היום בתפוז

Nushi G

New member
עכשיו הגיע תורי להגיד גודביי(ז)...

ואני מבקשת שלא תבכו.... :)
אני טסה לי היום בלילה ותאמינו לי שאני אחשוב על כולכם בכל רגע שאני אבקר בכל המקומות שאנחנו מכירים כ"כ טוב. אני מבטיחה לזכור את כולכם ב-wall ובאנאפוליס, בקונגרס ובשאר המקומות. מצולעות יקרות שלי, אל דאגה! אני לא שוכחת את הכנפיים!
נתראה עוד שבועיים וחצי! אני סומכת על כולכם שהפורום יהיה מלא חיים כרגיל:) אני אתגעגע!!!

מורני !

New member
שלום

<חדשה כאן> יש כרגע רצף של 4 פרקים של ג'אג.. בכל מקרה הפרק הראשון שהיה הוא הפרק שבו ראב מגלה שאהובתו נהרגה.. פרק ישן לאללה, לדעתי אחד הפרקים הראשונים.. אני לא זוכרת איך קראו לה אבל זו אותה אחת בדמותה של מאק. בכל מקרה זה היה חלק ראשון והוא הסתיים בדיוק כשעצרו את ראב על הרצח של ההיא. הפרק השני ששודר זה הפרק שבו מראים את ראב מכיר את מאק.. את הפגישה הראשונה שלהם שהם עובדים על החקירה של גנבת מגילת העצמאות.. שתי השאלות שלי הן כאלו: בפרק הראשון הראו את באד שהוא על הספינה שבה שירתה הבחורה שנרצחה.. כך שהוא מכיר אותה. בפרק השני הראו את באד ואת ראב כשהם נפגשים לראשונה עם מאק, אבל בעוד ראב היה בהלם מהדמיון.. באד לא.. אבל הוא גם הכיר אותה.. כי הוא שירת איתה.. אז אני לא מבינה למה הוא לא הופתע.. והשניה השניה שלי היא אם מישהו יודע את מספר הפרקים.. כי אני רוצה לשלוח לערוץ 3 מכתב על חוסר ההתאמה במספר הפרקים. תודה.

היי, אני חדשה ויש לי שאלה...

איך קוראים לבחור המקסים שמשחק את רס"ב ויקטור גלינדז, ואיפה אפשר למצוא עליו ואותו?
תודה!

harmless

New member
איזה כיף לך!

ורק שתדעי שאני בכלל לא מקנאת!!!! ממש לא! קחי הרבה תמונות ותתפסי לך איזה נייבי בוי שווה! תעשי חיים!

whitiger

New member
חחחח נכון הם באמת מפגרים...

ותיקון יש שלושה פרקים רק...........

harmless

New member
רנדי וסקז

כרגע אי אפשר בכלל למצוא אותו בסידרה לצערי הרב. אבל תחפשי ברשת - כל מנוע חיפוש צריך לתת לך אתרים שלו למשל http://members.aol.com/randyvasquez/rvmain.html http://members.aol.com/randyvasquez/rvmain2.html http://www.mosaec.com/pfolio/pfolio_randyvasquez1.htm אין לי מושג מה יש באתרים האלה- ליבי נתון לשטרודל אחר! אז אין לי מושג אם הם שווים משהו - אבל אין לך מה להפסיד- ציד נעים!

ל ו ג י ת

New member
תרי?

גם אצלך הפיק של וירטואל SEASON לא עולה מראה שאין את המילה UNTITLED ובכל זאת זה לא עולה
ולמה RR לא מעדכן?????????? טוב אני יודעת שאת לא הכתובת אני סתם מוציעה את העצבים אני רוצה פיק ושיהיה שם כבר את הארם ומאק ביחד!!!!

harmless

New member
זה לא שהפיק לא עולה - עוד לא שמו

אותו - ברגע שיהיה אותו תהיה גם כותרת! untitled אומר שאין כותרת ולכן גם אין פיק! ואין לי מושג למה הוא לא מעדכן- חכי שאני יתפוס אותו.

אורקוש

New member
בהמשך

מכיוון שבזמנו לא ראיתי את העונה הזו הייתי שמחה לדעת האם היה ידוע מה קרה ומי בסוף היה הרוצח של החברה של הארם

אמיר72

New member
זה לא חוסר התאמה

במקור הם חשבו לסיים את הסדרה אחרי העונה הראשונה, ולכן הפרק הזה נכתב כפי שנכתב. אחרי זה הם שינו את דעתם. יש פרק מאוחר יותר ובו "כאילו" נמצא הרוצח. [Note: This episode was not shown in the US during JAG's initial run, the second part was never filmed or even written. A revamped episode was produced later, also called Death Watch (ep 3.19). See also details there; also the JAG FAQ has an extensive chapter on that issue.]

harmless

New member
זה רק אני או שהקאבר של מאק

היה ממש לא מתאים לדרגה שלה???????. וחוץ מזה אני לא מאמינה שנרדמתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ארגגגגגגגג תמיד יש פעם ראשונה אני מניחה:(

omer landau

New member
תמיד יש וידאו למרות ש.....

הייתי ער עד חמש וחצי בבוקר אבל לא ראיתי גאג הקלטתי .. הקלטת פה על השולחן

חח הקלטת על השולחן?

ובמה זה עוזר לי בדיוק? אני גם נרדמתי וגם לא הקלטתי! וכ"כ רציתי לראות את הפרק שבו הם נפגשו לראשונה..
עומר! תפסיק לזרות לי מלח על הפצעים! "נה נה נה נה הקלטת פה ליידי..ניניניני *עושה פרצוף מזלזל*" חחחחח.... חוצמזה תר? יש לי את הסחורה המבוקשת אז כשתתעוררי תני סימן.

ל ו ג י ת

New member
לצערי אני גם לא ראיתי ולא הקלטתי../images/Emo10.gif

ודווקא כל כך חיכיתי לראות את הפרק שבו הארם ומאק נפגשים

למעלה