היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo15.gif

הערב ב-20:00 בפורום שיחות עם אלוהים יתארח מנחם דייך, מתקשר, מדריך רוחני ומאסטר ברייקי, שיענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו. ב-21:00 אנחנו פותחים רשמית את חגיגות הסיום של פרוייקט Y2. הילה טוביאן, מנצחת הפרוייקט, ורן יצחקי יהיו כאן ויענו לשאלותיכם ב- blogtv כולם מוזמנים!

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif נצל"ש..../images/Emo13.gif

לקחתי מפורום תשוקות איזה סקר/חידון/שאלון כזה כדי להחיות קצת את הפורום שלנו
תענו על מה שאתם רוצים
אני יענה עוד מעט
1 איך קוראים לכם? 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? 3 בת/בן כמה את/ה? 4 התאהבת פעם? 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? 6 החלום שלך? 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: 8 מעשן/ת סיגריות? 9 פעם חשבת להתאבד? 10 החברים הכי טובים? 11 הקול האחרון ששמעת? 12 המקום האחרון שהיית בו? 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? 17 למה דווקא שם? 18 קר לך או חם לך? 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: 20 באיזה גיל תתחתנ/י? 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? 23 השיר האחרון ששמעת: 24 השיר שנדבק לך: 25 שיקרת פעם? 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? 27 מסנג'ר: 28 אייסיקיו: 29 מילה שעולה לך בראש: 30 התאהבת בידיד? 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: 32 אם כן קרה לך?: 33 הסרט האחרון שראית: 34 היה יפה? 35 בקולנוע או בטלוויזיה? 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? 37 מי האיש האחרון שראיתם? 38 מאמינ/ה באלוהים? 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? 40 עשית פעם סיאנס? 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? 44 היית פעם בחו"ל? 45 הרביצו לך? 46 הרבצת למישו? 47 איך היה הסקר? 48 מה אוהב/ת לאכול: 49 מה אוהב/ת לשתות: 50 צבע עיניים: 51 צבע שיער: 52 סמיילי אהוב: 53 הדבר הכי מגעיל: 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: 55 כמה זמן על המחשב: 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: 57 פתגם שעושה לכם את זה: 58 אוהבים את החיים או לא: 59 כמה אחים: 60 השם הכי יפה לילד: 61 השם הכי יפה לילדה: 62 איפה אתם גרים: 63 סמיילי הכי מעצבן: 64 הפורום הכי שווה: 65 יש לכם פורום.?: 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: 67 את מי אתם מעריצים: 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 69 הכינויים שיש לשם שלכם: 70 הכינוי הכי אהוב: 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? 72 מסר לחיים:

NitsNats©

New member
עונה. |חלב||מיוחדת|

1 איך קוראים לכם? ניצן כהן 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? הממ... בהתחשב בכך שניצן הוא אחד השמות שאני הכי אוהבת לבנות, אף שם. 3 בת/בן כמה את/ה? 16.5 4 התאהבת פעם? אני מניחה שכן 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? מכנס ספורט, חולצה ארוכה ועליה חולצת בצפר... וגרביים
6 החלום שלך? אני כבר לא יודעת... 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: אני מאמינה שכל מה שאשים את דעתי לעשותו, גם אצליח. 8 מעשן/ת סיגריות? איכס. 9 פעם חשבת להתאבד? בדיוק אני
אני בחורה אופטימית. 10 החברים הכי טובים? דניאל וגל. ואני חושבת שגם עידן מתקרב, אל תדאג, גל, הוא לא יעקוף אותך
11 הקול האחרון ששמעת? אני שומעת מוסיקה... spooks - things i've seen 12 המקום האחרון שהיית בו? כרגע אני בחדר שלי, קודם מטבח, מחוץ לבית - בצפר. 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא. 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? מזתומרת? התנשקתי פעם עם בת, אבל סתם על הפה באמת או חובה. 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? בהחלט. 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? כנראה ארה"ב 17 למה דווקא שם? כי אני רוצה להיות שחקנית... אבל זה כבר לא בטוח. 18 קר לך או חם לך? עכשיו נעים לי 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: משהו שהייתי מוותרת מרצון כאילו? הממ... לוידעת. 20 באיזה גיל תתחתנ/י? אני מקווה שלפני גיל 24 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את ההורים שלי. ואת חברה הכי טובה שלי. 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? מאיזו בחינה?
23 השיר האחרון ששמעת: Spooks - things i've seen 24 השיר שנדבק לך: Spooks - things i've seen 25 שיקרת פעם? כמו כולם. 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? רכבות הרים? לוידעת.
27 מסנג'ר: [email protected] 28 אייסיקיו: 103032538 29 מילה שעולה לך בראש: דאגה. 30 התאהבת בידיד? כן. יותר מדי פעמים. 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: בהחלט. 32 אם כן קרה לך?: הממ... לא. 33 הסרט האחרון שראית: בקולנוע - שר הטבעות - שיבת המלך. בטלוויזיה - נראה לי "מה נשים רוצות?" 34 היה יפה? שה"ט מאוד. ומה נשים רוצות ראיתי בפעם השלישית... ואני מעדיפה דרמות. 35 בקולנוע או בטלוויזיה? כתוב למעלה
36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כרגע לא. 37 מי האיש האחרון שראיתם? אמא או אח שלי. לא מהמשפחה - חברה שלי נועה. 38 מאמינ/ה באלוהים? לא בטוחה עדיין. נוטה ל-לא. 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? הממ... רוצים באמת לשמוע את התאוריה הלא בנויה שלי? 40 עשית פעם סיאנס? לא. מפחדת מזה. 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? בהחלט. גוף פחות. צריכה דיאטה לדעתי... אבל הפנים שלי יפות
. 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? קנאות מינימלית ופרנואידיות משו. 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? בצורה אפלטונית כן. 44 היית פעם בחו"ל? כן. 45 הרביצו לך? כן. 46 הרבצת למישו? כן. 47 איך היה הסקר? הזה? חביב. אני אוהבת כאלה ^^. 48 מה אוהב/ת לאכול: הרבה דברים
49 מה אוהב/ת לשתות: מים. 50 צבע עיניים: חום. 51 צבע שיער: חום. 52 סמיילי אהוב:
? ו
53 הדבר הכי מגעיל: גבינה עם תולעים, אנשים שאוכלים חיפושיות תפוחי אדמה ונמלים בכמויות. (אפקט הפחד.) 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: הממ... יד רצחנית? 55 כמה זמן על המחשב: הרבה. כמעט כל היום. 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: כל זמן שבא לי. 57 פתגם שעושה לכם את זה: המממממ... היה איזה משהו... לא זוכרת עכשיו
58 אוהבים את החיים או לא: מאוד. 59 כמה אחים: אחד. מנהל את הפורום הזה. 60 השם הכי יפה לילד: עידן, עומר, אביב (סנטימנטלי) ושחר. 61 השם הכי יפה לילדה: ניצן, צוף, סהר ועומר. 62 איפה אתם גרים: הוד השרון. 63 סמיילי הכי מעצבן: (אייקונים יפניים:) -_- ו ~__~. 64 הפורום הכי שווה: מכושפות חברתי והפורום הזה. 65 יש לכם פורום?: לא. 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: מכושפות חברתי וזה. 67 את מי אתם מעריצים: (מעריכה, לא מעריצה) שחקנים למיניהם: הולי מארי קומבס, רוז מקגוואן, קירסטן דאנסט, בת'אני ג'וי לאנז, ג'יימס לאפרטי, טום הנקס, רובין וויליאמס ואלייז'ה ווד. להקות למיניהן: Circle II Circle, Flaw, Shinedown, Oasis, Coldplay, היהודים ועוד כמה. 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 12 וחצי בדר"כ. 69 הכינויים שיש לשם שלכם: ניץ, ניצנץ, ניצנוץ, ניצוש, ניצני, ניצנוש, ניצקה, קפיצקה, ניצי, ניצי קפיצי וחברה אחת קוראת לי כהן. 70 הכינוי הכי אהוב: ניץ. 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? לא. 72 מסר לחיים: תאהבו את עצמכם.

