היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo104.gif

הערב ב-21:00 פורום זוגיות יארח את אסנת בן ברוך, מיסטיקנית המתמחה בקלפי טארות, שתקרא לכם בקלפים. אתם מוזמנים להכין שאלות.
באותה שעה בפורום אימוץ מתארחת גילה חוגי,עובדת סוציאלית של השירות למען הילד. אם יש לכם עדיין שאלות אתם מוזמנים להוסיף לשרשור.
גם הערב לא יהיה משעמם למכורי "פרוייקט Y2". מיד אחרי שידור הפרק היומי תתארח ב-blogtv אנה, live מהוילה. אחריה ישודר פרק נוסף ב"פרוייקט על פי צ'ינו".

G A L 17

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

אחד האנשים שאני יותר מעריך , אומנם שזה קרה הייתי די קטן ולא ממש הבנתי לא שעכשיו אני מבין איך מישהו יכול להרוג ראש ממשלה כי הוא לא מסכים איתו , אבל היי בעולם בו הורגים מישהו כי הוא צופר לך בכביש , אני כבר לא מופתע מכלום בכל אופן - שמאלני שכמוני - נורא הערכתי את רבין , והשתדלתי מכיתה ז כל שנה להשתתף בטקס העירוני\הבית ספרי לזכרו , השנה מפאת העומס הרב שיש עלי לא השתתפתי , אבל אולי ננסע במוצאי שבת לעצרת לזכרו בכיכר רבין........ שנה שעברה גם הייתי והיה ממש ממש מרגש!!!! אגב אנשים שאני מעריך - יאיר לפיד !!!!!!! אחד מהבני אדם הכי טובים שנשארו בארץ הזאת!!!

LillipooT

New member
מסכימה איתך.. ../images/Emo60.gif

רבין היה בהחלט בנאדם ראוי להערכה.. ואני לעולם לא אבין. העולם הזה כבר איבד שליטה.. אין בו הגיון, אין בו צדק.. הפסדנו מנהיג מדהים. ממש הפסדנו
*זוהי דעתי בלבד*

G A L 17

New member
...

לא מצאתי כותרת מתאימה ....... רק מה שרציתי להגיד זה שלפני 4 שנים שעשו עצרת לזכרו באו מאות אלפי אנשיפ , 4 שנים אח"כ בכל מקום כתובות בסגנון "חיסלנו את רבין נחסל גם את שרון" , אז האמת שרון בן אדם שאני לא ממש מעריך אבל אם עוד ראש ממשלה ירצח? צריכים לסגור תמדינה ולחזור לחיות בחו"ל - לא מגיע לנו ארץ משלנו!!! לצערי זה רק ענין של זמן עד שיקום איזה פנאטי שחושב ששרון הורס תעם עם תוכנית ההתנתקות וזה הפיתרון היחיד - ואז כולנו נבכה , נדליק נרות , נגיד איזה בן אדם טוב הוא היה ונלך לטקסי זיכרון - אבל 9 שנים אחרי זה נשמע אנשים (ולצערי הרבה אנשים ) אומרים "טוב שהרגו אותו הוא רצה לתת לערבים את השטחים שלנו" נ.ב : אני מקווה שזה סתם ילד מתוסכל אמר לי , אבל לפי מה שאמרו לי ציון יום הזיכרון למותו של רבין כיום ממלכתי נקבע רק ל10 שנים, ככה שהשנה זה הפעם הלפני אחרונה , אם זה נכון? אני לא אתפלא אם הילדים שלי יסתכלו עלי בלי להבין מאיפה צצתי שאני אשאל אותם מי היה יצחק רבין

למעלה