היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים

היום ב-21:00 בפורום חירשים וכבדי שמיעה נארח את מיכל לונץ, מנהלת מחלקת א.א.ג בבית החולים בני ציון. היא תענה לשאלותיכם וניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו.
הסיבוב האחרון של השלמה-וויזיון מתחיל היום. דרגו את השיר החביב ביותר עליכם... הגמר הגדול בשבוע הבא- ויש למה לחכות!!!
טפ"ה הזהב הוא טקס פרסי הטלוויזיה הוירטואלי שמקיים פורום טלוויזיה זו השנה השניה ברציפות. מה הן התוכניות הטובות השנה??? הצביעו, השפיעו

icודליה

New member
בע. סקר. ../images/Emo88.gif

1. כמה פעמים ביום אתם עושים "אאאאא אאאאאא אאאאאא אאאפפפפצצצצ'וייי
"? 2. אתם אוהבים לשבת על דשא?
3. יש לכם
? 4. כמה זמן ביום אתם צופים ב
? 5. כמה משקפי שמש יש לכם?
6. אתם משקפופרים?
7. אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו?
8. תה או שוקו?
/
9. איזה סוג מוזיקה אתם הכי הכי אוהבים?
10. אתם אוהבים כובעים?
11. אתם מגדלים חית מחמד בביתכם?
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
זייהו
תשובות שלי: 1. יותר מידי.
2. ממש לא. 3. כן, 3510i
4. אני כל הזמן עם המחשב, והוא בסלון, ה
דולקת כל הזמן כדי שלא יהיה שקט מעיק כזה.. 5. 1, אבל אני לא שמה אותן, בלי קשר לזה שעכשיו חורף..
6. יאפ.. 7. מממממממממ נופ.
8. תלוי מה שבא.. שניהם פסיידר.
9. פופפפפפפפפפ
10.
ממש לא! 11.

אוחח משעמם לי ../images/Emo4.gif

1. כמה פעמים ביום אתם עושים "אאאאא אאאאאא אאאאאא אאאפפפפצצצצ'וייי"?אפילו לא פעם אחת
2. אתם אוהבים לשבת על דשא?נגיד, אם הוא לא רטוב או משו כזה
3. יש לכם ?מה יש לנו?
פיצולים?
4. כמה זמן ביום אתם צופים ב?ב-? אהה עכשיו קלטתי, היו צריכים להיות פה אטומקונים, מתווסף לי ידע משאלה לשאלה
*מסתכלת בהודעה* כן כן אני אוהבת לראות טלוויזיה כל היום 5. כמה משקפי שמש יש לכם? אממ 1?
6. אתם משקפופרים? כן, אבל בהכחשה כי אני לא שמה אותם כל הזמן 7. אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו? ידעתי לנגן על אורגנית
8. תה או שוקו? שוקו קו קו 9. איזה סוג מוזיקה אתם הכי הכי אוהבים?רוק ישראלי 10. אתם אוהבים כובעים? נגיד, מסתיר תג'יפה
11. אתם מגדלים חית מחמד בביתכם? לא אמרתי שמשעמם לי?

zvozda4ka

New member
../images/Emo41.gifמיי אנסרס../images/Emo41.gif

אה....בכלל לא
לשבת על דשא?באמת משעמם לך,אה?
יאפ-אני ופלאפון לא נפרדים...
דווקא לא הרבה...בערב אני רואה בערץ 22 וזייהו...
אין לי,נשברו בקיץ ולא קניתי חדשות...
אני משקפופרית
תרצו או לא...
אני יודעת לנגן על:קלרינט,גיטרה(קצת),וזייהו...
שוקו רולז
רוק,ושקט(וכל דבר שנינטייב ושיי גבסו שרים..
)
ממש לא...
אני אמא לכלבה אחת חמודה...
ומאמצת לאייק אחד מדהים
זייהו..........
המשך יום מקסימ לכולם
אה... תעזרו לי למצוא ניק!!! אני חייבת אחד...

