היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים

הערב ב-18:00 נארח בפורום מפלגת שינוי את שר הפנים אברהם פורז שיענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים להציב שאלות כבר עכשיו בפורום.
היום עלה בפורום סלולארי סקר מיוחד המשותף לפורום סלולארי בתפוז ולמגזין "קוסמופוליטן". כנסו להצביע ולהשפיע : על מה אתם מדברים???

נצל"ש- בבקשה עזרה?!?!?!?!?!?!?!

אז ככה- אני בי"א ועושה בגרות דיאלוגים השנה.. (אנג'י וקיט מתוך "נשים בצמרת") עכשיו חזרתי מהפקת י"ב שלנו- "כל אדם" וזה היה פשוט מדהים! ובגלל שאנחנו המון במגמה אנחנו מתחלקים לשלוש קבוצות להפקות שלנו שנה הבאה.. ואני יודעת שזה לא לחוץ או משהו, אבל יש לכם הצעות להפקת בגרות י"ב?!?!אנחנו חמש בנות.. זה אולי יהווה בעייה... קשה למצוא מחזה כזה.. יש לכם רעיונות או המלצות?! סתם ככה, בלי לחץ אני אתחיל לקרוא דברים.. (יש מצב לעיבודים לדברים..) אשמח אם תעזרו לי- ממני, יעל.

1477

New member
כמה הצעות.. יש עוד אם תרצי

סליחות של חנה אזולאי הספרי- 4 שחקניות ובמאית.... (4 דמויות נשים) מחזה מדהים בשם לאולי ריטה שנמצא בתוך קובץ " מבעד לאלים " אסופת מחזות של שמעון לוי שלוש נשים גבוהות תעשו הפקה של מחכים לגודו עם 4 בנות (זה מתאים בדיוק...)

תודה רבה רבה לך../images/Emo70.gif אני יודעת שאת

מחכים לגודו אנחנו לא נעשה.. כי זו הצגה שמאוד קשה לעשות אותה.. צריך להיות במאי מאוד מאוד מאוד מאוד מוכשר בכדי לביים אותה.. (ראינו אותה) ואין לנו מספיק ניסיון בבימוי בשביל זה.. אבל אני אסתכל על כל השאר! אני אשמח לקבל עוד רעיונות.. רצוי שכל החמש ישחקו.. (אגב..)
אבל תודה תודה ושוב תודה

yaronruach

New member
נסי לבחור קטע ממניין נשים

כתבה את המחזה נעמי רגן והוא עדיין מועלה בימים אלה בתיאטרון הבימה. ללא שום קשר לבגרות, הייתי מציע לך לעשות הרבה כדי לצפות בהצגה, היא פשוט מדהימה ומצמררת עם בימוי מיוחד.

למעלה