היום בתפוז
06.01.05

היום בתפוז../images/Emo43.gif 06.01.05

ראש המוסד לשעבר, ח"כ דני יתום, יגיע בשעה 16:00 לפורום מפלגת העבודה ויענה על שאלותיכם. ניתן להשאיר שאלות בפורום.
ובשעה 21:00 יגיע נפתלי אופטובסקי, סמנכ"ל חברת Eyron לפורום פוקט PC ויענה לשאלות בנושאי עברית לפוקט PC לסוגיו ועל לוקליזציה לעברית של תוכנות נוספות. השאירו שאלות עכשיו.

izuizu

New member
את מי זה מעניין שאתה אוהב או

לא את דני יתום

emmy5

New member
אבל אני אוהבת את יזו וגם את בועז

למי אכפת?

izuizu

New member
אממי יקירתי - לאמר שאת אוהבת אות י

ואת כולם זה בסדר אבל לא הייתי מעלה על דעתי שאת לא היית אוהבת את מישהוא והיית נותנת ביטוי לכך במקום צבורי . אז בקר מצויין לך ולכולם

boaz31

New member
איזואיזו-היתה שם הצעה שהבחור--|חיבו

הזה יענה לשאלות הפורום אז זה מה שבא לי בראש באותו הרגע אם זה מעניין אותך או אחרים לא חשבתי באותו הרגע-איך שהוא כולם מציינים שזה הבית החם שלנו.. ואני חשבתי שב"ביתי" מותר לי להגיד מה בא לי כל עוד אין אלו מילים גסות !!! ודי לחכימא ברמיזא !!!!-

בועז אתה צודק ב-100%

ואל תתן לתגובה זו או אחרת לרפות את ידיך, הפורום הוא הבית שלך, שלו, שלי של כולנו, ואנחנו צריכים להרגיש נוח לומר את שעל ליבנו (כמובן מבלי להעליב ובשפה יפה). ערב טוב

boaz31

New member
../images/Emo41.gifל-אממי5 ול-חונה לרגע אני מעריך

אותכן עכשו על שיצרתם סביבי חומת מגן {אני חדש כאן } ויותר מכך עכשו אני בטוח שכאן זה ביתו של כל חבר בפורום ותודה לכן!!!

חייםלוי

Member
מנהל
חדש או לא חדש כל זמן שלא אומרים

דברים הפוגעים במישהו הרי שזה מותר. כמו אמרו זה הבית

izuizu

New member
בוקר טוב לך בועז -בקר טוב לכולם

אמרת את דעתך ? גם אני אמרתי את דעתי. ומה שאני אמרתי פירושו שאין להעליב בן אדם סתם כך . מותר לך לא לאהוב אנשים מסויימים אבל לא יאה להגיד את זה בפומבי .גם אני לא אוהב אותו אבל לא יעלה על דעתי לאמר את זה בפורןם . תתאר לעצמך שאנשים בפורום יתחילו להתבטא את מי מאיתנו שהם לא אוהבים ?נראה לך .? תחשוב על זה . אז שיהיה לך יום טוב

boaz31

New member
|לאיזו-לא מקובל עלי-זו דמות ציבורית

ובהחלט מותר לומר מה דעתי על הדמות הציבורית וגם אם נשווה את הפורום ל"בית שלנו" מותר לומר בביתנו את דעתי על מי מהדמויות הסובבות אותנו!!!! הרי לא כיניתי אותו בשמות גנאי למה הדבר דומה כאילו מי מהחברים מציע לאכול "כוסמת" כיוון שזה מאכל בריא ומבריא ויבוא פלוני ויאמר "אני לא אוהב כוסמת"ויאמר זאת כאן בפורום האם תמנע זאת ממנו????

izuizu

New member
בועז ידידי - זה לא דומה

לדוגמא של הכוסמת .אבל אני אמרתי את שלי אתה את שלך . אנחנו חלוקים אז מה ? מותר להיות חלוקים לא כולם צריכים לחשוב אותו הדבר . נסיים את הנושא בשבת שלום וכל טוב לך ולכולם ונמשיך להתוכח בנושאים אחרים . לאות ידידות אצרף דף שירים יפים

offe

New member
ההבדל בין ש"י עגנון לשלום עליכם../images/Emo6.gif

הכנסת התמונה של שלום עליכם לכתוב על ש"י עגנון לא עוררה אנשים מתרדמתם - לכן כל הכסף שהקדשתתי לנתינת הפרס למי שיבחין בכך - נשאר בקופתי. טעות קטנה אחת עשיתי - זה היה סיפור ולא שיר. הסיפור "והיה העקוב למישור" עוסק במנשה חיים אדם שירד מנכסיו ויוצא לנדוד בעולם כקבצן. חיו מסתבכים ללא ידיעתו כאשר הוא חדל מלשלוח מכתבים לאישתו . הוא מוכר את כתב ההמלצה וגורם לאישתו לחשוב שהוא מת ולהינשא לאחר. התמכרותו לבצע הקבצנות גורמת להשתלשלות אירועים וטעויות שבסופה הוא מוצא עצמו חי הנחשב למת. פתגמים שמתייחסים לחיכוך הקטנטן בהבעת הדעות לכאן ולכאן מה אנשים יכולים ולא יכולים לומר: "הכל פתוח והרשות נתונה" "החיים והמוות ביד הלשון" "כבד את חברך ואת מילותיו"
"כל מילה מתקבלת בהבנה ואכן כל זמן שאינה פוגעת" "קל מאוד לחלוק על אדם וקשה מאוד להתחלק עמו" "אין מטילים מום בדעתו של אדם אפשרי להראות לו נקודת מבט שונה" סוף שבוע נעים בידידות offe

boaz31

New member
|כליזויזו -אנחנו ידידים-אני מאשר את

דבריך ומצטרף לברכת השלום לשבת לכולם!!!! יש לי שאלה טכנית הנוגעת לדף השירים היפים שצרפת :: במקום השיר בא לי קובץ שבו שתי אפשרויות-שמור או ביטול- מה לעשות עם זה איך אני מגיע לשמוע את השיר--תודה ושבת שלום!!!!

emmy5

New member
שבת שלום , סוף טוב הכל טוב../images/Emo25.gif

עכשיו אנחנו יכולים להתחיל במסיבה ...יזו תודה על השירים...פזי חסר לי מאוד לשים כמה שירים לקבלת שבת

ora11

New member
שבת שלום ומבורך חברים../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

שבת שקטה ורגועה תהנו ממה שיש מחר אנחנו בתל אביב בטוח שפחות קר מאשר אצלינו בהרי ירושלים. לכל החברים/ות

emmy5

New member
אורה ,שבת שלום ..היום קר מאוד ../images/Emo3.gif

קר מאוד גם בחיפה ..ממש כפור ...אבל בפורום שלנו חם ונעים ..שבת שלום תהנו בתל אביב

למעלה