Peyton

New member
תשובותיי

1 איך קוראים לכם? טל גולד! 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אני שמחה עם השם שלי 3 בת/בן כמה את/ה? 16 4 התאהבת פעם? כן 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? חולצת ביצפר חח ומכנסיים? 6 החלום שלך? להיות מאושרת 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: אני מקווה 8 מעשן/ת סיגריות? ממש לא 9 פעם חשבת להתאבד? כןכן 10 החברים הכי טובים? יש המון חברים טובים..אין ה-כ-י... 11 הקול האחרון ששמעת? של אמא:) 12 המקום האחרון שהיית בו? ביצפר 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? גאלי!! 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? הממ על הפה 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? כןכן גם וגם 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? באילת שנה! ואז פה 17 למה דווקא שם? כאן נולדתיייייי:) 18 קר לך או חם לך? קר 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: כמה גרמי שומן 20 באיזה גיל תתחתנ/י? 22-28 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את אמאאאאאאאאאאאאאאאא 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? שאלה קשה...אין תגובה! 23 השיר האחרון ששמעת: הממממ maroon 5 - she will be loved 24 השיר שנדבק לך: כאן נולדתי כאן נולדו לי ילדיי חח 25 שיקרת פעם? כןכן..גמאני בנאדם 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא יודעת חח נסו אותי 27 מסנג'ר: [email protected] 28 אייסיקיו: 68705316 29 מילה שעולה לך בראש: אהבה 30 התאהבת בידיד? כן 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן 32 אם כן קרה לך?: לא ממש.. 33 הסרט האחרון שראית: הנרקוד? איו.. 34 היה יפה? איו? 35 בקולנוע או בטלוויזיה? קולנוע נו בטלויזיה אני רואה כל הזמן 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן 37 מי האיש האחרון שראיתם? אמא 38 מאמינ/ה באלוהים? כן 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? נחכה ונראה 40 עשית פעם סיאנס? לא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? ממש לאאאאא 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? אני בוטחת באנשים יותר מדי מהר 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן 44 היית פעם בחו"ל? כן 45 הרביצו לך? כן חח 46 הרבצת למישו? כן חחחח 47 איך היה הסקר? משעמם חח לא מאמינה שמישהו קורא עד לכאן 48 מה אוהב/ת לאכול: הכל חחח חוץ מנקניקיות איכס בא לי להקיא 49 מה אוהב/ת לשתות: בירה שחורה זה נחמד! 50 צבע עיניים: כחול 51 צבע שיער: בלונדיני שטני 52 סמיילי אהוב: :p 53 הדבר הכי מגעיל: לאכול ואז להקיא ואז לאכול את זה חח 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: היו הרבה חבר'ה.. 55 כמה זמן על המחשב: לא הרבה...חצי שעה מקסימום 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: מתי שאפשר 57 פתגם שעושה לכם את זה: אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בתוכו! 58 אוהבים את החיים או לא: כןכן 59 כמה אחים: אחד 60 השם הכי יפה לילד: דניאל 61 השם הכי יפה לילדה: מיכל 62 איפה אתם גרים: הוד השרון 63 סמיילי הכי מעצבן: לא יודעת 64 הפורום הכי שווה: ווהוווווווו וואן טרי היללללל:) 65 יש לכם פורום.?: לא חח 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: פה ובהיהודים הרשמי 67 את מי אתם מעריצים: היהודים דה! 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 12-1 69 הכינויים שיש לשם שלכם: פוצקי חח פקצה פרחה בהמה...כלמיני:) 70 הכינוי הכי אהוב: טלטול! 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? לא 72 מסר לחיים: חייך אל העולם והעולם יחייך אלייך , הכל לטובה! תמותו :)

רק אתמול עניתי על אחד כזה בפורום

אחר
טוב נו
1 איך קוראים לכם? אלה. אבל לא כמו בשיר של היהודים. אלא כמו העץ 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?נעמה
3 בת/בן כמה את/ה?16 שלושה חודשים.. ו.. עוד כמה ימים 4 התאהבת פעם?אופקורס 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?ג'ינס וגופיה 6 החלום שלך? וואו.. יש המון.. בעיקר כאלה שלא יתגשמו
7 אתם חושבים שהוא יתגשם:חח ^ 8 מעשן/ת סיגריות? נוופ 9 פעם חשבת להתאבד?א ברצינות 10 החברים הכי טובים? מה יתן לכם השמות? 11 הקול האחרון ששמעת?את אמא 12 המקום האחרון שהיית בו?בחדרשלי 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אמא 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?נוופ 15 יש לך חברים הומואים/לסביות?נוופ.. למרות שלגבי כמה אני לא בטוחה...
16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?נה הא! בניו יורק! סתם.. לאדעת.. איפושו בארצנו הקטנטונת 17 למה דווקא שם?''אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת..'' וכמה שכ''כ חרא כאן.. זה המקום הכי מקיסם בעולם
18 קר לך או חם לך? כרגע? אפאחד מהם.. 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:וואו.מבחינה חיצונית.. הייתי רוצה ישער אחר.. מבחינה פנימית.. להיות יותר.. מממ.. חיה את הרגע שכזה 20 באיזה גיל תתחתנ/י?24
21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם?אץ המשפחה שלי ואת החברות שלי ואת באדי
22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?מממ... לאדעת 23 השיר האחרון ששמעת:משו של ט'רי דורס דאון.. לא זוכרת איזה מהם בדיוק 24 השיר שנדבק לך: כנ''ל 25 שיקרת פעם? אופקרוס 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?אני לא בדיוק בנאדם מטורף.. 27 מסנג'ר: במסרים, תנקיו 28 אייסיקיו:283031835 29 מילה שעולה לך בראש: o_O 30 התאהבת בידיד? מודה באשמה
31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: בטח
32 אם כן קרה לך?:בטח
33 הסרט האחרון שראית:ללמד את גברת טינגל 34 היה יפה? יאפ. קצת פסיכופטי אבל הו וואל 35 בקולנוע או בטלוויזיה?טלויזיה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?נוופ*מדליקה את הרמקולים
* 37 מי האיש האחרון שראיתם? אחותי?לאזכרת 38 מאמינ/ה באלוהים?זה.. לא הוחלט עדיין 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?אני אודיע לכם כשאני אגיע לשם 40 עשית פעם סיאנס?לא.ברחתי משם
41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?לא בדיוק 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?אני בד''כ מתעצבנת מהר מדיי 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כמובן 44 היית פעם בחו"ל?ארה''ב,קנדה והולנד 45 הרביצו לך? חוץ מהבני-דודים המכים שלי? 46 הרבצת למישו? כמובן 47 איך היה הסקר?איזה סקר? 48 מה אוהב/ת לאכול:פיצההההה וצ'יפס 49 מה אוהב/ת לשתות:מיץ פטל שליטה! 50 צבע עיניים: חום 51 צבע שיער:חום בהיר 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל:נ-ח-ש-י-ם 54 הסרט הכי דפוק שראיתם:האיר פוטרים למיניהם לא ממש אהבתי 55 כמה זמן על המחשב:הא? 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:מתי שיוצא 57 פתגם שעושה לכם את זה:אין לי כוח לחשוב כרגע 58 אוהבים את החיים או לא:בכלליות.. כן 59 כמה אחים: 2 60 השם הכי יפה לילד:שחר/סהר/סער/ירדן 61 השם הכי יפה לילדה:נעמה/נוגה/איילה 62 איפה אתם גרים: בבית
63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה:פורום דו''ק! 427! 65 יש לכם פורום.?:שאני מנהלת..? לא! יש קומונה אבל
531 רולז 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:427 67 את מי אתם מעריצים:את צ'אד
ואת ט'רי דורס דאון 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:12 וחצי ככה 69 הכינויים שיש לשם שלכם:אאלהלי.. לולי וכו 70 הכינוי הכי אהוב:לאלי 71 אתם אוהבים מישו עכשיו?יאפ 72 מסר לחיים:אין לי כוח לחשוב כרגע.. יומטוב לכם

