היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo104.gif

הערב ב-21:00 פורום זוגיות יארח את אסנת בן ברוך, מיסטיקנית המתמחה בקלפי טארות, שתקרא לכם בקלפים. אתם מוזמנים להכין שאלות.
באותה שעה בפורום אימוץ מתארחת גילה חוגי,עובדת סוציאלית של השירות למען הילד. אם יש לכם עדיין שאלות אתם מוזמנים להוסיף לשרשור.
גם הערב לא יהיה משעמם למכורי "פרוייקט Y2". מיד אחרי שידור הפרק היומי תתארח ב-blogtv אנה, live מהוילה. אחריה ישודר פרק נוסף ב"פרוייקט על פי צ'ינו".

YaEloNeT

New member
חלמתי עליכם../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

חלמתי שאתם באים עם המפגש גיבוש לפ"ת, ובדרך אתם אוספים אותי מבצפר ובגלל שלא היה לי נעים ממכם הברזתי >ביחד עם עוד מישו<, ואז בילינו לנו באיזה גינה ליד >והיה כיף< ונשאר עוד מלאן זמן עד שאני מסיימת את הבצפר אז אני והחברה שלנו החלטנו לחזור לבצפר ובדרך אנחנו קולטות ילדה מהכיתה שלנו צועקת אלינו "איפה הייתם
כולם מחפשים אתכם
" ואז כל המורות מצאו אותנו והתחילו לצעוק עלינו ולהעיף אותנו מבצפר אז המצאתי תירוץ שנורא כאבו לי הברכיים, ופתאום הם באמת כאבו
וירד מהן מלאן דם
וזהו. בשלב הזה התעוררתי מהשעון המעורר... וכן, באמת חלמתי את זה.

slallum

New member
כנסו לצ'אט../images/Emo70.gif יא ליימרים../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

מייידדדד
תודע=]

slallum

New member
לאאאאאא יא דפקט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

אתה לא מבין
זה רולר קוסטר טייקון
אסור להוריד את זה
קונים את זה
בכל מקרע, המשחק שולט
קצת יותר גרוע מהשני והרבה יותר גרוע מהראשון, אבל עדיין, משחק שולט
ואני או אקנה את זה או אוריד את זה קצת אחרי שהוא יוצא לחנויות (4.11)
ובנתיים שיחקתי לי בדמו החופשי להורדה, והוא חביב ביותר.. רק השליטה קצת לא נוחה :S

darkness calls

New member
נפשי חושקת, נפשי זועקת!

ררררורוווללללרררר קקקקווווואאאאאסססססטטטטטרררררר
נכשלתי בספרות

darkness calls

New member
לא דיברנו על זה כבר../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

חחחח שני סנילים שכמותנו... =]

slallum

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

צריך לשאול אנשים מהפורום אם דיברנו על זה כבר
בטח הם זוכרים..

slallum

New member
חחחחח נבדוק מתישו בהיסטוריה..

תרשמי לעצמך
בכל מקרה, RCT שולט

dans girl

New member
שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאני לא../images/Emo10.gif ההורים שלי לא מרשים לי../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

למעלה