היום בתפוז

Dark Storm

New member
הצבעתי....

לא יודע למה אתם מתלהבים כ"כ, זה סה"כ אתר הולנדי מסכן ולא רשמי בכלל, חשבתי כבר שזה איזה מצעד של E-Online או משהו....

Dark Storm

New member
אה, ואם אתן באמת רוצות לנצח...

אני מציע שלכו בשיטת הבחירות האשדודית - לפוצץ את מעריצי ג'וני במכות ככה שהם לא יוכלו להצביע שוב

Hieros Gamos

New member
טוב הרגע חשבתי על משו שאני לא אמורה

לחשוב עליו כי אני אמורה לעשות אחד משני דברים (להתכונן למבחן בכימיה...איכשו או לעשות את העבודה בספרות שאני צכה להגיש ביום חמישי) וגם כי זה סתם אידיוטי: השם של דייויד במקור זה דייויד סמית' נכון? אז תחשבו שעד גיל אמממ 19(?! לא זוכרת איזה גיל בדיוק הוא החליף ת'שם חח) הייתה לו חתימה של דייויד סמית' ואז פתאום הוא היה צריך להתרגל לחתום דייויד ג'יימס אליוט חח... אוקיי זה אידיוטי...תראו מה חיפוש תמונות בגוגל שמעלה את החתימה שלו יכול לעשות לי... תראו מה אני עושה במקום לעשות את הפאקינג עבודה בספרות! אררגגג טוב ביי חח

meitali james

New member
גל! לכי ללמוד!!! חחחח../images/Emo6.gif

איך הגעת לזה בכלל?!? טוב עם מקצועות כמו כימיה וספרות לא פלא שאת מחפשת דברים אחרים להתעסק בהם...

Hieros Gamos

New member
חחחחח לא רוצה!

כימיה זה חפיף אני יודעת את רוב החומר אני רק צריכה לחזור קצת על התכונות של המתכות והחומרים היוניים ועל כל האנרגיית יינון ואמממ עוד כל מיני אנרגיות של הוספה ולקיחת אלקטרונים חחחח.... חוצמזה אני די יודעת את החומר...לא ביג דיל
בספרות אמממ יש לי גם את מחר!! חח פאק יש מחר פעולה... והקול של שלמה מסיח את דעתי חח אני מתחילה לכתוב את המילים של השיר בוורד
פפפפפפפאקקקקקקקקקקקקקקק אני לא לומדת!! אסור לי לשמוע מוזיקה יום לפני מבחן
*אני מתחילה להרביץ לעצמי במבחן כדי להוציא את השיר מהראש... מייג'ור פאק
* נתגבר נתגבר ועם קצת מזל פה ושם נמצא גם, אהבה.... אני רוצה שיגיע ה25
*שליייממממהההה
*

meitali james

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Hieros Gamos

New member
זה לא מצחיק!!! זה באמת!

וזה נורא!! את רואה אותי באמצע המבחן בהיסטוריה מתחילה להגיד לעצמי "די!! אוףף דיייי כבר!!" ונער כזה את הראש כדי להוציא את השיר (שאני שומעת עכשיו במקרה חח "ליד הבית שגרתי בו") מהראש... בסוף קיבלתי 100 but that's besides the point

Hieros Gamos

New member
../images/Emo3.gif אוףףףףףףף קשה לעשות עבודה כשיש

את ההופעה 97 ברקע חח... אבל קשה לי לעשות עבודה גם כשיש שלמה אחר ברקע... מצד שלישי קשה לי לעשות עבודה כשאין מוזיקה ברקע ואין לי כוח לברי או למשינה.... ארגגגגגגג חחחח מתוסבכת שכמוני... אני בסוף אסיים עם זה מחר חחח טוב די לעזוב את האינטרטט...לעזוב את האינטרטט....לחזור לוורד... לא רוצה!! טוב חח אני אבוא לבקר

האאא גל שכחתי להגיד לך!!!!!!!!!!!!!

באחד מהמשרדים שליד המשרד שלי, עשו כנראה נקיון יסודי. זרקו מלא דברים כנראה , אז בזמן שחיכיתי שהמעלית תגיע , הדברים שלהם שהם רצו לזרוק עמדו ככה במסדרון ליד המעלית. פתאום אני קולטת תמונה ע-נ-ק-י-ת של שלמה ארצי מצולם עם בעל החברה שהמשרד שלו (זו איזו חברת אבטחה מאוד גדולה). בקיצור כשאני אומרת תמונה ענקית אני מתכוונת לאשכרה פוסטר! משהו כמו 2 מטר על מטר! הייתי בשוק! אז נכנסתי שניה למשרדים שלהם ושאלתי את מומי(זה בעל החברה)אם אפשר לקחת את התמונה. הוא אמר לי "בטח" גם ככה אני זורק אותה כבר.... אז הכנסתי אותה חזרה למשרד שלי. רק שתביני. זו תמונה אולי משנת 89-90 לא יותר!!!! ככה הוא אמר לי.. בקיצור שלמה ממש צעיר שם ואם תרצי את זה אני אשלח לך כי לי אישית אין מה לעשות עם זה...ולסרוק את זה נראה לי משימה לא קטנה בגלל הגודל של הדבר הזה...

Hieros Gamos

New member
וווווווואוווווווווווו dude!

בטח שאני רוצה!! חחחח *אני הולכת להטריד את שלמה אחרי ההופעה בשביל חתימה...אולי מפרט
...רוצה להצטרף?! חחח* ושוב- בטח שאני רוצה! למה הוא זורק
וואיי 89-90 זה השנים של חום יולי אוגוסט-כרטיס ללונה פארק כזה... וווואייייי חח (סוז יש לך את תרקוד בבית? אם כן סתכלי על התמונה בעטיפה חח איזה חמוד הוא היה כשהוא היה צעיר חח...^אממ 83 הוא היה בן....34 גאד חח^)

Dark Storm

New member
כיף לו, הכי טוב שאני השגתי...

זה תמונה עם דץ ודצה כשאבטחתי הופעה שלהם בקריות ביום העצמאות
ועוד כמה דברים נחמדים: 1. אני בטוח שסוזי תשמח לדעת שחטפתי כמה כוויות על הבטן כתוצאה מקפה רותח שנשפך עלי לפני חצי שעה
2. אני מחוייב להזכיר 2 קטעים מ"ארץ נהדרת" אתמול, הראשון זה הניידת מקרטון של מתנ"א - שזה בעצם נראה כמו ניידת אמיתית. אייל קיציס הוסיף ש"המבצע הופסק לאחר שכמה מהשוטרים לקחו את הניידות לשטיפת רכבים..."
וקטע שני: "החליטו להוריד את הפרסומת החדשה לנעלים בהשתתפות מורן איזנשטיין בטענה 'איך נעל יכולה לפרסם נעל'..."
וזהו אני אהיה בשקט עכשיו

Dark Storm

New member
לאיזה חלק את מתכוונת ? ../images/Emo3.gif

אם לקפה אז זה לא אשמתי, אני רק התיישבתי וחשבתי שאם אני אשים את הספל על הבטן בתור מגש לשניה, זה יחזיק כמו בסרטים... זה לא

harmless

New member
שאלה לי אלייך

אתה אבטחת הופעה של דץ ודצה- והם עדיין חיים! והשאלה שלי היא למה?????

למעלה