עוד
ת תפוז אנשים מודיע New member 2/2/04 #1 היום בתפוז אנשים הערב ב-18:00 נארח בפורום מפלגת שינוי את שר הפנים אברהם פורז שיענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים להציב שאלות כבר עכשיו בפורום. היום עלה בפורום סלולארי סקר מיוחד המשותף לפורום סלולארי בתפוז ולמגזין "קוסמופוליטן". כנסו להצביע ולהשפיע : על מה אתם מדברים???
היום בתפוז אנשים הערב ב-18:00 נארח בפורום מפלגת שינוי את שר הפנים אברהם פורז שיענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים להציב שאלות כבר עכשיו בפורום. היום עלה בפורום סלולארי סקר מיוחד המשותף לפורום סלולארי בתפוז ולמגזין "קוסמופוליטן". כנסו להצביע ולהשפיע : על מה אתם מדברים???
¥ ¥EleVatioN¥ New member 3/2/04 #42 נסחפתי?../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif חחחחחחחח ופה יש עבודות של אנשי הפורום
O One Falling Star New member 3/2/04 #5 פנארט זה ציורים שמעריצים מציירים לכוכב\ סידרה \ספר וכו' אהובים עליהם
S swirrrly New member 3/2/04 #6 בדיוק. בכלל אתרים עם קריטרות של כל מיני מפורסמים ודברים כאלה יהיו אחלה.
¥ ¥EleVatioN¥ New member 3/2/04 #7 אאאאאאאאאעעעעעעעעעעע../images/Emo129.gif חעחע יש לי אני אני אשים אבל מאוחר יותר אין לי זמן כעת
ל לונה.. New member 3/2/04 #8 בטח, בטח אין לי שמצ של מושג וואט אר יו טולקינג אבאוט שימי פה כמה, אם את מוצאת