היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo34.gif

היום ב-20:00 פורום "הצבעים שלנו" מארח את מייק המל, יו"ר אגודת ההומואים והלסביות הפעיל גם במפלגת יח"ד, שיענה לשאלותיכם.
לקראת ט"ו באב, חג האהבה, אנחנו מאתגרים אתכם בתחרות חדשה, "בלוג לאהבה" שיכולה לזכות אתכם במסאז' מפנק או בארוחה רומנטית. פרטים נוספים בפורום.

Dawson girl

New member
במיוחד בשבילך אלה..

הודהד! וכדי לנצל את השרשור כמו שצריך (
) אז שכל אחד יכתוב באיזה מדינות הוא היה!

Dawson girl

New member
הודהד! הודהד! תנו בהודהד! ../images/Emo13.gif

צרפת שוויץ גרמניה הולנד בלגיה אוסטריה לוקסמבורג ליכטנשטיין (
) נורבגיה שוודיה דנמרק איטליה מצרים (רק שארם א שייח. זה פעם היה שייך לישראל! עזבו.) ספרד ועוד שישה ימים אני אהיה באנגליה וסקוטלנד

אהההה קחי אותי איתך../images/Emo70.gif

אני אתקפל יפה במזוודה ! אני מבטיחה !! |מלאכית|

Dawson girl

New member
כבר קיבלתי בקשות כאלה ../images/Emo3.gif

ואני מבטיחה לשקול את זה בכובד ראש

גל1234

New member
אני

אממ אני לא חושב שאני זוכר הכל אבל ננסה הולנד הייתי איזה 3 פעמים יוון פעמיים גרמניה שוויץ שבדיה צרפת אנגליה אוסטריה ספרד טורקיה בקיץ הזה אני כנראה אטוס לקוס בספטמבר לפולין בדצמבר להולנד

unnicked

New member
סתם שאלה.. ../images/Emo15.gif

כן, שנה אחרי פרסום ההודעה....אז מה? מותר לי
חחח..... מה איבדת בהולנד

אני ../images/Emo66.gif

אנגליה איטליה דרום אפריקה פורטוגל מדרה קפריסין שוויץ הונגריה ומחר גם פולין אני אנצל את ההודעה הזאת כדי להפרד מכם. מחר ב-6 בבוקר אני טסה עם המשלחת מהבית ספר לפולין. אני אחזור ביום רביעי הבא. אני אתגעגע מאוד!

גל1234

New member
קצת באיחור

אבל תהני (זה בסדר להגיד את זה על משלחת לפולין נכון?) ואם יש לך קטעים יפים להביא לי אני אשמח אני מכין תטקס באושוויץ

ליאתי מותק../images/Emo24.gif

אני מקווה שאני עוד אספיק לדבר איתך , אם כן ואם לא.. תהני עד כמה שאפשר.. תלמדי,תפנימי ותחכימי מתגעגעת כבר מעכשיו

אני...../images/Emo13.gif ../images/Emo105.gif

(מה כולם היו בכל כך הרבה ארצות ורק אני לא?!) צרפת בלגיה הולנד הונגריה ניו-יורק-ארה"ב טורקיה זהו..

גל1234

New member
ניצול - קופה אמריקה

אני מקווה שכולכם רואים תגמר עכשיו? נכון שהשמות שם לא גדולים כמו באירופה אבל מבחינת רמה טכנית של השחקנים - הם שמים את אירופה בכיס הקטן תסתכלו אני מבטיח שתהנו

Dawson girl

New member
../images/Emo32.gif

מה עושים כשיש בני זונות בכל השכונה?!?!?! ארגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג אני שונאת את השכונה הזו, ועוד יותר את האנשים החארות שפה. אלוהים. הם זבל

Dawson girl

New member
ניצלו''ש- הודעה קטנה..

מחר בתשע בבוקר אני טסה לשבועיים לאנגליה וסקוטלנד, אז אני לא אהיה פה עד ה-12.8.... או ה-13, לא סגורה על זה
תשמרו על הפורום, תעשו הרבה שרשורים נחמדים, תשמרו על עצמכם, תקיימו הרבה פגישות צ'אט מצחיקות (שרוחי תשרה בהן
) ואל תעשו לאמא חיים קשים! מסכנה! רק חזרה מיוון
אני אתגעגע אליכם המון
ביי אחים שלי (חחחחחחחחחחחחחחחח)
נמש נ.ב- לכל החוזרים- שירה, ליאת ולי- ברוכים השבים
לכל היוצאים- דניאל, גל ועוד כמה שמתנדנדים- תיהנו!

למעלה