היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo15.gif

הערב ב-20:00 בפורום שיחות עם אלוהים יתארח מנחם דייך, מתקשר, מדריך רוחני ומאסטר ברייקי, שיענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו. ב-21:00 אנחנו פותחים רשמית את חגיגות הסיום של פרוייקט Y2. הילה טוביאן, מנצחת הפרוייקט, ורן יצחקי יהיו כאן ויענו לשאלותיכם ב- blogtv כולם מוזמנים!

G A L 17

New member
שאלה חשובה - שיר מדוסון קריק......

אתמול הייתי עם מישהי בארומה , ושמעתי שיר שאני די בטוח שהיה בדוסון , נדלקתי רצח .. אבל אני לא זוכר תשם של השיר!!!!!!!!!!!! אולי מישהו פה יזהה למרות שהפרטים שלי ממש מעורפלים- אני זוכר שבפיזמון חוזר המשפט so tell me משהו togder זה בן שר את השיר , אם אני לא טועה זה בסגנון של ן be של אדווין משהו

G A L 17

New member
איזה חמוד!!!!

טוב קודם כל לפני שאני אתחיל אני אגיד לכם שזה ממש מטופש אז למי שיש תגובה צינית שיעבור הלאה בלי להגיב :) ועכשיו .... אני מתנדב במחלקת ילדים של בית חולים סורוקה (כן אחרי כל הדברים המגעילים שעשיתי בחיים שלי אני מרגיש שאני יכול להחזיר קצת בתרומה לחברה) ופתאום אחד הילדים שמאושפז שם שלח לי תמונה שהוא צייר במחשב , אני יודע שהתמונה לא דומה בכלל ואפילו אין לי שיער שחור...... אבל באמת שהתמונה עשתה לי חיוך על הפנים , הבנתי שאחרי הכל - אני כן אוהב ילדים!!!!!! הנה התמונה שהוא צייר

Dawson girl

New member
חחחח אתה חמוד

לא כמו שאר המשעממים שסתם עומדים, אתה בועט בכדורגל!
טוב לשמוע שאתה מתנדב שם :) מתאים לך

G A L 17

New member
חח הם לא משועממים

פשוט הוא עשה לכל אחד את התכונה שהכי מאפיינת מור מוטי חברים אז הם מחובקים איתי ילד גבוהה אופיר גם ארוך רצח וגם תמיד עם מצלמה טימור רוקד - כל היום במסיבות אור LSD כי הוא תמיד מתנהג כמו מכור לסמים מאור ומור לא יודע..... ומתאים לי? חח טוב לדעת תודה.....

DAN1EL

New member
בן כמה הילד? ../images/Emo12.gif

שהוא כבר יודע מה זה LSD...

G A L 17

New member
11-12

וכעיקרון יכול מאוד להיות שהוא לא יודע מה זה LSD פשוט תמיד שמישהו קורא לאור (מאלה שמתנדבים) אז קורים לו אל אס די אז חלק מהילדים נדבקו בלי להבין תמשמעות....

LillipooT

New member
אוווו ../images/Emo60.gif

איזה ילד חמוד! איזו תמונה מקסימה! ואיזה יופי שאתה אוהב ילדים
אה וגם... בא לי למות!!!!!!!!!!!! אני עובדת מחר!!!! שמישהו בבקשהההה יפסיק את הכאב!!!! אני לא יכולה לחזור לשם!!!!!!

DAN1EL

New member
לי

כתבתי לך את זה בשרשור שכבר לא קופץ, אבל כנראה שלא ראית. בכל מקרה - כתבת שאת עובדת בשדה התעופה בטרמינל החדש. אז ...יש מצב שאת מכירה את אחותי!

LillipooT

New member
אווו.. ../images/Emo60.gif

מעניין! בעיקרון יש שם מליוני אנשים וכל פעם אני נמצאת עם מעטים מהם.. וגם עם הבודדים שאני נמצאת אני לא כל כך מדברת כי אני עצבנית כי אני שונאת את העבודה הזאת חח אני מבינה שאני נשמעת ממש קוטרית בקשר לזה.. אבל ממש סבלתי שם. בכל מיקרה ממ... מי? מו? מה? אתה יודע אם היא קשורה לסופר-פוש?

DAN1EL

New member
מה זה סופר פוש?