בֶל

New member
התשובות שלי:

1. כמה פעמים ביום אתם עושים "אאאאא אאאאאא אאאאאא אאאפפפפצצצצ'וייי? כל היום
2. אתם אוהבים לשבת על דשא? אמממממממ... כן
3. יש לכם פלאפון? כן 4. כמה זמן ביום אתם צופים בטלויזיה? שעה- שעתיים.... אין לי זמן
5. כמה משקפי שמש יש לכם? 0 6. אתם משקפופרים? לא
7. אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו? אמממממ... פעם למדתי פסנתר אבל אנלא זוכרת כלום.. 8. תה או שוקו? שוקו
9. איזה סוג מוזיקה אתם הכי הכי אוהבים? רוק פופ... מה שרץ באמ טי וי
10. אתם אוהבים כובעים? ממש לא
. אתם מגדלים חית מחמד בביתכם?

הממממ.. ../images/Emo16.gif

1. לא עושים.
. בשעת צינון, הרבה.
2. לא יותר מדיי... 3. כן, חדש- אחרי שאיבדתי את הבטריה בטיו"ש
. אבל הוא לא ממש בשימוש. 4. הרבה. אבל זה תלוי- בימים של טלעד זה גובל בדקות ספורות
. 5. אין. 6. מלפני כשבוע- כן, אבל רק למרחק (לוח וטלוויזיה). 7. כעיקרון אני יודע על פסנתר, לא נגעתי בזה מכיתה ה'... וניגנתי מגן חובה. וניגנתי חלילית בכיתה ב'. *מקיא*
. 8. שוקו כמובן. 9. לא יודע. 10. לא. 11. הגדירי חיית מחמד
.
ניר

../images/Emo66.gif יאא. התגעגעתי לסקרימ.

לוסופרת כבר.
אני יודעת שהשיא שלי היה 57 ברצף. [
מוטציה רולז]
כשהוא לא רטוב.. אז כן. רצוי מאוד.
היה.
עכשיו הוא כבר ז"ל.
אנ'לא צופה ב
. נגמלתי. טוב נו, אולי קצת. מדי פעם.
שונאת משקפי שמש.
כן. אני משקפופרית..
יאפ. פסנתר כנף.
שוקווו..
מטאל..
לא. אני לא טיפוס כובעי.
יאפ. ברור שמגדלת.. ^_^
- אבא.
- אמא.
- אח.
- אחות. [
]

icודליה

New member
איזו משפחה...

ד"א כולם אמרו עד עכשיו שהם לא אוהבים כובעים! כל הכבוד קבלו ח"ח!

SilentB

New member
תשובות

. כמה פעמים ביום אתם עושים "אאאאא אאאאאא אאאאאא אאאפפפפצצצצ'וייי"?:כמעט ולא 2. אתם אוהבים לשבת על דשא?:לשבת על דשא?,אני פשוט יושב וזהו 3. יש לכם ?:אין לי 4. כמה זמן ביום אתם צופים ב?:קצת 5. כמה משקפי שמש יש לכם?:0 נשברו לי המשקפיים 6. אתם משקפופרים?:לא 7. אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו?:לא 8. תה או שוקו?:תה 9. איזה סוג מוזיקה אתם הכי הכי אוהבים?:מטאל 10. אתם אוהבים כובעים?:לא 11. אתם מגדלים חית מחמד בביתכם?אח קטן נחשב?

shabluly

New member
../images/Emo110.gifיו בא לי לענות../images/Emo110.gif

1. כמה פעמים ביום אתם עושים "אאאאא אאאאאא אאאאאא אאאפפפפצצצצ'וייי"? אמממ... אחת? מדי פעם? לא יודעת!!! די!!!
2. אתם אוהבים לשבת על דשא? ברור!!! מה אתם חושבים אני עושה כל הפסקה?
3. יש לכם
? אכן-
4. כמה זמן ביום אתם צופים ב
? תלוי,כעיקרון איזה שעתיים... אבל לאחרונה פחות... אז ככה שעה
5. כמה משקפי שמש יש לכם? אמממ... אפס
... כי יש לי זוג אחד אבל הוא לא טוב לי כבר. 6. אתם משקפופרים? כן
ואני גאה בזה
7. אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו? אממ לא ממש... פעם ניגנתי על פסנתר אבל הפסקתי
(הגיטרה זה סתם כדי שיהיה יפה) 8. תה או שוקו? תה כשכואב הגרון... ושוקו סתם כבא לי...
+
9. איזה סוג מוזיקה אתם הכי הכי אוהבים? ה-כ-ל!!! חוץ ממזרחית וספרדית
10. אתם אוהבים כובעים? לא ממש... 11. אתם מגדלים חית מחמד בביתכם? ממש לא... זייהו

nirte

New member
אאפפפצצצצ'ייי....

