באופן מפתיע...../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif
אני עונה.
מזמןןןןןןן לא עניתי על סקר כזה. Here we go: 1 איך קוראים לכם? גל. נסתפק בזה.
2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אין לי מושג. פעם שנאתי את השם גל, היום אני חושב שהוא סבבה. לא משהו מיוחד. אבל אני בטח אשנה בעוד כמה שנים שאגור בארה"ב.
3 בת/בן כמה את/ה? 17 בעוד חודש וחצי.
4 התאהבת פעם? אני מניח. אבל אני לא יודע אם זה היה אמיתי. מעולם לא יצא לי לגלות.
5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? פיג'מה. שזה אומר מכנסי שרוול מגניבים מארה"ב וחולצה עם הסמל של העבודה של אבא שקיבלתי בנופש.
6 החלום שלך? סידרה משלי ברשת ה-WB.
או בגדול יותר, שחקן מצליח בהוליווד. 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: נו וודאי! 8 מעשן/ת סיגריות? לא, למרות שיש בזה משהו מושך. אבל זה שורף מידי.
9 פעם חשבת להתאבד? אני אומר את זה הרבה, אבל אני לא חושב שאי פעם התכוונתי לזה ברצינות. זה לא הפיתרון. 10 החברים הכי טובים? ניץ(NitsNats) ויוני. אבל יש עוד הרבה.
11 הקול האחרון ששמעת? אמיתי? לא בטלויזיה וזה? של אמא.
12 המקום האחרון שהיית בו? אני מניח שמחוץ לבית הכוונה, אז אצל הרופאה.
13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? לצערי, שוב עם אמא. 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?
15 יש לך חברים הומואים/לסביות? כן. 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? ארה"ב. LA. 17 למה דווקא שם? כי אני אהיה שחקן מצליח שם, דה.
18 קר לך או חם לך? נעים, עם נטיה לחם. 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:
המון דברים. 20 באיזה גיל תתחתנ/י? אני נשוי כבר. להולי מרי קומבס.
אבל בהנחה שאתם לא מאמינים לי כמו רבים מחברי, אשחק לרגע את משחקכם ואני מניח שאשמח שזה יהיה בסביבות גיל 24-26. גג 27. 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? הולי.
וחוץ ממנה המון חברים שלי, אני לא אתחיל לפרט כדי לא לשכוח מישהו בטעות ואז יכעסו עלי.
או או, ואת חתולי שלי! ^__^ 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? הולי.
23 השיר האחרון ששמעת: How Soon is now. 24 השיר שנדבק לך: לא יודע, זה משתנה כל יום.
25 שיקרת פעם? דה. 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא יודע, כל מיני. לאחרונה מה שאני זוכר? השתכרתי. אני חנון, תירו בי.
27 מסנג'ר:
[email protected] 28 אייסיקיו: 102899053. 29 מילה שעולה לך בראש: עוגיה. 30 התאהבת בידידה? יאפ. 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לא ממש. 32 אם כן קרה לך?: לא. 33 הסרט האחרון שראית: סיפור סינדרלה, אני חושב.
34 היה יפה? אה, חביב -. 35 בקולנוע או בטלוויזיה? טלויזיה, אבל טכנית במחשב(המסך מחובר למחשב). 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא, אבל אני רואה מכושפות ברקע.
37 מי האיש האחרון שראיתם? אמא, לצערי. אבל אם נחשיב את מכושפות אז רוז מקגוון. ^__^ 38 מאמינ/ה באלוהים? חה.
39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? כלום? לא נשאר מאיתנו כלום. אין מוח, אין אנחנו.
40 עשית פעם סיאנס? לא. 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? LOL
42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? אממממ, אני מניח שיש כל מיני, אבל אני חושב שהכי זה החוסר ביטחון שלי, כי זה הורס לי קשרים. 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? אני חושב שכן. 44 היית פעם בחו"ל? בטח. נראה לי שזה אחד הדברים שאני הכי אוהב.
45 הרביצו לך? למי לא?
46 הרבצת למישו? בטח, ונהנתי מזה.
47 איך היה הסקר? ארוך?
אבל מה שמטריד אותי זה למה לשאול את זה באמצע? הוא עוד לא נגמר. 48 מה אוהב/ת לאכול: כל מיני. כמה דברים שקופצים לי לראש? בייגלה מתוק, חלבה, שוקולד, במבה, עוגות גבינה, חמין ושניצל.
49 מה אוהב/ת לשתות: חלב(עם סוכר
), מים(מהברז!) ודיאט קולה. 50 צבע עיניים: חום בהיר. הייזל כזה.
51 צבע שיער: חום כהה. 52 סמיילי אהוב: וואו, יש המון. אני חושב שאני הכי מכור ל"
" על כל צורותיו. של תפוז או גם סתם כ" P:". וגם את "
" בתפוז ואת "^__^" במירק וכאלה.
53 הדבר הכי מגעיל: ירקות.
54 הסרט הכי דפוק שראיתם: לא זוכר, יש המון. 55 כמה זמן על המחשב: בגדול הרבה, אבל בלימודים אין לי זמן אז אולי שעתיים-שלוש ביום.
56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: כל מיניץ 57 פתגם שעושה לכם את זה: "כשנגיע לגשר נחצה אותו". 58 אוהבים את החיים או לא: זה משתנה. 59 כמה אחים: 1. וזה 1 יותר מידי.
60 השם הכי יפה לילד: לא יודע. 61 השם הכי יפה לילדה: לא יודע. 62 איפה אתם גרים: חיפה חיפה מכבי שלי(את מי זה מעניין בכלל?
רותם!
). 63 סמיילי הכי מעצבן: לא יודע, אוהב את כולם. אבל לא אוהב את של האיסיקיו.
64 הפורום הכי שווה: מכושפות, סמולוויל+לויס וקלארק, זה ובאפי ואנג'ל.
65 יש לכם פורום? בקרוב, אני מקווה.
66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: בכל אלה שציינתי באותה מידה. 67 את מי אתם מעריצים: כל מיני. את אישתי, הולי מרי קומבס, את רוז מקגוון ואליסה מילאנו, שרה מישל גלר, אליסון האניגן, קריזמה קרפטנר, אלייזה דושקו, אמבר בנסון ועוד הרבה מסדרות שאני אוהב.
אה, וחוץ מכל שחקני הסדרות שלי, נורא אהבתי את וויל סמית' פעם. הוא שחקן טוב. אני עדיין דיי אוהב אותו. 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון: 12-1 ככה. 69 הכינויים שיש לשם שלכם: גל, גלו'ש, גליק, גלץ', פוקי ואני מניח שעוד כל מיני.
70 הכינוי הכי אהוב: גלו'ש, אני מניח. 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? הולי.
72 מסר לחיים: העוגיה