חח ואני לא חושב שאת יותר קוטרית מאחותי... היא אומרת שזה פשוט סיוט לעבוד בטרמינל החדש! היא אמרה שהוא באמת יפה והכל, אבל הוא ענק מדי והמכונות שם דפוקות ואנשים כל הזמן שואלים איפה השירותים ואיפה המים והיא לא יודעת לענות כי פשוט לא הדריכו אותם. הממ..קוראים לה מאיה. היא בלונדינית ועור די בהיר. לא גבוהה במיוחד. בעיקרון היא התחילה לעבוד שם אחרי הצבא בתור סלקטורית. ואז היא נסעה לטיול בדרום אמריקה וכשהיא חזרה אז היא שוב עבדה שם, ואז קידמו אותה ועכשיו היא אחראית על הסלקטורים. אז..יש לך מושג?

G A L 17

New member
זה די טיפשי!!

כאילו לא אשמת אחותך חס וחלילה , אבל מי שאחראי על הטרמינל.... מה הקטע בלשים דיילים שיכוונו תדרך ולא לתדרך אותם איפה מקומות כמו שירותים ?

DAN1EL

New member
הממ...

אני מניח שאת הדיילים האלה כן מדריכים. אחותי לא דיילת, היא אחראית על הסלקטורים או משהו כזה. אבל בגלל שהיא נמצאת שם הרבה אז גם אותה שואלים כל הזמן...רואים אנשים עם מדים ושואלים אותם.

LillipooT

New member
אין ספק שזה טפשי.. ../images/Emo60.gif

גם לי לא נתנו יותר מדי הדרכה.. ובנוסף חוש ההתמצאות שלי גרועעעעעעע!! אז אין לי מושג לאן להגיד לאנשים ללכת וכבר קרה שאמרתי להם ללכת בדיוק לכיוון ההפוך. פשוט עבודה מטומטמת ולא מאורגנת! אתמול הייתי אמורה לעבוד ובסוף לא עבדתי כי הם פשוט טיפשים!!! אין לי כח אפילו להסביר מה קרה.. אבל מה שחשוב זה שהיום זה היום האחרון שלי בעבודה הזאת!! אבל אני עובדת מ-11 בלילה עד 7 בבוקר.. אלוהים ישמור. למות.. דניאל - סופר פוש (חח כן.. יופי של שם באמת) זאת החברה שדרכה אני הגעתי לשם. אני לא עובדת ממש בתוך הטרמינל כרגע, ככה שכנראה אני לא מכירה את אחותך.. אבל אתה יכול למסור לה את תנחומיי

G A L 17

New member
אוף איתך

בוא נעשה הסכם - לכי את לשמוע את ההבדל בין שומר שואל לשומר שוכר את ההבדל בין הארקה בכדור מוליך לכדור לא מוליך איך להכין מודל אוטומטי דיטרמנסטי לשפה רגולרית ולקינוח לרוץ איזה ריצת קופר.. ואני אלך לאעבוד במקום שכל בן אדם שני בארץ רק חולם לראות......... ואחרי זה יהיה לך תזכות להתלונן :) סתם מקווה שלא הייתי חריף מדי מקווה שתהני מחר וילדים אני אוהב - ברור לי שכשאני אהיה גדול יהיו לי תאומים , אני לא אפסיק לנסות עד שאני אצליח , מצידי שיהיו לי 20 ילדים , אבל זוג תאומים חייב להיות לי!!!

LillipooT

New member
חחח חוצפן! ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

יקירי למדתי את כל הזבל הזה בתנ"ך.. שמות זה אחד הדברים השנואים עלי בעולם.. מה זה השטויות האלה?!?! ממש לא מועיל בחיים... ובמקום המודלים האלה, מה שזה לא אומר חח למדתי פאקינג סוציולוגיה עם המורה הזוועתית בעולם!! באף שיעור בעולם לא תסבול מה שאני סבלתי! מבטיחה
אז שקט! ואני ממש דיכאון מהעבודה הזאת.. אמרתי להם ששבוע הבא אני לא מוכנה לעבוד.. אז יש את מחר ומחרתיים וזייהו! יא תאומים! חח זה מרגש אותי
ומישהו ראה יצפאן?!!?!? סקעת היה שםםםםם
וגם הבחור השני... הוא כל כך דפוק זה לא להאמין. האמ.. סליחה מראש למי שזה פוגע בו. סקעת היה מדהים. אני לא יכולה להפסיק לחייך עכשיו

למעלה