כמה פעמים ביום אתם עושים "אאאאא אאאאאא אאאאאא אאאפפפפצצצצ'וייי"? לגמרי במקרה עכשיו עשיתי אפצ'י. 2. אתם אוהבים לשבת על דשא? כן 3. יש לכם פלאפון ? כן 4. כמה זמן ביום אתם צופים בטלוויזיה? לא קבוע 5. כמה משקפי שמש יש לכם? 0 6. אתם משקפופרים? כן 7. אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו? כן, פסנתר ואורגן 8. תה או שוקו? שוקו / 9. איזה סוג מוזיקה אתם הכי הכי אוהבים? לא קבוע 10. אתם אוהבים כובעים? לא 11. אתם מגדלים חית מחמד בביתכם? כן

התשובות של מואה

1 יותר מ7 פעמים 2 אם אין על זה חרקים אז כן 3 לא, הלוואי שהיה לי 4 תלוי איזה יום, ביןם רביעי בקושי כי יש לי חוג ג'אז 5 שתיים 6 בערך, יש לי משקפיים אבל רק לטי וי, אבל אני בכל זאת שמה אותן לקרוא מרחוק 7 ידעתי לנגן על אורגנית פעם 8 לוידעת, שניהם נפלאים 9 הכל חוץ ממוסיקה קלאסית 10 לא, היה לי פעם חתול אבל נתנו אותו,

icודליה

New member
../images/Emo24.gif

אני זוכרת שתמיד הייתי מתקשרת אליך באמצע השיעורים של האורגנית
וזוכרת שבהתחלה חשבתי שקוראים לחתול שלך שלד
במקום שלג......

rAmikube

New member
התשובות...

1. מתי שיוצא...יש ימים שאפילו לא אחד.. 2. כן..למה לא כיף לשבת על הדשא?..אבל אם עבר בדיוק כלב והשאיר מוקש - זה לא הכי כיף. 3. יש פלאפון 4. משהו כמו שעה- שעתיים 5. אין לי משקפי שמש.. 6. משקפופר - רק ליד המסך ובכיתה 7. ידעתי לנגן - שכחתי 8. שוקו בקיץ תה בחורף 9. כל מיני 10.אוהב...אבל לא על הראש שלי 11. לא...חוץ מיתושים שבאים בקיץ...חח

Moranus

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifרגע....חכה שנייה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גמני עונה על הסקר!!! 1. כמה פעמים ביום אתם עושים "אאאאא אאאאאא אאאאאא אאאפפפפצצצצ'וייי"? אמ...לא סופרת אבל לא חסר
2. אתם אוהבים לשבת על דשא? כן הכי שווה שיעורים חופשיים על הדשא לתפוס צבע שיזוף אחרון מה-
3. יש לכם
? כן
דפוק שלא נדע 4. כמה זמן ביום אתם צופים ב
? אמ...שעה בקושי
כבר נהייתה כזאת משעממת. 5. כמה
יש לכם? 0 אין לי ולא היה לי זמן לקנות בקיץ 6. אתם
? לפעמים רוב הזמן עם עדשות
7. אתם יודעים לנגן על כלי נגינה כלשהו
? אורגן...לפי השמיעה 8. תה או שוקו?
/ גם וגם אבל אם זה תה אז נענע הכי טעים 9. איזה סוג מוזיקה אתם הכי הכי אוהבים? אמ...הכל
10. אתם אוהבים כובעים
? כן מאוד חולה על כובעים 11. אתם מגדלים חית מחמד בביתכם?
כן חתול

למעלה