*superstar*

New member
שאלונים זה כיפחיים.

1 איך קוראים לכם?: עדי. 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?: הממ נחמד לי עם עדי, תודה. 3 בת/בן כמה את/ה?: 18. 4 התאהבת פעם?: כן. 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?: חולצת מחזור כתומה ומכנסיים קצרים. קר לי
. 6 החלום שלך?: לצאת מפה. 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: אני מקווה מאוד. 8 מעשן/ת סיגריות?: לא. לא בריא. 9 פעם חשבת להתאבד?: כן. גם זה לא בריא. 10 החברים הכי טובים?: 2. ענבר ורן. 11 הקול האחרון ששמעת?: אנריקה איגלסיאס- בטעות. 12 המקום האחרון שהיית בו?: סינמטק. 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: שלי. 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?: כן. 15 יש לך חברים הומואים/לסביות?: כן. 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?: חו"ל או ירושלים. 17 למה דווקא שם?: ירושלים כי נולדתי שם, חו"ל כי.. זה לא ישראל. 18 קר לך או חם לך?: קר לי נורא. 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: lets not go there. 20 באיזה גיל תתחתנ/י?: 26-7. 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם?: את האלים שלי ואת הכלבה שלי. 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?: עם החבר. 23 השיר האחרון ששמעת: hero של אנריקה.. כבר אמרתי שזה בטעות. 24 השיר שנדבק לך: המכתב של אביב גפן. 25 שיקרת פעם?: מי לא? 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?: לא עושה דברים מטורפים. 27 מסנג'ר: אין. 28 אייסיקיו: 111975236. 29 מילה שעולה לך בראש: הא? 30 התאהבת בידיד?: כן. 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן. 32 אם כן קרה לך?: כן.. 33 הסרט האחרון שראית: "גטו שנחאי" בסינמטק. מומלץ. 34 היה יפה?: מרתק. 35 בקולנוע או בטלוויזיה?: קולנוע. 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?: לא. 37 מי האיש האחרון שראיתם?: אבא. 38 מאמינ/ה באלוהים?: לא. 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?: לא יודעת. 40 עשית פעם סיאנס?: לא, אבל אני רוצה. 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?: תלוי במצברוח, בדרך כלל לא. 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?: חסרת סבלנות. 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?: כן. 44 היית פעם בחו"ל?: כן. 45 הרביצו לך?: כן. 46 הרבצת למישו?:כן. 47 איך היה הסקר?: לא קשור לחיים. 48 מה אוהב/ת לאכול: שניצל
49 מה אוהב/ת לשתות: דיאט קולה. 50 צבע עיניים: חום. 51 צבע שיער: חום אדום. 52 סמיילי אהוב:
. 53 הדבר הכי מגעיל: חרקים מעופפים. 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: AVP- הנוסע השמיני נגד הטורף. בזבוז כסך. 55 כמה זמן על המחשב: הרבה. 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: מה? 57 פתגם שעושה לכם את זה: לא בנאדם של פיתגמים וקלישאות. 58 אוהבים את החיים או לא: לפעמים. 59 כמה אחים: 2, אח ואחות. 60 השם הכי יפה לילד: איתן. 61 השם הכי יפה לילדה: דניאלה. 62 איפה אתם גרים: אזור פתח תקווה. 63 סמיילי הכי מעצבן:
. 64 הפורום הכי שווה: יש הרבה. 65 יש לכם פורום.?: לתפוז יש, אני רק המנהלת. 190,1133,235,997. בואו לבקר. 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: לא חושבת שיש אחד כזה. 67 את מי אתם מעריצים: סבא שלי. 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 3-4. 69 הכינויים שיש לשם שלכם: דיד. 70 הכינוי הכי אהוב: יש רק אחד.. 71 אתם אוהבים מישו עכשיו?: כן
. 72 מסר לחיים: יהיה טוב.

אני!!!

1.לירון 2.נטלי 3.13 וחצי עוד מעט 14 4.כן אני מאוהבת ב12 אנשים 5.חולצה קצרה ומכנס ארוך 6.אני לא אומרת את חלומי 7.בעזרת השם החלום שלי יתגשם 8.לאאא 9.לאאא 10.אילנה שרונה ואלינור 11.אהרון קרטר 12.בבית 13.אילנה 14.לא :( אני שומרת את הנשיקה לאחד והיחיד!! :) 15.לא 16.בעזרת השם בארצות הברית 17.כי טיילתי שם וזה נראה לי המקום הכי מופלא בעולם!!!! 18.נעים לי 19.אני מרוצה ממה שאני :) אין לי כוח לעשות עוד :) :(

