היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים

היום ב-15:00 מגיע אלון ליטבק להתארח ב- blogtv ולענות לשאלותיכם live. ניתן להכין שאלות מראש בפורום מסטיק (שאלות בפורום מסטיק יש להכניס עד השעה 14:00. לאחר מכן יתקבלו השאלות בזמן הצ'ט עצמו בלבד)
היום ב-16:00 יתקיים מפגש פסגה בכל הקשור למוסיקה בינלאומית בארץ. עופר מנחם מחברת התקליטים "הד ארצי", חיים רייכנטל מ"הליקון" ותומר גלאט מ"אן.אם.סי" יענו לשאלותיכם לגבי כל הזמרים והלהקות האהובים עליכם מחו"ל. כל מה שרציתם לדעת על המוסיקה הבינלאומית בארץ ואף פעם לא היה את מי לשאול- תוכלו לעשות זאת היום בפורום קופסת הלהיטים
הערב ב-22:30, מיד לאחר שידור הפרק היומי של פרוייקט Y2- יתארח אלעד נוחוביץ' live מהוילה. השידור יתקיים ב- blogtv.

Hieros Gamos

New member
ROFLMF6O!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואו..עברו שנים מאז שהיה את הטעות הזאת בפרק של ג'אג... חחחחחחחח אני עכשיו רואה את השטרודל והסקנב אמר admiral chedwiggen במקום admiral chegwidden
איזה פאדיחה חח

Hieros Gamos

New member
ארגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג

קרסוול הוא קופי, פשוט *קופי* של גיבס! למרות שמארק הארמון קצת יותר חמוד חח... אבל עדיין! גררררררררררררר

Hieros Gamos

New member
איזה חמודה קואטססססס../images/Emo9.gif

me love jen
היא ממש מתוקה חח ולהארמי יש צמחים!!
חחחח עכשיו הוא כבר לא יכול להגיד i don't have any plants

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif אההההההההההההההההההההה

לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה
it's official- colonel creswell is the new JAG... בעעעעעעעעע לללללאאאאאאאאאאא *ככה כותבים את השם שלו?! גרר לא אכפת לי אני רוצה את צ'גמן!!* תחזור ג'וןןןן

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif

ארגגגגגגגגגגג רציתי להגיד לכם שבינתיים אני נורא אוהבת את קרסוול אבל בדיוק נגמר הפרק והוא נכנס למשרד של איי ג'יי ושם את השם שלו על השולחן והדליק את האורות והתיישב בכיסא של איי ג'יי וזה כל כך לא נכון! זה פשוט....ללללללאאאאאאאאאאאאאאאא אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לא רוצה! אני רוצה אדמירל! אני רוצה את האדמירל שלנו!! לא רוצה את האידיוט שדומה לגיבס! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

nati777

New member
מ מש משע משעמ משעמם ../images/Emo58.gif../images/Emo46.gif

מישהו מוכן לומר לי מה הולך פה? אז הבנו שאם יהיה משהו בין הארם ומאק אז זה יקרה לקראת הסוף, אבל מה התוכניות כרגע, לשעמם את כל הצופים??!?!?!?!!
די כבר, נמאס לי לראות tת התלתלים של מאטי, כמו איזו כבשה, לא רוצה לראות את ג'ן- עם כל הכבוד , עם כל הכבוד לג'אג החדש- להקדיש לו פרק שלם?!?! ובמה חטאנו שאני צריכה לראות את ה SECNEV כמה פעמים ועוד באותו הפרק???? קיבלנו בקושי דקות ספורות עם החמודים שלנו וגם זה בקושי... שבועיים שלמים חיכיתי לשטרודל ואם היה אפשר הייתי מחזירה אותו לחנות....

nati777

New member
נ.ב - ערב טוב לכולם , מצטערת שאני

בקושי כותבת, התחלתי ללמוד כמו המוני אחרים לפני שבועיים ומאז אין זמן לנשום...

Hieros Gamos

New member
מצטערת אבל אני ממש לא מסכימה איתך..

נכון, יכלו לפתח עוד את הנושא של הארם ומאק אבל אני באופן אישי ממש לא השתעממתי ואני גם לא נגעלת כל כך מהסקנב... נלסון gave me the creeps מה שנקרא אבל שפילד בסך הכל לא כל כך נורא... נכון, הוא דומה לעכבר, אבל אפשר להסתדר איתו. החקירה של הארם ומאק, כמה שהיא הייתה מצומצמת ממש הצחיקה אותי, מן הסתם בגלל העובדה שהם היו קנדים
והאנסיין הזה היה ממש חמוד חח. מעניין אותי לראות איך קרסוול באמת ייתיחס למאק. כאילו לפי הספוילרים הם די בסדר אבל עדיין, כשקוראים ספוילרים לא תמיד מבטאים שם את כל מה שהולך באמת. וכן, היה מאוד חשוב דווקא להקדיש לו פרק שלם. תחשבי כמה זמן לקח לנו להכיר את איי ג'יי ממש. עד עונה 3 לא ידענו שיש לו בת והוא כבר היה בתוכנית שנתיים וחצי! אין להם זמן למשוך את הסיפור של הג'אג החדש על משך 3 עונות, לא בטוח שיש עונה שלמה(
) אנחנו צריכים לדעת עליו יותר כדי שהוא לא יהיה סתם הכלב שהחליף לנו את איי ג'יי. ולדעתי דווקא היה מעניין לראות את האסיפה של הסנאט בגלל שזה נתן לנו לראות עוד צדדים ודעות שלו על כל מיני נושאים, לראות איך הוא מתבטא וכאלה. והויכוחים של האדמירלים והג'נרלים בכלל קרעו אותי מצחוק. ואולי את לא רוצה לראות את ג'ן אבל כל עוד זה לא פרק שלם שמבוסס רק עליה לי ממש לא אכפת לראות אותה. זאת דמות עם אופי ועבר ויש בה המון כבוד להארם וחוצמזה שהיא ממש חמודה ובפרק הזה לא יכלו לשלב אותה לבד אז שמו את מאטי, שלי באופן אישי זה לא הפריע. עשי טובה תרגיעי מעט, נכון לא קיבלנו מספיק הארמי והחקירה הזאת הייתה מבוזבזת כי יכלו להכניס בה עוד קצת תוכן אבל עדיין הייתה שם הברקה של הארמי והיו סצינות הארמי-מאק לא רעות בכלל (גם אם מאוד מעטות). אז את אולי היית מחזירה אותו לחנות, הרבה אנשים אחרים-ואני בניהם-לא.

