היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo88.gif

היום ב-19:00 אנחנו מארחים את הח"כ דני יתום ממפלגת העבודה מגיע להתארח בפורום מתגייסים, יענה לשאלותיכם ויספר על השדולה החדשה למען החיילים שהוא עומד בראשה. ניתן כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום.
ט"ו בשבט הגיע, חג לאילנות, ואנחנו חוגגים בפורום חדש שנפתח היום לט"ו בשבט. בואו "לנטוע" הודעות

תיקון לתפוז אנשים ../images/Emo140.gif

ח"כ דני יתום מתארח בפורום סדירים מסכן מנהל מתגייסים שמפנה את כל האנשים לסדירים

../images/Emo32.gif../images/Emo7.gif נצל"ש עצוב...

לא יודעת למה-נפל עלי עצב שכזה.... כבר סיימתי לשכנע את עצמי שריך לשמוח ולא הצלחתי. גם אין לי אי סי קיו (נכבה כל הזמן) ואין לי את אהובי-נדב,תומר,מורי,הדס,זוהר וכל השאר שבדרך כלל שם בשבילי כדי לעזור. לא יודעת מה נפל עלי. אויש פאק! אני בוכה. תעזרו לי....

נועית |מודאג|../images/Emo187.gif

דקה אחת של בכי היא הפסד של 60 שניות של שמחה (אויש אני כזאת פלצנית..) הכל אופן אהובתי - כל מה /מי שעל ליבך שילך קבינימיני (הי זה לא קללה..) שולחת לך מליון נישקות
X 100000 אוהפת אותך

באתי לעזור

בקשר לאייסיקיו כנסי לאתר של האייסיקיו הרישמי צד ימין יש אייסיקיו2גו לחצי עליו ותיפתח לך רשימה וכבר תיראי מה לעשות.
ואם גם בדרך תרצי לספר מה קרה אז בשמחה.

לגבי הטו גו..

זה דווקא דיי קל.. כמו שכרמית הסבירה.. האמ.. תרגישי טוב:/ ומותר לבכות לפעמיים.. סה"כ שאריות של מים שיוצאות:]

תודה רבה!!

מצב רוח השתפר עד השעה 9 וחצי-כי בשעה זו גיליתי שאני-וכל שכבת יא יב לומדים מחר! אתם מבינים?! אין דבר יותר מבאס מזה! אני הייתי בטוחה שאני לא לומדת מחר,לא עשיתי שיעורים,ותאום-את לומדת מחר! כוס אמק! הלוואי שיהיה יום שכונה! הלוואי! אבל תדוה בכל זאת! מחר אני לובשת את הצעיף החדש שלי הכתום (נדבוש..) אז אולי ישתפר המצב רוח אם יגידו-יפה לך כתום (אמרו לי את זה כמה פעמים! כמה כיף..) זהו. שוב-תודה. והאי סי קיו חזר אלי!

lollapalooza

New member
נצל"ש ../images/Emo41.gif תמונות ../images/Emo41.gif

הגיע הזמן לא
אוקיי- זאת של טימוש ומורי ליד שתי מכוניות שאחת מהן היא בטוח של פיקית אחת (זו שנראית כמו בת)

lollapalooza

New member
ועכשיו- עוד אחת

זו עם השלט. איזה אנשים יפים אתם
ד"א סליחה שאני לא מעלה לגלריה כי הגלריות עושות לי בלגן במחשב. בכל אופן יש עוד שתי תמונות, שאני לא מעלה פה. אופיר ונדב- פנו אליי.

LaiRa

New member
אני פגשתי את טים...

אם אתה זוכר מי אני... ובכלל... ראיתי שחבורה של אנשים הולכים לאוטו שלהם ליצתלם, רק לא ידעתי שאתם קשורים לכאן.. זהו אוהבת-חן

מיטקין

New member
הדסי.. וכולם.... ../images/Emo9.gif

אחלה של תמונות!!! לא~ לא! פשוט אחחחלה של תמונות...... הדסי מוווווווווואה וכל מי שהגיב... חחחח מורי.. קדימה אחנו צריכים לפרסם מכוניות חחחח

Ez sLeeP

New member
הבלתי יאומן קרה.

תמונה שלי, שאני יכול להסתכל על עצמי בה. אולי זה הגורדרובה הערסית? (כמעט רשמתי ערבית, אבל גם זה מתאים. פעם אחרונה שאני קונה לאח שלי בגדים ב'ארצנו הקטנטונת' וגונב לו אותם..
). טוב. זה לא איכות לשמה. אבל איכות נסבלת.

Arielcohen

New member
אחלה תמונה

את טימוש זיהיתי, לא ידעתי שזאת מורי. מורי, שמחתי להכיר אותך, את ממש ממש חמודה! וכמובן שגם אתה טימוש!
שמתי כמה תמונות יותר למטה, אבל יצאו באיכות גרועה

*superstar*

New member
מנצל"שת... רינגטונים...

למי שיש אורנג', יש לכם מושג מה הקוד של "מרי לנצח" לסמסונג? ואם יש רינגטון ל"האנשים החדשים"?

Ez sLeeP

New member
יש את מרי האלקטרוני.

ואין לי מושג, כי לי יש אורנג' אבל מוטורולה, וה-999 לא עובד במכשיר שלי. אצלי עושים בדרך המסובכת.

למעלה