היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo175.gif

היום ב-14:30 מגיעה בקי גריפין לפורום "אהבה מעבר לפינה". תוכלו לפגוש אותה Live מסט הצילומים של הסדרה.
גם היום ימשיכו חגיגות הספר העברי בתפוז. הערב ב-19:00 תתארח סופרת הילדים המוערצת אסתר שטרייט ורצל, שתענה לשאלותיכם בפורום ספרות לנוער. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו.

מלאכית16

New member
לא..../images/Emo110.gif|קר|

אני מתכננת לדלג על הסרט הזה... לרביעי אולי אני אלך..

DARK ANGEL14

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo11.gif../images/Emo15.gif

למה?!?!?!?
... סליחה על ההתפרצות
...אבל
... זה הולך להיות סרט ממש ממש טוב
שלא נדבר בכלל על אלן בסרט

inbal145

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

לדעתי זה הולך להיות הסרט הכי יאפה
באמת למה את לא הולכת

מלאכית16

New member
כי...../images/Emo110.gif|קר|

הספר השלישי הוא הספר הכי אהוב עלי.. ואמ..הסרטים לא ממש דומים לספרים.. ומאז שאני מדמיינת את הארי פוטר בתור דניאל רטקליף אני החלטתי שאני לא מקריבה עוד דמויות למען הקקה הזה... בקיצור- אני פשוט לא רוצה שכל הדמיון של סיריוס ולופין (שתי דמויות שאני מאווווד אוהבת
) ובכלל הדמיון של הספר השלישי יהרסו לי. ולכן אולי אחרי שאני אצייר מללללללא את סריוס ולופין, עד שדמותם תחרט במוחי, אני אוכל לראות את הסרט הזה.

DARK ANGEL14

New member
ממממממממ../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif

תכיני הרבה דפים ותציירי את סיריוס ולופין ותחרטי את דמותם במוחך- ואז תלכי לראות ת'סרט כי למרות שעוד לא ראיתי אותו... לפי מה שכולם אומרים (באינרנט) הסרט הולך להיות גדווול
ולמרות שרדקליף הוא התחלה לקילקול הסרט והריסת כל הדמויות בדימיון אני חושבת שאלפונסו, הבמאי החדש, עשה עבודה טובה עם הסרט וכמו שכל השחקנים אומרים- גם הסרט עצמו התבגר

מלאכית16

New member
כן...../images/Emo110.gif|קר|

אבל הוא עדיין לא הספר.. ומבחינתי הספר הוא דבר קדוש..וחיללתי מספיק כרכים ממנו..ולכן איני רואה עצמי כמורשית לחלל את הכרך הכי קדוש בסידרה.

DARK ANGEL14

New member
חחחחח טוב../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

אני חייבת לציין שיש לך דעה מאד מקורית
... אני, עד כמה שאהבתי את הספרים, לא אסכים בשום אופן לדלג על אחד הסרטים
... א.כי אני עושה הבדלה בין הסרט לספר
ב.כי זה ממכר (הסרט)

מלאכית16

New member
זה בסדר...../images/Emo110.gif|קר|

הספרים מבחינתי הם קודש הקודשים, וג'יי קיי רולינג היא האלוהים הספרותי שלי... מבחינתי כל הסרטים האלו הים חילול הקודש..כואב לי לראות אותם... ואני גם יכולה לעשות הפרדה...זה לא עיניין של הפרדה.. זה עיניין של כעס על ההרס המוחלט... אני כועסת על האלוהים שלי שמכרה ככה את הפרסים שלה לזנות בשביל עוד כמה דולרים... אני תוהה למה סכום מאוד גדול של דולרים לא הספיק לה, שהיא הייתה צריכה למכור את האוצר שלה לוורנר ברוס... הכסף מעוור עיני חכמים, ומסלף דברי צדיקים.. (אני צריכה להפסיק לנסות לצטט דברים מהתנ"ך..
)

inbal145

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

כשאת מנסחת את זה ככה, אני מסכימה איתך

inbal145

New member
אה, ו...../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

לא התכוונתי לציטוט מהתנ"ך

I n n u e n d o

New member
הילה../images/Emo70.gif

הסרט ממש מששששששששששששששששששששששששששששששששששש לא מאכזב את הסרט
הוא מדייק ביותר פרטים מאשר 1+2
הוא ממש מעולה

מלאכית16

New member
כן..../images/Emo110.gif|קר|

אבל כל הדמויות הן כל כך לא מה שדמיינתי.. וראיתי כבר שכמה קטעים שאני *ממש* אוהבת פשוט קיבלו צורה שונה לחלוטין.. אולי אחרי שאני אקרא את הספר השלישי כמה פעמים, ואצייר קצת פאנארטים אני אלך לראות את הסרט (אני מתה לראות את אלן בשימללללהההה
)

La Vicomtesse

New member
לאאאאא....../images/Emo54.gif

הופעה של שוטי הנבואה.......צריך לעשות סדר עדיפויות....

למעלה