Hieros Gamos

New member
יאפ, אני מניחה.

אני שמחה לבשר שדיברתי בנימוס
חחחחח וווווייייי בנדוד שלי עבר צ'ק 15!! *עכשיו טירונות
*

ל ו ג י ת

New member
../images/Emo58.gifאני גם נהנתי

מהפרק למרות שהייתי רוצה קצת יותר הארם ומאק מנתחים את הקשר שלהם אבל כמו שגל אמרה היו כמה קטעים חמודים ביניהם למשל שהיא אמרה לו שהיא נסערת בגלל שהגאג החדש עלול להעביר אותה ושהוא יכול להפריד ביניהם... זה היה רגע חזק לפי דעתי כי היא מראה לו שהיא לא רוצה להיפרד ממנו וג'ן מאוד חמודה צריך לנסות ולהינות מהסידרה עצמה ולא רק משיפריות (שאני לא מתנגדת לה לעולם) ובאד היה מצחיק כרגיל ד"א הפרקים מיום שישי היו מאוד חמודים במיוחד הפרק הראשון

Hieros Gamos

New member
זה רק אני או שהשיער של באד מלבין

מפרק לדודלי? וסופסוף בקושי היה סטרג'יוס... ואני שמחה שגם את נהנית טלי
*משעמם לי! בניתי את התוכנה של המשחק בC# כי לא היה לי מה לעשות! והוא אפילו לא נתן את זה כשיעורים!! ואני מבינה את הכתב שלו...שזה מאוד מוזר! והבנתי איך לעשות את הבדיקה הידנית הזאת ואז הבנתי מה צריך לעשות כדי לכתוב את האלגוריתם ואז בניתי לבד את התוכנה.... וקיבלתי 99 באנגלית (
) ויש לי מחר "מבדק" בלשון ואנ'לא מבינה כלום בגזרת נפי"ו המטומטמת הזאת ואנ'לא זוכרת אף אחד מהתיאורים חח... או וול...לפחות אנחנו עושים את הבגרות הישנה ולא את המתכונת החדשה של לשון...*

גל ,גם אני חשבתי על זה לא מזמן..אבל

אתם צריכים להבין משהו... הוא בגיל דיויד! וזה שאין לו גנים מוצלחים כמו שלו... Ho well... זבשל"ו....

harmless

New member
מסכימה

צריך לבסס את הדמות של קרסוול. ואם מקדישים לו פרק זה ממש לא נורא. צריך לדעת מאיפה הוא בא, מה העמדות שלו, אם הוא הגון או לא כי הוא יהיה חלק מהבסיס שהוא הארם ומאק. הם אלה שיהיו באינטרקציה איתו- ואם הוא מניאק אז הם יאכלו אותה, אם הוא הגון אז הם יעבדו טוב ביחד. חוץ מזה שזה היה דווקא מעניין. וטוב לדעת שהוא לא נשקן תחת מקצועי (כמו באד למשל- הבן אדם נהיה פרו בעניין). ובהחלט כמו שטלי אמרה צריך להנות מכל שאר הסידרה. יש מלא פרקים שאהבתי שבהם בכלל לא הייתה אינטראקציה בין הארם למאק. כל עוד העלילה טובה ויש הארם
בהחלט אפשר לחכות עד שהקטעים השיפרים יגיעו. חוץ מזה שזה שהארם ומאק מסתדרים זה כבר ביג דיל. שנה שעברה זה היה פשוט נוראי בקטע הזה לפחות.

Hieros Gamos

New member
חיחי לדוגמה king of וtrue calling

ופרקי הCIA
ובאד דוגרי נהיה לקקן מקצועי... מה הולך?! כאילו מצד אחד הוא מעוצבן על king turner ועל כל הבולשיט שהוא נותן להם מצד שני הוא מלקק חח... לא מתאים לו, יש לו הרבה יותר אופי מזה

harmless

New member
באד הוא שוחר שלום

הוא לא אוהב כשאנשים רבים ולכן הוא יגיד ויעשה הכל כדי שאנשים יפסיקו לריב. (כנראה בגלל כל הקטע של אבא מכה). לכן הוא מלקק לסטורג'יס ומזדהה עם הארם ומאק כשהוא לא נמצא. אפשר היה לקרוא לו צבוע, אבל צבועים עושים את זה מתוך רוע לב, באד עושה את זה מהסיבה ההפוכה- טוב לב.

או נסיון מפחיד למצוא חן באופן תמידי

לא יודעת...
האמת שזה משהו שווה לדון עליו... האם באד לקקן או באמת תמים מאוד? (כי על העובדה שהוא טוב לב אין עוררין...)

למעלה