Adi Chan

New member
גם אני רוצה../images/Emo13.gif

1 איך קוראים לכם? עדי כהן 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? כל שם רק לא עדי ולא שום שם נפוץ. 3 בת/בן כמה את/ה? 15...16 עוד ממ..5 ימים^^ 4 התאהבת פעם? ממ...לא...אבל כן נדלקתי על מישהו.. 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? בגדים
...חולצת ביצפר...ג'ינס.. 6 החלום שלך? להגיע לעולם שהוא לא העולם שלנו. 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: חחחחחח......לא.. 8 מעשן/ת סיגריות? never! 9 פעם חשבת להתאבד? לא לא לא לא 10 החברים הכי טובים? 2. בתאל ועדן. 11 הקול האחרון ששמעת? אימא שלי בטלפון 12 המקום האחרון שהיית בו? ביצפר
13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אימא 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לא 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? כן 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? בקיבוץ*_* או בחו"ל 17 למה דווקא שם? כי זה לא כאן. 18 קר לך או חם לך? נעים לי 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:מממ....ביצפר 20 באיזה גיל תתחתנ/י? 26 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אימא^^ 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? מממ....לא יודעת
23 השיר האחרון ששמעת: hilary duff - shine 24 השיר שנדבק לך: מממ...לא יודעת... 25 שיקרת פעם? בטח-_- 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? ממ....לא נראה לי עשיתי משהו כזה-_- 27 מסנג'ר: [email protected] 28 אייסיקיו: לא אוהבת>< 29 מילה שעולה לך בראש: מתמטיקה 30 התאהבת בידיד? נופ 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לא 32 אם כן קרה לך?:לא 33 הסרט האחרון שראית: פורסט גאמפ.אבל זה במסגרת שיעורי מדעי החברה 34 היה יפה? מאוד*_* 35 בקולנוע או בטלוויזיה? טלווזיה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן 37 מי האיש האחרון שראיתם? אחי הקטן 38 מאמינ/ה באלוהים? ממ...לפעמים 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? כלום...פשוט מתים. זהו. 40 עשית פעם סיאנס? לא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לפעמים 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? ציניות 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן..לאימא 44 היית פעם בחו"ל? א:( 45 הרביצו לך? לא..אם זה מהביצפר אז לא.. 46 הרבצת למישו? אחי..^^'.. 47 איך היה הסקר?ארוך 48 מה אוהב/ת לאכול:שוקולד*___________________* 49 מה אוהב/ת לשתות: מיץ אפרסקים 50 צבע עיניים: חום כהה כהה כהה כהה 51 צבע שיער:חום כהה כהה 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל: מסטיקים 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: לא זוכרת
55 כמה זמן על המחשב: מ-4 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: כשיש זמן.. 57 פתגם שעושה לכם את זה: שום פתגם 58 אוהבים את החיים או לא: בטח*_________* 59 כמה אחים: 2 60 השם הכי יפה לילד: דניאל 61 השם הכי יפה לילדה: 62 איפה אתם גרים: אשקלון 63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה: זה
65 יש לכם פורום.?: לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: מממ...זה היחיד.. 67 את מי אתם מעריצים: ג'יימס*_* 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 10.. 69 הכינויים שיש לשם שלכם: דידי, דודה ועוד הטיות של ד:p 70 הכינוי הכי אהוב:adi chan 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? לא.. 72 מסר לחיים: החיים טובים

עונה../images/Emo70.gif

1. איך קוראים לכם? קרן. 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?מרום 3 בת/בן כמה את/ה?18 4 התאהבת פעם? לא 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? חצאית וטרנינג 6 החלום שלך? להיות שחקנית בהוליווד 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:כן 8 מעשן/ת סיגריות? לא 9 פעם חשבת להתאבד?לא 10 החברים הכי טובים? מרלן 11 הקול האחרון ששמעת? אבא שלי 12 המקום האחרון שהיית בו? באוטו 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אינה 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? לא 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? לונדון 17 למה דווקא שם? כי זה מקום יפה. 18 קר לך או חם לך? סבבה לי. 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:החוסר סבלנות שלי 20 באיזה גיל תתחתנ/י? 27 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אמא 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? עם ג'יימס לפרטי. 23 שיר האחרון ששמעת:מגדלור 24 השיר שנדבק לך: My boo 25 שיקרת פעם?כן 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? נהגתי בלי רשיון 27 מסנג'ר:[email protected] 28 אייסיקיו: 133058126 29 מילה שעולה לך בראש: אהבה 30 התאהבת בידיד? כן 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:כן 32 אם כן קרה לך?:לא 33 הסרט האחרון שראית:להרוג את ביל 1 34 היה יפה? בגרוש לא!! 35 בקולנוע או בטלוויזיה?בטלויזיה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?לא 37 מי האיש האחרון שראיתם?אבא שלי 38 מאמינ/ה באלוהים?בטח 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?גלגול נשמות 40 עשית פעם סיאנס? לא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? בערך 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? חלוסר סובלנות 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? לא 44 היית פעם בחו"ל?כן 45 הרביצו לך? כן 46 הרבצת למישו? לא 47 איך היה הסקר? בסדר 48 מה אוהב/ת לאכול:שווארמה 49 מה אוהב/ת לשתות: תפוזים 50 צבע עיניים: חום צבע שיער: חום עם גוונים בלונד 52 סמיילי אהוב:
הדבר הכי מגעיל: דם 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: להרוג את ביל מה זמן על המחשב: הרבה 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: כל הזמן 57 פתגם שעושה לכם את זה: בסוף היום - לאף אחד לא אכפת 58 אוהבים את החיים או לא: כן 59 כמה אחים:1 60 השם הכי יפה לילד:מתן 61 השם הכי יפה לילדה: דורין 62 איפה אתם גרים:צפון 63 סמיילי הכי מעצבן: לא יודעת 64 הפורום הכי שווה:מגרש ביתי ברור!! 65 יש לכם פורום.?: לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: מרגש ביתי 67 את מי אתם מעריצים: ג'יימס לפרטי 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: תלוי 69 הכינויים שיש לשם שלכם:קרניתוש, קרנית 70 הכינוי הכי אהוב: קרנית 71 אתם אוהבים מישו עכשיו?בטח 72 מסר לחיים: תחיו את החלומות שלכם.

Alaithlos

New member
../images/Emo15.gif

איך קוראים לכם? שרון 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לוידעת 3 בת/בן כמה את/ה? 15 ו.. הממ.. כמה חודשים 4 התאהבת פעם? יאפ.
5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? חולצה כחולה (חטב"מ שליטה) וטרנינג 6 החלום שלך? אין לי 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: אנד אגין.. 8 מעשן/ת סיגריות? לא 9 פעם חשבת להתאבד? הא. כן. 10 החברים הכי טובים? רז. וליאל. =\ 11 הקול האחרון ששמעת? דניאל.. 12 המקום האחרון שהיית בו? המטבח? הממ.. חדר הדרכה. 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? דניאל 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא. 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? יאפ 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? לוידעת 17 למה דווקא שם? בדיוק. 18 קר לך או חם לך? חם לי 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: הממ. אני אלימה מדי. 20 באיזה גיל תתחתנ/י? לא אתחתן. 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אבא 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? דניאל 23 השיר האחרון ששמעת: "ארץ הצבר" >< 24 השיר שנדבק לך: של ביווטצ'ד.. הממ.. "סה-לה-וי" 25 שיקרת פעם? ברור.. 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? בגדתי 27 מסנג'ר: [email protected] 28 אייסיקיו: 324754008 29 מילה שעולה לך בראש: וינטלטור
30 התאהבת בידיד? כן. 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: been there, done that 32 אם כן קרה לך?: כנ"ל 33 הסרט האחרון שראית: וואי. לא זוכרת. 34 היה יפה? כנ"ל.. 35 בקולנוע או בטלוויזיה? כנ"ל 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כרגע ספציפית לא. 37 מי האיש האחרון שראיתם? אמא. 38 מאמינ/ה באלוהים? ישות עליונה 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? וואו. לא יודעת 40 עשית פעם סיאנס? לא. 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? היום כן. 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? אלימה מדי.. 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? ייפ 44 היית פעם בחו"ל? כן 45 הרביצו לך? בטח 46 הרבצת למישו? בטח 47 איך היה הסקר? ארוך 48 מה אוהב/ת לאכול:שניצל וקרמבו. לא יחד.. :X 49 מה אוהב/ת לשתות:מים 50 צבע עיניים: ירוק-חום 51 צבע שיער: כרגע שחור עם שני פסים חומים מקדימה.. אבל זה ישתנה בקרוב 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל: ביצים לא מבושלות 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: לא זוכרת 55 כמה זמן על המחשב: המון 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: מתי שיוצא 57 פתגם שעושה לכם את זה: הא?
58 אוהבים את החיים או לא: כרגע כן 59 כמה אחים: 1 60 השם הכי יפה לילד: נמרוד 61 השם הכי יפה לילדה: נעמה 62 איפה אתם גרים:
שרון 63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה: אני לא ממש בפורומים.. 65 יש לכם פורום.?: יאפ 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: זה 67 את מי אתם מעריצים: לא מעריצה. מעריכה את אביב גפן. 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: תלוי מתי 69 הכינויים שיש לשם שלכם: שרוני, רון-רון (מפי נגה) רוֹנלי, דוּגי, טוטיקה. 70 הכינוי הכי אהוב: רון-רון 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? דניאל..
72 מסר לחיים:לא לענות על שאלונים ארוכים!

