היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo104.gif

הערב ב-21:00 פורום זוגיות יארח את אסנת בן ברוך, מיסטיקנית המתמחה בקלפי טארות, שתקרא לכם בקלפים. אתם מוזמנים להכין שאלות.
באותה שעה בפורום אימוץ מתארחת גילה חוגי,עובדת סוציאלית של השירות למען הילד. אם יש לכם עדיין שאלות אתם מוזמנים להוסיף לשרשור.
גם הערב לא יהיה משעמם למכורי "פרוייקט Y2". מיד אחרי שידור הפרק היומי תתארח ב-blogtv אנה, live מהוילה. אחריה ישודר פרק נוסף ב"פרוייקט על פי צ'ינו".

Nadav נדב

New member
../images/Emo32.gifאשלי סימפסון מנסה להסוות פאשלה

עם הפלייבק שהתחיל מוקדם מדי בSNL

p i n g o

New member
לא יודע מה יותר פאשלה...

1) שהעלו אותה לשידור. 2) שהפלייבקיסט פיספס. 3) הריקוד המוזר שהיא התחילה לעשות....

עזרה../images/Emo3.gif

פתאום התיבת מסרים שלי מקבלת התראות על תגובות בקומונה איך מבטלים את זה
נכנסתי לכרטיס האישי ואני לא מצליחה לבטל את זה

p i n g o

New member
בטח סימנת בהודעה אחת שלך בטעות,

לקבל תגובות למסרים. אין מה לעשות, פשוט לחכות שיפסיקו להגיב לזה.

לתשומת לבך דניאל:

1. הגלריות פשוט מוזנחות. 2. תעשה טובה תחליף את תמונת השער של הפורום, היא נמאסה!

../images/Emo45.gif[נאמר על מי שרצתה שזו תהיה התמו

התמונה] לדעתי צריך לשים תמונה שער עדכנית אחת מהלוח שנה או מהתמונות פרומו של IBIY לדעתי זזו חייבת להיות אחת התמונות היפות האלו

p i n g o

New member
ללא נושא

1. מה אתה מצפה שאני אעשה איתן? מה מוזנח? יש לך הצעות יותר קונקרטיות לשיפור מאשר לטעון שהן "מוזנחות"? דרך אגב, לידיעתך לפורום שלנו יש גלריה מאוד נרחבת ומפורטת ביחס לשאר הפורומים בתפוז. הצעות לשיפור תמיד מתקבלות. 2. אני אחליף את התמונה למשהו יותר עדכני בימים הקרובים (פשוט אני מת על התמונה הזאת מ-RBW
). עמוד הבית עודכן לפני כשבוע למי ששם לב...

גיא../images/Emo26.gif

תגיד לדניאל מה לדעתך לא בסדר במה שהוא עשה אני מסכימה איתך אבל אני גם מסכימה איתו מה הכוונה-מוזנחות
הן לא מוזנחות דניאל לא מזניח את הפורום תגיד לו מה אתה חושב כדי שהוא יוכל לשנות

amirsitton

New member
דניאל...

לפי דעתי צריך לעדכן את הגלריות כמו שגיא אמר עם תמונות עדכניות של קיילי משנת 2004 , יש המון כאן (עם אמא שלה , מהטקס , מקליפים האחרונים של שוקולד וכו' )
חוץ מזה חשבתי לערוך ספיישל סיכום 5 שנים לקיילי בחברת Parlo משנת 2000-2004 (ואבוי למי שיגיד שזה רק 4 שנים ! שילמד לספור!)

p i n g o

New member
../images/Emo127.gif רעיונות מצויינים!

בקשר לגלריות - יש קומונה של קיילי 2004, ויש מקום להעלות תמונות. כל אחד יכול להעלות רק בבקשה תשמרו על הסדר. מעלים תמונות מ-RBW לגלריה של 2002 - סתם בלגאן...

למעלה