היום בתפוז

תהני../images/Emo70.gif מה אני חוזר כולם הולכים../images/Emo35.gif

. תעשי חיים הומון מטבעות-מזכרות שווים

וואי נעמה.. תהני בונבונה..אני עדין

לא מאמינה שמחר בזמן כזה את תהיה על המטוס כשעברת כבר את חצי הדרך.. וואו מה לא היתי נונת כדי להתחלף איתך מתוקה.. בכל אופן תשמרי על עצמך, תבלי ותעשי חיים , תביאי תמונות יפות ואל תשכחי את הכנפיים... והכי חשוב! את נוסעת בשליחות פורום ג'אג אז תעשי הכל כדי לאת את דיויד ותביאי אותו אלינו בדרך כזו או אחרת!!!! מחכים לך פה שתחזרי.. סוזי.

היום בתפוז ../images/Emo34.gif

היום ב-20:00 פורום "הצבעים שלנו" מארח את מייק המל, יו"ר אגודת ההומואים והלסביות הפעיל גם במפלגת יח"ד, שיענה לשאלותיכם.
לקראת ט"ו באב, חג האהבה, אנחנו מאתגרים אתכם בתחרות חדשה, "בלוג לאהבה" שיכולה לזכות אתכם במסאז' מפנק או בארוחה רומנטית. פרטים נוספים בפורום.

טלמ

New member
בושה וחרפה

אני בתור פעיל נגד הומואים ולסביות זה נורא מעצבן שמזכירים אותם כל רגע...

אתה זה שצריך להתבייש!!!!!

אידיוט!!!!!!! מה זאת אומרת פעיל נגד הומואים ולסביות????? מה אכפת לך מה אנשים עושים בחיים הפרטיים שלהם???? זה מפריע לך?? הם מכריחים אותך לחיות את אורך החיים שם בחרו בו?? לא!!! אז תעזוב אותם בשקט ותן להם לחיות איך שבא להם, אפאחד בעולם הזה לא חייב לך הסברים!!!!!!!! הגישה שבה ההודעה שלך נכתבה פשוט מטומטמת לחלוטין!!!!! ויש לי הרגשה שגם אתה!

גם לפי דעתי!

אסור שהמילים של האידיוט הזה יישארו כאן יותר מידי זמן.. אנחנו עוד יכולים להידבק בבורות שלו!!!!!!!!!

לאו דווקא.

חשוב שאנשים יראו שהומופוביה עדיין קיימת ושהיא עדיין סכנה, כי אם נתעלם מהתופעה המגעילה הזאת (הומופוביה, ז"א), לא נוכל למגר אותה.

כן למען האמת אתה צודק.

סוז ואלעד אל תמחקו את זה! אני גם רוצה שהאידיוט הזה ייראה בדיוק מה אנשים כאן חושבים על הדעות הגזעניות שלו. טרק כדי לעצבן אותך-

למעלה