mor kutcher

New member
עונה>>>

1.איך קוראים לכם? מור.נייס טו מיט יו.
2.אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היית קוראת לך? הייתי רוצה שיקראו לי רוני...שם יפה ביותר.אבל אחותי תפסה אותו
3.בת/בן כמה את/ה? 14 וחצי 4.התאהבת פעם? נופ...נדלקתי כמה וכמה פעמים...עדיין לא הביג ט'ינג... 5.מה את/ה לובש/ת ברגע זה? ג'ינס וגופיה 6.החלום שלך? לעסוק במשו שיהיה לי כיף לעסוק בו...לשיר זה משו שאני ממש אוהבת, אבל עדיין לא הוצאתי אותו החוצה... 7.אתם חושבים שהוא יתגשם: אני מקווה..אני מניחה שמתישהו אני אשיר איפשהו...אם לא אני לא אסלח לעצמי 8.מעשן/ת סיגריות? NEVER 9.פעם חשבת להתאבד? וואו-מה פתאום.לפני שנה היית בדיכאון אבל זה לא הגיע לכזה מצב. 10.החברים הכי טובים? חברות-שני וסתיו -עם שני מכיתה א', עם סתיו מו' בערך.. 11.הקול האחרון ששמעת? אלישיה קיז...שומעת מוזיקה. 12.המקום האחרון שהיית בו? חחח האמת שהייתי בשיאצו..חח יש לי מיגרנות
13.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה טובה שלי... 14.התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? איי וויש...שזה יקרה כבר! 15.יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שידוע לי... 16.קר לך או חם לך? ת-מ-י-ד חם לי 17.משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: עודף האף שלי...
18.באיזה גיל תתחתנ/י? אני משערת ש20+ 19.את מי אתם הכי אוהבים בעולם? מיי פרנדס אנד פמילי... 20.עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? מיי קראש משנה שעברה 21.השיר האחרון ששמעת: "מה שאת אוהבת" של גלי עטרי 22.השיר שנדבק לך: theme song של האו.סי - "קליפורניה איר ווי קאםם..." 23.שיקרת פעם? יש מישו שלא? 24.מסנג'ר: [email protected] 25.התאהבת בידיד? קצת...אבל זה עבר...אי אפשר לסכן את החברותא
26.מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: א י ן אהבה ממבט ראשון.נקודה.יש הידלקות...
27.הסרט האחרון שראית: "מונסטר"...קריפי ביותר.סרט חזק. 28.בקולנוע או בטלוויזיה? דיוידי אצל ידיד 29.אתם שומעים עכשיו מוזיקה? Joss Stone 30.מי האיש האחרון שראיתם? מממ...אבא?
31.מאמינ/ה באלוהים? מאמינה שיש מישו שם למעלה... 32.מה לדעתך קורה אחרי שמתים? אני שואלת את עצמי את השאלה הזאת כמעט כל יום... 33.אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לפעמים...אם העור שלי לא היה שקוף כ"כ
34.תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? קצת עצלנית... 35.היית פעם בחו"ל? לאאאא
36.מה אוהב/ת לאכול: איטלקי ותאילנדי 37.מה אוהב/ת לשתות: מוקההה 38.צבע עיניים: חום בהיר 39.צבע שיער: חום כהה 40.סמיילי אהוב:
,
-מושלמים!!!!! 41.הדבר הכי מגעיל: פקצות וערסים 42.הסרט הכי דפוק שראיתם: גוטיקה 43.כמה זמן על המחשב: אול דיי לונג 44.באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: אחד הדברים הראשונים שאני עושה כשאניפותחת את המחשב... 45.פתגם שעושה לכם את זה: Don't cry because it's over- Smile because it happend
46.אוהבים את החיים או לא: יש ימים שכן, יש ימים שלא 47.כמה אחים: 2 אחיות קטנות 48.השם הכי יפה לילד: טל 49.השם הכי יפה לילדה: רוני 50.איפה אתם גרים: דרום ת"א 51.סמיילי הכי מעצבן: אין כזה חח 52.הפורום הכי שווה: מגרש ביתי
53.את מי אתם מעריצים: דה בסט- ג'ניפר אניסטון, אשטון קוצ'ר, אדם ברודי, צ'אד, ג'וני דפ, קירסטן דאנסט, אדם לווין, אלקסיס בלדל ולהקות... 54.באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 11 בערך 55.הכינויים שיש לשם שלכם: מיר/מר קוראים לי חבריי...מורוש/מורצ'וקה/מורמונה זה המשפחה יותר...:) 56.הכינוי הכי אהוב: מיר:) 57.אתם אוהבים מישו עכשיו? לא כ"כ... 58.מסר לחיים: יהיה טוב
חייב להיות מתישהו... סורי שדילגתי..חחח אני סחוטה

T nager

New member
../images/Emo79.gif אני אענה.

