היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo15.gif

הערב ב-20:00 בפורום שיחות עם אלוהים יתארח מנחם דייך, מתקשר, מדריך רוחני ומאסטר ברייקי, שיענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו. ב-21:00 אנחנו פותחים רשמית את חגיגות הסיום של פרוייקט Y2. הילה טוביאן, מנצחת הפרוייקט, ורן יצחקי יהיו כאן ויענו לשאלותיכם ב- blogtv כולם מוזמנים!

Dark Storm

New member
אם אתה מדבר אל אלוהים, זה "תפילה"

אבל אם אלוהים מדבר אליך זה "סכיזופרניה"

לבקשת חברי הפורום

גיל שקד ואמיר ובהסכמה של בעלי החלפתי את הכינוי
רציתי לצרף תמונה של הארם על האופנוע אבל לא מצאתי

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחח רואים שזה גברים שאמרו לך להחליף את השם...ח כי אם זה היה תלוי בנו זה בטוח היה "טלי על הארמי" !!! וככה אני מציעה לך לשנות את הכינוי שוב! ויפה שעה קודם....

Dark Storm

New member
שיחקת אותה טלי ../images/Emo13.gif

עכשיו רק חסר המעיל עור עם ציור של גולגולת בוערת על הגב

Hieros Gamos

New member
חחחחחחחחחחחחחח WTG girl!

וסוז- אהבתי את הכינוי שלך הרבה יותר
אה ולבקשתך-

Hieros Gamos

New member
טליייייייי בפקודה../images/Emo70.gif

שני את הניק
ואמממ אני אנסה לעבוד עכשיו.. *קצת קשה כשיש את רוקר חיי ברקע חחח שיר ע-נ-ק!*

אמיר72

New member
גל, לכי ללמוד גיטרה

אין לך מושג כמה כיף זה לשים את ההופעה החיה ("שניים") על המערכת, ולנגן ביחד עם הדיסקים עם הגיטרות, מחוברות למגבר, בווליום שאשתי אומרת עליו שמלמטה חושבים שאני בוודסטוק.

Hieros Gamos

New member
בעיה, הגיטרות שלנו הפוכות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בעצם אבל אפשר להפוך את החשמשמלית...פשוט לשים אותה על צד שמאל במקום ימין חחח בתנאי שאני אדע לנגן...which i don't וכרגע אין לי כל כך זמן ללמוד כי...אני צכה ללמוד חח... ההופעה החיה זה ההופעה 97...לא נקרא שניים. יש שם כמה שירים לא משניים חח *אממ שיר 5,6,8,9,11 בדיסק הראשון שיר 1,2,3,4,5,8,10,11,12 בדיסק שני חח...אני יודעת את כל הדיסק בע"פ חחח כולל האילתורים ומה שהוא סתם אומר בין לבין חחח.*

אמיר72

New member
קלסית אפשר להפוך

חשמלית ואקוסטית קצת יותר בעייתי. תנסי, תלמדי - זה כיף אדיר לנגן ביחד ולהרגיש כמו סינגולדה.

Hieros Gamos

New member
להרגיש כמו סינגולדה אני בחיים לא

ארגיש חח. רק אם... ותאמין לי שאפשר להפוך גם חשמלית וגם אקוסטית חחח אבא שלי מנגן הפוך על האקוסטית והוא ניגן די הרבה זמן הפוך על החשמלית...עד שהוא קנה חשמלית שמאלית והפך לה את הפיקאפים חח...

תודה ../images/Emo98.gif

גל על התמונה גיל, אמיר סוזי וגל החלפתי את הכינוי בשביל הצחוקים וזה היהמ די מגניב וכנראה אני אשאר זמן מה עם הכינוי ...אהבתי
אז סורי בנות לאכזב אוכן ולא נראה לי שבעלי יראה את הכנוי טלי על הארמי בצורה יפה

הרמוני

New member
קחי בחשבון טלי שעם כינוי כזה

את מסתכנת בהרבה הטרדות מכל מיני טיפוסים חשודים בתפוז..
אבל אחלה כינוי! אהבתי!!

meitali james

New member
../images/Emo61.gifחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

../images/Emo124.gifאזעקת חרום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif

אתם חייבים חייבים חייבים להרתם למשימה הזו חבר'ה! ההצבעה אוטוטו עומדת להסגר ואנחנו פשוט יכולים להריח את המקום הראשון וחייב להגיע לשם! לא יתכן שאנחנו נהיה תקועים במקום השני! בוא ניתן להארם את המקום הראוי לו
תשמעו , החבר'ה מהאתר של "הארמי בורד" עושים את מירב העבודה ובאמת משקיעים מאמץ אבל הם חייבים עזרה קטנה מאיתנו! אז לפחות, פעם ביום תכנסו ותצביעו! ב-ב-ק-ש-ה!!!!!!!! הארם שווה את זה ואם אתם צריכים עוד שכנוע זה, שמי שנמצא במקום הראשון הוא לא אחר מאשר *ג'וני דפ* בלעעעעכס בלעכס בלעכס! ג'וני דפ במקום הראשון עם משהו כמו 89.000 מצביעים ודיויד במקום השני עם 83.000 וכל קול קובע! אם כולנוט נתאחד יחד ונצביע אנחנו נקבל את דיויד במקום הראשון ואם פיספסנו במסך הזהב אז פה אנחנו נקבל קצת צדק! אז...אל תתעסקו איתי (
) ותלכו להצביע ברגע זה!!! (פליז?
) אז הנה הקישור... תצביעו תצביעו ו..תצביעו! http://www.nationaleopinie.nl/polls/mister.php

למעלה