היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo39.gif

הערב ב-22:30 מיד אחרי התוכנית "פרוייקט Y2" ישודר "הפרוייקט על פי צ'ינו". צ'ינו באולפן של תפוז יקרע אתכם מצחוק ויספר לכם מה באמת קורה בוילה המדוברת ביותר במדינה.
היום ב-21:00 יתארח בפורום הפרעות קשב, ד"ר חיים עמית, פסיכולוג, שיענה לשאלותיכם בנושא טיפול רגשי והתנהגותי,סמכות הורים. אתם יכולים להעלות שאלות כבר עכשיו.
ירון ידען, יו"ר עמותת "דעת אמת" וחוקר מקרא ותלמוד, יתארח בפורום יוצאים בשאלה, הערב בשעה 20:00 ויענה לשאלות הגולשים.

נצל"ש ../images/Emo32.gif יום כיפור... ../images/Emo104.gif

קודם כל, מה שלומכם?
גמר חתימה טובה
סקרון..
האם אתם צמים ביום כיפור?

Sole Survivor

New member
גמר חתימה טובה

אני מצה בדר"כ השנה ממש אין לי כח אבל ניראה איך אני ארגיש ואני גם לא מעלה שרואה טלויזיה ומשחקת במחשב אז כנראה שאת הגמר של המרוץ למליון אני אראה רק אחרי יום כיפור ואת השרדות 9 לא ראיתי בכלל...מזל שלפחות יצא לי לראות את השרדות 9 בטיול לניויורק

Boran

New member
Gmar hatima tova

kmo she omrim, be yom kipur ani tzam yakatzam tziki tziki tzam. Ve gam lo mafil hashmal ve mevale et rov ha yom ba beit kneset

LOVEtheMcMAHONS

New member
בהחלט גמר חתימה טובה

לכל הצמים - צום קל. לכל שאר החברים - אני מבקש סליחה ממי שפגעתי או חש שנעשה לו עוול מצידי.

zulu2000

New member
גמר חתימה טובה!../images/Emo28.gif

אני צם
כבר שנה שלישית.. וגם לא מפעיל חשמל וכל זה.. ואנחנו בכלל ממש לא דתיים זה סתם חח.. זה גם כיף. צום קל לכולם.. מי שצם.

LOVEtheMcMAHONS

New member
אם כבר ../images/Emo32.gif ../images/Emo16.gif להרוגי הפיגוע

היום בי-ם. החלמה מהירה למשפחות הפצועים.

../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

אלוהים ישמור! זה 10 דקות מביתי !!!! ברוך השם "רק" 17 והרוג ולא יותר , י'מח שמה ום זכרה של המחבלת הזו !!!

למעלה