1 איך קוראים לכם? תום כהן 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? ---- 3 בת/בן כמה את/ה? 17.5 4 התאהבת פעם? כן 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? ג'ינס וטישרט 6 החלום שלך? לא ברור 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: כשהוא יהיה יותר ברור אוכל לדעת 8 מעשן/ת סיגריות? לא 9 פעם חשבת להתאבד? לא 10 החברים הכי טובים? אלעד, טל, שחר, אדם, גיא. 11 הקול האחרון ששמעת? של חמי רודנר, בשיר "מישהו שומע אותי" של איפה הילד. 12 המקום האחרון שהיית בו? החדר שלי. 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? דודה מארה"ב 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שאני יודע 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? לא יודע 17 למה דווקא שם? לא יודע 18 קר לך או חם לך? חם לי 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: כלום 20 באיזה גיל תתחתנ/י? לא יודע 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את המשפחה 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? לא יודע 23 השיר האחרון ששמעת: the dolphins cry של Live 24 השיר שנדבק לך: so beautiful של pete murray. 25 שיקרת פעם? כן 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? סנפלינג, אבל עוד לא עשיתי, יום שני. 27 מסנג'ר: [email protected] 28 אייסיקיו: 43323257 29 מילה שעולה לך בראש: כרוב 30 התאהבת בידיד? בידידה 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן למה לא? 32 אם כן קרה לך?: לא 33 הסרט האחרון שראית: Old School 34 היה יפה? נחמד 35 בקולנוע או בטלוויזיה? טלוויזיה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן 37 מי האיש האחרון שראיתם? אמא 38 מאמינ/ה באלוהים? לא, ממש לא! 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? כלום. חוצמזה שיורדים 40 גרם. 40 עשית פעם סיאנס? ניסינו אני והחבר'ה 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? כן 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? עייפות תמידית 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן. 44 היית פעם בחו"ל? כן 5 פעמים 45 הרביצו לך? מי?! חברים? הורים? בכל מקרה כן. 46 הרבצת למישו? כן. 47 איך היה הסקר? מציק 48 מה אוהב/ת לאכול: פסטות למיניהן 49 מה אוהב/ת לשתות: ספרייט, רצוי דיאט, הוא יותר מתוק. 50 צבע עיניים: חום בהיר 51 צבע שיער: חום 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל: חצילים. 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: לא זוכר 55 כמה זמן על המחשב: הרבה. 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: לא קבוע, אבל הרבה, אני מנהל. 57 פתגם שעושה לכם את זה: אין 58 אוהבים את החיים או לא: כן 59 כמה אחים: 1 ניצן ( Nitsnats ) 60 השם הכי יפה לילד: תום
61 השם הכי יפה לילדה: לא יודע. 62 איפה אתם גרים: הוד השרון 63 סמיילי הכי מעצבן: לא יודע 64 הפורום הכי שווה: מכושפות, טרי היל, ומירק וIRC, כי אני מנהל אותם. 65 יש לכם פורום.?: כן 3 הנ"ל. 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: 3 הנ"ל 67 את מי אתם מעריצים: לא מעריץ אף אחד 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: בין חצות לאחת 69 הכינויים שיש לשם שלכם: Gargoyle, T nager , Tomco. 70 הכינוי הכי אהוב: Gargoyle 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? כן 72 מסר לחיים: תחיו כאילו אין מחר!

g a l g i r l

New member
my תשובות../images/Emo20.gif

1 איך קוראים לכם? גל... 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אממ טל או בר 3 בת/בן כמה את/ה? 17 וחצי 4 התאהבת פעם? כן 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? חולצה ארוכה וג'ינס 6 החלום שלך? אושר ואהבה... 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: אני מאמינה שכן... 8 מעשן/ת סיגריות? זה לא הקטע שלי 9 פעם חשבת להתאבד? לא אני אופטימית בדר"כ 10 החברים הכי טובים? טל.נופר.צליל... טוב יש עוד הרבה.. 11 הקול האחרון ששמעת? אחת מהחברות הטובות שלי.. 12 המקום האחרון שהיית בו? בחוץ טיילתי עם הכלב.. 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? כן בפה.. 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? לא סגורה על זה 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? תל אביב 17 למה דווקא שם? כי אני רוצה.. חח 18 קר לך או חם לך? קריר לי 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: התחת.. 20 באיזה גיל תתחתנ/י? אני רוצה מעל גיל 24 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את המשפוחה שלי והכלב שלי 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? עם אח שלי..(הוא בחו"ל) 23 השיר האחרון ששמעת:somewheher over the rainbow (remix( ראיתי הכי גאים.. 24 השיר שנדבק לך: somewheher over the rainbow (remix 25 שיקרת פעם? אממ כן.. :\ 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? הייתי באילת חזרתי הביתה ובאותו יום נסעתי לים המלח.. וכל זה באיזה כמה שעות 27 מסנג'ר: 28 אייסיקיו: 29 מילה שעולה לך בראש: l-o-v-e 30 התאהבת בידיד? יותר מידי פעמים.. 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כבר לא 32 אם כן קרה לך?: 33 הסרט האחרון שראית: ווימבלדון-אהבה בלבן 34 היה יפה? מאודדד 35 בקולנוע או בטלוויזיה? קולנוע 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? נופ 37 מי האיש האחרון שראיתם? לילך.. חברה שלי 38 מאמינ/ה באלוהים? כן 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? לא כדאי שאני יתחיל..(אני לומדת פילוסופיה 40 עשית פעם סיאנס? לא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? אממ בערך 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? בישנות ליד אנשים חדשים 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? יאפ 44 היית פעם בחו"ל? כן 45 הרביצו לך? כן חחח 46 הרבצת למישו? כןחחחחח 47 איך היה הסקר? ארוך ונחמד 48 מה אוהב/ת לאכול:פסטה 49 מה אוהב/ת לשתות:מנגו 50 צבע עיניים: חום 51 צבע שיער:חום 52 סמיילי אהוב: (= 53 הדבר הכי מגעיל: ג'וקים 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: קווין ופרי קורעים את איביזה 55 כמה זמן על המחשב: כרגע שעה + - 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: מתי שיוצא לי 57 פתגם שעושה לכם את זה: חייך מחר יכול להיות גרוע יותר.. חחח 58 אוהבים את החיים או לא: אוהבים 59 כמה אחים: 3 אחים 60 השם הכי יפה לילד: נימרוד 61 השם הכי יפה לילדה: בר 62 איפה אתם גרים: בדרום 63 סמיילי הכי מעצבן: אין 64 הפורום הכי שווה: מגרש ביתי כאילו.. 65 יש לכם פורום.?: נופ 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: מגרש ביתי 67 את מי אתם מעריצים:צ'אד מייקל מאריי, שיין ווסט, ג'סיקה אלבה, היהודים, סינרגיה, אבריל... 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 12 וחצי.. עוד איזה 10 דקות.. חח 69 הכינויים שיש לשם שלכם:גלי, גלו'ש 70 הכינוי הכי אהוב:גלו'ש 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? לא 72 מסר לחיים: חייך החיים יפים (=

