוב?הרבה זמן התנשקת?.... שכבת (כןכן, סקס.)?... יצאת מהבית?לפני שעה וחצי אני מעדיפ\ה.... עיר\כפר?עיר ארץ ישראל\חו"ל?א"י דייט בבית\דייט בחוץ?בבית חוף ים- בלילה\ביום?לילה בליינד דייט -\ ?אולי רוקי-\?בטח!?? סרטי אימה-\?כמובן! חדר מסודר\מבולגן?מבולגן! גלידה\קרחון?גלידה צפון\דרום?צפון שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו?תלוי איזה שיחה אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ?כככן!

G A L 17

New member
הסרט צלצול בכלל לא מפחיד!!!!!

חחחח יש לי בית ריק כבר כמה ימים אז לא יצא לי לישון , והלילה באו אלי חברה לשעבר שעברה לגור בקנדה , ועוד כמה חברים , הקיצר הם ראו הצלצול , איך שהסרט התחיל חטפתי כזאת שינה............. התעוררתי רק מהצעקה שלהם בסוף , הם כולם משתינים במכנסים ואני כזה מה מפחיד? הסרט אני רובוט גם יפה , איזה מכוניות................ ובאסה רצח עכשיו אני לא יכול לישון :( מחר דרבי בעזרת השם מנצחים!!!!!!

למעלה