היום בתפוז אנשים

Dark Storm

New member
נצל"ש ../images/Emo32.gif

יום שלישי משמרת בוקר - המשמרת האחרונה שלי במשתרה! מסיבה כוללת קפה ועוגה תערך במשל"ט צפון, תחנת זבולון בשעות הבוקר והצהרים :) למטרת הבדיחות אני עדיין שותר עד ה 17 לנובמבר

פגית

New member
../images/Emo32.gif ומכושפ מתחיל היום...... לא

משנה שראיתי כבר את כל העונה..אבל הכל בשביל פיבי חחחחחחחחחח

Hieros Gamos

New member
עזבי פיבי...

כריס! אתם יודעים חברה שלי חושבת שאני אוהבת XF יותר מג'אג... מאיפה לעזאזל זה יצא? חיחי כמה זמן לא ראיתי XF...חח מאז שבוע שעבר כשראיתי שני פרקים של עונה 4 חחח...הפרק עם הCSM הצעיר ועוד אזה פרק שאנ'לא זוכרת
וואיי איזה מצחיק התחלתי להתווכח עם המורה שלי לאנגלית היום על שטויות של הצבא האמריקאי
היה משפט במבחן שאמר משו כמו after the bell rings this class is dissmissed! אז כתבתי לה אחרי המשפט הזה (aye aye ma'am) ומשום מה היא לא הבינה מה אמרתי חח והתחילה להתווכח איתי על זה... ואז מרוב שיעמום כתבתי על דף את כל הדרגות קצונה בנייבי (זה לא כל כך הרבה כן? אבל חפיץ) ואז ניסיתי את של כל השאר אבל אנ'לא זוכרת את כל הדרגות של הג'נרלים שלהם... יש major general שזה ה2star ואני חושבת שהקולונל ג'נרל זה ה3star אבל אנ'לא זוכרת את השאר חחחח... אוקיי עצוב לי
*יש מצב שאני הולכת להופעה בסוף! עכשיו רק צריך לדבר עם אמיר ושיבולת ולקוות שנשארו כרטיסים חח...מצאתי את החוליה החלשה במשפחה- סבתא
*

Dark Storm

New member
את רוצה להרוג את אמיר ???

ממתי בנייבי יש ג'נרלים ?? יש אדמירלים!
וזה Rear Admiral (Lower Half) - 1 Star Rear Admiral (Upper Half) - 2 Stars Vice Admiral - 3 Stars Admiral - 4 Stars ואחרון שלא בשימוש כבר: Fleet Admiral

אמיר72

New member
קולונל ג'נרל ? זה בצבא הסודני ?

בריגדיר ג'נרל - כוכב אחד מייג'ור ג'נרל - שני כוכבים לוטטנט ג'נרל - שלושה כוכבים ג'נרל - ארבעה כוכבים ג'נרל אוף דה ארמי -חמישה כוכבים,לא בשימוש. רק חמישה קצינים נשאו אותה בפועל.

Hieros Gamos

New member
לוידעת אני ראיתי משו מוזר וגיל יא

עקום! מאיפה ראית שכתבתי שבנייבי יש ג'נרלס?! אלוהים ישמרני

Hieros Gamos

New member
לא, לא, לא...אני כתבתי ככה-

ואז מרוב שיעמום כתבתי על דף את כל הדרגות קצונה בנייבי (זה לא כל כך הרבה כן? אבל חפיץ) ואז ניסיתי את של כל השאר אבל אנ'לא זוכרת את כל הדרגות של הג'נרלים שלהם... מה שאומר- שכבר סיימתי לכתוב את הדרגות של הנייבי ואז עברתי לדרגות של שאר החיילות ופשוט לא זכרתי את השמות של הג'נרלס... קורא, קורא אבל מבין? i don't think so mister *או מיי גאד ג'ניס
*

Dark Storm

New member
אה סבבה :)

אז את לא שותרת גמורה, פשוט היית "ברורה" בדרך הרגילה שלך

Dark Storm

New member
אררררררררר! ../images/Emo46.gif

כל השותרים מנאייקים!!! עקב טעות ברישומים אני יוצא לחפש"ש ביום שישי ולא ביום שלישי! משמרת אחרונה עברה ליום חמישי בלילה.... :( שותרים תפשים

Dark Storm

New member
נצל"ש - ליל כל הקדושים שמח! ../images/Emo3.gif

אני אישית לא צריך חג כדי להתלבש בצורה מפחידה
(תרי שקט!)

למעלה