../images/Emo15.gifהתשובות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

1. איך קוראים לכם?: קייט 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?: אמממ.. ברוק
שם חמוד ביותר
נדלקתי עליו
3 בת/בן כמה את/ה?:13.5(בכיתה ח') 4 התאהבת פעם?: כע... 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?: לטס סי.. אני לובשת את הפיג'מה שילי חחח 6 החלום שלך?: שאנשים ילמדו לכבד אחד את השני 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: אני מקווה... 8 מעשן/ת סיגריות? ממש לא.. אני גם לא מתכוונת.. 9 פעם חשבת להתאבד? לא| 10 החברים הכי טובים? תומר, מעיין, איילה, אמנון, רוני ורן 11 הקול האחרון ששמעת?: הטיקטוק על המקלדת חח... 12 המקום האחרון שהיית בו? הבצפר 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?מעיין 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? אממ... הע?? עם בת? על הלחי... עם בן? על השפתיים... 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? עדיין לא 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? אני לא יודעת.... אני לא מגדת עתידות 17 למה דווקא שם?אמרתי כבר שאני לא מגדת עתידות, נכון? 18 קר לך או חם לך? לא ידעת למה, אבל קר לי... 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: לא יודעת 20 באיזה גיל תתחתנ/י?אמרתי כבר שאני לא מגדת עתידות?! 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את המשפחה והחברים וצ'אד מייקל מוריי
22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?עם המורה לאזרחות... לראות את הציונים של הבחינה היום 23 השיר האחרון ששמעת: we will rock you 24 השיר שנדבק לך: we will rock you 25 שיקרת פעם? כמובן. לשקר זה אנושי. 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא זוכרת עשיתי לא מעט דברים מטורפים בחיי... 27 מסנג'ר: אני לא נותנת בפומבי.. מי שרוצה, שיפנה אליי
28 אייסיקיו: אין לי ערסיקיו טנקיו וורי מאצ' 29 מילה שעולה לך בראש: שניצל -אל תשאלו למה. 30 התאהבת בידיד? כן 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לא 32 אם כן קרה לך?: לא 33 הסרט האחרון שראית: a cinderella story 34 היה יפה? כן... מאוד אהבתי. הילארי דאף היא אחלה, וכמובן גם צ'אד
35 בקולנוע או בטלוויזיה? במחשב
36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן 37 מי האיש האחרון שראיתם? תומר 38 מאמינ/ה באלוהים? לא ממש. 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? ... אני לא יודעת, כשאני ימות אני יודע לכם
40 עשית פעם סיאנס? לא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? פחות או יותר 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? אממ... אני מדברת יותר מדי... לפעמים כשלא צריך 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן 44 היית פעם בחו"ל? כן 45 הרביצו לך? ...לפעמים בנות אם אפשר להחשיב את זה כהרבצה 46 הרבצת למישו? ברור 47 איך היה הסקר? אחלה 48 מה אוהב/ת לאכול: פיצה 49 מה אוהב/ת לשתות: מיץ תפוזים 50 צבע עיניים: ירוק-כחול 51 צבע שיער: שטני 52 סמיילי אהוב:
היא כזו כוסית! מה לא?! 53 הדבר הכי מגעיל: כשמדביקים מסטיקים וחננה לשולחנות.. ומיץ אננס חם. 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: mean girls, וכמעט כל הסרטים של התאומות אולסן שמבוססים על אותו דבר 55 כמה זמן על המחשב: שעה וחצי בערך, מי סופר? 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: מתי שיוצא 57 פתגם שעושה לכם את זה: talk to the hand couse face ain't gonna listen 58 אוהבים את החיים או לא: תלוי איך מסתכלים על זה |סדגש+ 59 כמה אחים: 3 60 השם הכי יפה לילד: תום 61 השם הכי יפה לילדה: ברוק
62 איפה אתם גרים: בת"א 63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה: מגרש ביתי!!!!!!!!!!!!! 65 יש לכם פורום.?: לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: מגרש ביתי 67 את מי אתם מעריצים: כוכבי מגרש בייתי........כריסטינה אגילרה, אבריל לאבין, הילארי דאף גם קצת, מנדי מור, קיירה נייטלי, ג'וני דפ... אמנדה ביינס... והרשימה עוד ארוכה 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: בערך 22:00 69 הכינויים שיש לשם שלכם: קייטוש, טושטוש, שניצה... 70 הכינוי הכי אהוב: לא יודעת... 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? לא 72 מסר לחיים: שניצל זו מילה מצחיקה.

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif עונה../images/Emo13.gif

לא עניתי מקודם, כי היו לי שני מבחנים אתמול והיום ולא זזתי מהספרים
עצוב.. חחחחח 1 איך קוראים לכם? אור 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אולי אממ אורית חח 3 בת/בן כמה את/ה? 14 4 התאהבת פעם? 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? ג'ינס וחולצה שחורה..
6 החלום שלך? להיות מאושרת, להצליח 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: מקווה 8 מעשן/ת סיגריות? לא. גורם לי לחנק אני אסמתית חח 9 פעם חשבת להתאבד? כן, במשבר. 10 החברים הכי טובים? יש לי ידיד מאוד טוב כמו אח שלי, וחברה שלי שאני איתה מהגן. 11 הקול האחרון ששמעת? של התופים שלי (
) 12 המקום האחרון שהיית בו? בשיעור תופים. 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אימא 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? יאפ, אם בן שהיה חבר שלי, אני מצטערת על כל רגע
חח סיפור ארוך
15 יש לך חברים הומואים/לסביות?יש לי כמה, ובעירון אין לי התנגדות, אם הם מאושרים - פאנן 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? ישראל 17 למה דווקא שם? כי פה זה הבית שלי
18 קר לך או חם לך? נחמד לי
19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: אממ אני דיי רגישה, וסלחנית שזה לפעמים לרעתי .. 20 באיזה גיל תתחתנ/י? מתי שאני ירצה, שזה יבוא זה יבוא. מקווה שעד גיל 29. 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? משפחה, חברות וידיד טוב שלי שמאוד חשוב לי. 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? לולה.
חברה שלי 23 השיר האחרון ששמעת:My Immortal של אוונסנס 24 השיר שנדבק לך: כנ"ל.
25 שיקרת פעם? כן. 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא יודעת 27 מסנג'ר: לא אוהבת לחלק בפומבי
28 אייסיקיו: אין, מתנגדת לזה חחחח
29 מילה שעולה לך בראש: לא יודעת [המילה לא יודעתת חחחחחח
] 30 התאהבת בידיד? כן זה גם נגמר בחברות שאני מצטערת עלייה
31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן, ברור 32 אם כן קרה לך?: בערך אפשר להגיד שכן 33 הסרט האחרון שראית: רוק בבית ספר בדיוידי אם חברות
34 היה יפה? מצחיק 35 בקולנוע או בטלוויזיה? טלוויזיה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא 37 מי האיש האחרון שראיתם? אימא 38 מאמינ/ה באלוהים? כן, אבל יש לי ספקות. 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? אין לי מושג 40 עשית פעם סיאנס? לאאאא חחחחח 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? פנים כן - שאר לא 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? רגישות יתר, סלחנית מידיי. 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן, זה היה לא מזמן
44 היית פעם בחו"ל? המון 45 הרביצו לך? כן 46 הרבצת למישו? מי לא? חח 47 איך היה הסקר? נחמד
48 מה אוהב/ת לאכול: אממ ספגטי.
49 מה אוהב/ת לשתות: מים, דיאט קולה. 50 צבע עיניים: חום כהה 51 צבע שיער:חום דבש 52 סמיילי אהוב:
ואם זה נחשב אז
ו-
53 הדבר הכי מגעיל: לא יודעת.. אולי הנחש של אח שלי בעעעעע
54 הסרט הכי דפוק שראיתם: ג'ו ובוב השקט .. מפגר לגמרי ! חחחחח אבל מצחיק
55 כמה זמן על המחשב: שעה בערך.. מאז שחזרתי 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: כשבא לי להיכנס ! 57 פתגם שעושה לכם את זה: לא יודעת
58 אוהבים את החיים או לא: כן. 59 כמה אחים: 1 בן 16 60 השם הכי יפה לילד: גיא 61 השם הכי יפה לילדה: אורית 62 איפה אתם גרים: באיזור הדרום 63 סמיילי הכי מעצבן: לא יודעת.. זה קצת מרגיז אותי =>
64 הפורום הכי שווה: זה.
יש מקום להזדהות
65 יש לכם פורום.?: לא. כבד עליי קומונה, אז פורום? חחחח
66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: אממ שנות השבעים וזה. 67 את מי אתם מעריצים: את עצמי. חחחחח סתם.. לא יודעת, יש הרבה וזו יותר חיבה מאשר הערצה מטורפת. 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: מתי שבא לי
69 הכינויים שיש לשם שלכם: אורה, אורי, אורו'ש והרבה בזמן האחרון קוראים לי גם אורית. חח 70 הכינוי הכי אהוב: אורי.. תמיד אהבתי את השם הזה
71 אתם אוהבים מישו עכשיו? אממ זה עבר לא מזמן אבל עדיין לא נגמר 72 מסר לחיים: אם אין אני לי, מי לי?
אגב, היה ממש חמוד מה שהיה איתם בMTV.
חבל שראיתי רק חצי כי זזתי לשיעור תופים
אני תמיד מפסידה דברים טוביםםםםםםםםםםםםםםםם
חח

Charmed Gal

New member
באופן מפתיע...../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אני עונה.
מזמןןןןןןן לא עניתי על סקר כזה. Here we go: 1 איך קוראים לכם? גל. נסתפק בזה.
2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אין לי מושג. פעם שנאתי את השם גל, היום אני חושב שהוא סבבה. לא משהו מיוחד. אבל אני בטח אשנה בעוד כמה שנים שאגור בארה"ב.
3 בת/בן כמה את/ה? 17 בעוד חודש וחצי.
4 התאהבת פעם? אני מניח. אבל אני לא יודע אם זה היה אמיתי. מעולם לא יצא לי לגלות.
5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? פיג'מה. שזה אומר מכנסי שרוול מגניבים מארה"ב וחולצה עם הסמל של העבודה של אבא שקיבלתי בנופש.
6 החלום שלך? סידרה משלי ברשת ה-WB.
או בגדול יותר, שחקן מצליח בהוליווד. 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: נו וודאי! 8 מעשן/ת סיגריות? לא, למרות שיש בזה משהו מושך. אבל זה שורף מידי.
9 פעם חשבת להתאבד? אני אומר את זה הרבה, אבל אני לא חושב שאי פעם התכוונתי לזה ברצינות. זה לא הפיתרון. 10 החברים הכי טובים? ניץ(NitsNats) ויוני. אבל יש עוד הרבה.
11 הקול האחרון ששמעת? אמיתי? לא בטלויזיה וזה? של אמא.
12 המקום האחרון שהיית בו? אני מניח שמחוץ לבית הכוונה, אז אצל הרופאה.
13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? לצערי, שוב עם אמא. 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?
15 יש לך חברים הומואים/לסביות? כן. 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? ארה"ב. LA. 17 למה דווקא שם? כי אני אהיה שחקן מצליח שם, דה.
18 קר לך או חם לך? נעים, עם נטיה לחם. 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: המון דברים. 20 באיזה גיל תתחתנ/י? אני נשוי כבר. להולי מרי קומבס.
אבל בהנחה שאתם לא מאמינים לי כמו רבים מחברי, אשחק לרגע את משחקכם ואני מניח שאשמח שזה יהיה בסביבות גיל 24-26. גג 27. 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? הולי.
וחוץ ממנה המון חברים שלי, אני לא אתחיל לפרט כדי לא לשכוח מישהו בטעות ואז יכעסו עלי.
או או, ואת חתולי שלי! ^__^ 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? הולי.
23 השיר האחרון ששמעת: How Soon is now. 24 השיר שנדבק לך: לא יודע, זה משתנה כל יום.
25 שיקרת פעם? דה. 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא יודע, כל מיני. לאחרונה מה שאני זוכר? השתכרתי. אני חנון, תירו בי.
27 מסנג'ר: [email protected] 28 אייסיקיו: 102899053. 29 מילה שעולה לך בראש: עוגיה. 30 התאהבת בידידה? יאפ. 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לא ממש. 32 אם כן קרה לך?: לא. 33 הסרט האחרון שראית: סיפור סינדרלה, אני חושב.
34 היה יפה? אה, חביב -. 35 בקולנוע או בטלוויזיה? טלויזיה, אבל טכנית במחשב(המסך מחובר למחשב). 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא, אבל אני רואה מכושפות ברקע.
37 מי האיש האחרון שראיתם? אמא, לצערי. אבל אם נחשיב את מכושפות אז רוז מקגוון. ^__^ 38 מאמינ/ה באלוהים? חה.
39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? כלום? לא נשאר מאיתנו כלום. אין מוח, אין אנחנו.
40 עשית פעם סיאנס? לא. 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? LOL
42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? אממממ, אני מניח שיש כל מיני, אבל אני חושב שהכי זה החוסר ביטחון שלי, כי זה הורס לי קשרים. 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? אני חושב שכן. 44 היית פעם בחו"ל? בטח. נראה לי שזה אחד הדברים שאני הכי אוהב.
45 הרביצו לך? למי לא?
46 הרבצת למישו? בטח, ונהנתי מזה.
47 איך היה הסקר? ארוך?
אבל מה שמטריד אותי זה למה לשאול את זה באמצע? הוא עוד לא נגמר. 48 מה אוהב/ת לאכול: כל מיני. כמה דברים שקופצים לי לראש? בייגלה מתוק, חלבה, שוקולד, במבה, עוגות גבינה, חמין ושניצל.
49 מה אוהב/ת לשתות: חלב(עם סוכר
), מים(מהברז!) ודיאט קולה. 50 צבע עיניים: חום בהיר. הייזל כזה.
51 צבע שיער: חום כהה. 52 סמיילי אהוב: וואו, יש המון. אני חושב שאני הכי מכור ל"
" על כל צורותיו. של תפוז או גם סתם כ" P:". וגם את "
" בתפוז ואת "^__^" במירק וכאלה.
53 הדבר הכי מגעיל: ירקות.
54 הסרט הכי דפוק שראיתם: לא זוכר, יש המון. 55 כמה זמן על המחשב: בגדול הרבה, אבל בלימודים אין לי זמן אז אולי שעתיים-שלוש ביום.
56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: כל מיניץ 57 פתגם שעושה לכם את זה: "כשנגיע לגשר נחצה אותו". 58 אוהבים את החיים או לא: זה משתנה. 59 כמה אחים: 1. וזה 1 יותר מידי.
60 השם הכי יפה לילד: לא יודע. 61 השם הכי יפה לילדה: לא יודע. 62 איפה אתם גרים: חיפה חיפה מכבי שלי(את מי זה מעניין בכלל?
רותם!
). 63 סמיילי הכי מעצבן: לא יודע, אוהב את כולם. אבל לא אוהב את של האיסיקיו.
64 הפורום הכי שווה: מכושפות, סמולוויל+לויס וקלארק, זה ובאפי ואנג'ל.
65 יש לכם פורום? בקרוב, אני מקווה.
66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: בכל אלה שציינתי באותה מידה. 67 את מי אתם מעריצים: כל מיני. את אישתי, הולי מרי קומבס, את רוז מקגוון ואליסה מילאנו, שרה מישל גלר, אליסון האניגן, קריזמה קרפטנר, אלייזה דושקו, אמבר בנסון ועוד הרבה מסדרות שאני אוהב.
אה, וחוץ מכל שחקני הסדרות שלי, נורא אהבתי את וויל סמית' פעם. הוא שחקן טוב. אני עדיין דיי אוהב אותו. 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון: 12-1 ככה. 69 הכינויים שיש לשם שלכם: גל, גלו'ש, גליק, גלץ', פוקי ואני מניח שעוד כל מיני.
70 הכינוי הכי אהוב: גלו'ש, אני מניח. 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? הולי.
72 מסר לחיים: העוגיה

למעלה